Keystone logo

58 Kandidaatti Ohjelmat sisään Ympäristöjohtaminen 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Kandidaatti
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Ympäristötieteet
 • Ympäristöjohtaminen
Opintoalat
 • Ympäristötieteet (58)
 • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

  Kandidaatti Ohjelmat sisään Ympäristöjohtaminen

  Ansaita Bachelor in Environmental Management on ihanteellinen tilaisuus henkilöille, jotka haluavat suunnitella, toteuttaa ja kontrolloida kaikkia noudattamisen varmistamiseksi turvallisuutta, terveyttä ja ympäristöä koskevia lakeja, asetuksia ja politiikkoja. Se suojaa ihmisten ja ympäristön kaikessa ympäristön hoitosuunnitelmia, menettelyt ja toiminnot.

  Mikä on Bachelor in Environmental Management? Tämä tutkinto keskittyy tietoja ja taitoja tarvitaan olla tehokas ympäristöpäälliköt. Opiskelijat oppivat myös perusrakenneosia tunnistamaan ja arvioimaan nykyisiä ja tulevia ilma, vesi, maa ja energianlähde tarpeisiin. Oppiminen nämä tekniikat mahdollistavat asianmukaiset suositukset ja vaikuttamistyön osalta ympäristön kannalta kestäviä ratkaisuja ja käytäntöjä. Lisäksi poikamies tällä alalla antaa yksilöille kehittää henkisen taitoja menestymiseen globaalissa ympäristöjärjestelmä.

  Monet syitä valita ottaa Bachelor in Environmental Management kurssi. Ohjelma tarjoaa monitieteisen ympäristön hallintaan, mukaan lukien pilaantumisen valvonta, politiikan ja lainsäädännön. Opintoviikkoja sisältää tilastoja, tutkimus, hammaskivi, biologia ja kemia.

  Kustannus vaihtelee koulun ja ohjelma pituus vaihtelee kolmesta neljään vuotta. On tärkeää, että olet riittävän tutkia valitsemaasi ohjelmaa, jotta se sopii tavoitteesi.

  Opiskelijat vastaanottaa tutkinnon ympäristönhuoltoon voi vaurastunut ja noudatettiin erilaisia ​​siirrettävien taitojen. Valmistuneet kehittää vahva tausta ympäristönhuoltoon toimintoja. Opiskelijat löytää uramahdollisuuksista työterveyden, riskinarviointi, saastuminen ympäristön puhtaanapito, yleisen turvallisuuden, riskienhallinnan, riskienhallinnan ja ympäristöterveyden politiikkoihin ja lainsäädäntöön.Aste myös valmistelee henkilöitä virkoihin säilyttämistä ja riistanhoitoon, meri- ja rannikkoalueiden kehittäminen, teollisen ekologian ja kestävän liiketoiminnan mahdollisuuksia.

  Monet kansainväliset vaihtoehdot ovat saatavilla eri yliopistoissa. Internet-pohjaisten kurssien ovat ihanteellinen valinta niille, jotka asuvat syrjäisillä alueilla ympäri maailmaa rajoitettu pääsy laitokseen. Online vaihtoehtoja myös palvelemaan henkilöitä, jotka vaativat joustava aikataulu. Voit aloittaa kurssin, etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.