Keystone logo

11 Kandidaatti Ohjelmat sisään Taloustieteen opinnot Taloustiede Ympäristötaloustiede 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Kandidaatti
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Taloustieteen opinnot
  • Taloustiede
  • Ympäristötaloustiede
Opintoalat
  • Taloustieteen opinnot (11)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Kandidaatti Ohjelmat sisään Taloustieteen opinnot Taloustiede Ympäristötaloustiede

Kandidaatin koulutusohjelmissa vaativat kolme neljään vuoteen kokopäiväinen työselostus, jossa on kahden vuoden opiskelun omistettu vapaiden ja yleissivistyksen luokissa. Tutkinto on pienin koulutustaso tarpeen kehittynyt aste.

Mikä on Bachelor in Environmental Economics? Painopiste ympäristötalouden käsittelee suhdetta maapallon järjestelmien taloutta, ja rajallinen resurssi pohja. Tutkimukset keskittyvät talouteen laajemmalla yhteydessä mitä tiedämme maailmaa tieteen ja siihen liittyvien alojen. Uralla on ensisijaisesti kvantitatiivinen keskitys tilastot, matematiikka, ja taloustiede. Kun elämän ja fysiikka luokat antaa opiskelijoille mahdollisuuden murtautua ulos enemmän erikoisaloilla.

Opiskelijat ansaita kandidaatin tutkinnon ympäristötaloustiede myös saada monia etuja henkilökohtaisessa ja työelämässä.Näitä ovat harkintaa ja päätöksentekoa taitoja, kriittistä ajattelua kykyjä, ja resurssien hallinnan, kaikki jotka voivat olla hyödyllisiä erilaisten uran.

Kustannukset ansaita kandidaatin vaihtelee maan tutkimuksen, koulun ja ohjelma pituus. Saada parempi käsitys ja lukukausimaksuina ohjelmaan liittyvän valinta, ota yhteyttä hakutoimistoon laitos tarjoaa astetta.

Tutkinnon ansaita tutkinto ympäristötaloustieteen voivat löytää uramahdollisuuksista nopeasti kasvava alalla ympäristötalous eri toimialoille, mukaan lukien valtion virastot, yhdistyksille, ja julkisen ja yksityisen sektorin. Joissakin ammateissa kuuluu markkinoinnin koordinaattori, taloudellinen analyytikko, maankäytön suunnittelija, ja konsultointi tehtävissä työskentelee projektipäällikkönä. Toiset voivat päättää jatkaa opintojaan tutkijakoulun ohjelma aloilla, kuten oikeus-, talous-, yleiseen järjestykseen tai resurssien hallintoa.

Online ja kansainväliset ohjelmat ovat saatavilla yksilöiden rajoitettu pääsy laitokseen tai niille, jotka tarvitsevat enemmän joustavuutta opetuksen yhteydessä. Etsi ohjelman alla ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.