Keystone logo

104 Kandidaatti Ohjelmat sisään Ympäristötekniikka 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Kandidaatti
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Tekniikan alan opinnot
 • Ympäristötekniikka
Opintoalat
 • Tekniikan alan opinnot (104)
  • Takaisin pääluokkaan
  Sijainnit
  Etsi lisää paikkoja
  Tutkinnon tyyppi
  Kesto
  Opiskeluvauhti
  Kieli
  Kieli
  Opintomuoto

   Kandidaatti Ohjelmat sisään Ympäristötekniikka

   Kandidaatin opetussuunnitelma on korkeakoulutasoinen kurssi, jonka tarkoituksena on antaa opiskelijoille altistuminen sekä yleisille että erityisille akateemisille tiedoille. Yleensä kolmen ja viiden vuoden välillä kandidaatin tutkinnot ovat yleensä edellytys loppututkinnon suorille kursseille.

   Opiskelijat saattavat ihmetellä, mikä on ympäristötekniikan kandidaatti? Modernit tiedemiehet ymmärtävät, että inhimillinen toiminta on laskullista planeetalla, ja ympäristöinsinöörit tekevät työtä tämän vaikutuksen lieventämiseksi. Tutkinnon suorittaneiden tutkijat suorittavat kursseja monilla eri tekniikan aloilla. He osaavat suunnitella hankkeita, luoda budjetteja, harjoittaa tutkimusta, rakentaa rakenteita ja suorittaa muita tärkeitä tehtäviä. Useimmissa kouluissa opiskelijat oppivat alan asiantuntijoilta, valtion virkamiehiltä ja ei-kaupallisilta johtajilta, joilla on akateemista kokemusta. Lisäksi opiskelijat suorittavat opinnäytetyön lopussa loppututkinnon, antaen heille mahdollisuuden esitellä tietonsa professoreille ja tuleville työnantajille.

   Ne, jotka työskentelevät kandidaatin ympäristötekniikan tutkinto-opintojen aikana, usein pohtivat monia tärkeitä taitoja. Ensinnäkin he oppivat ajattelemaan kriittisesti, usein ongelmien ratkaisemiseksi nopeasti. Toiseksi, opiskelijat kehittävät yhteistyökykyä, tyypillisesti työskentelevät ryhmien kanssa hankkeiden loppuun saattamiseksi. Lopuksi tutkinnon suorittajat tietävät, kuinka talousarviot saadaan luomaan sekä ammatillista että henkilökohtaista osaamista.

   Riippuen siitä, mistä opiskelija ilmoittautuu ja ohjelman pituudesta, kenttätyönhankintahinta on vaihteleva. Opiskelijat tavallisesti tutkimaan mahdollisia kouluja ymmärtämään paremmin lukukausimaksuja ja niihin liittyviä maksuja.

   Valmistuttuaan jotkut kandidaatin tutkinto päättävät pysyä koulussa ja jatkaa maisterin tai tohtorin tutkintoa. Toiset päättävät aloittaa ammattiuransa yritysmaailmassa, työskentelemään paikallisten, kansallisten ja kansainvälisten yritysten kanssa kehittääkseen ja toteuttaakseen ympäristöprojekteja. Jotkut opiskelijat tietenkin haluavat tehdä yhteistyötä voittoa tavoittelemattomien ryhmien kanssa, yrittäen parantaa elämää heikommassa asemassa oleville alueille. Riippumatta siitä, missä he alkavat jännittäviä uransa, ympäristötekniikan tutkinnon suorittaneet ansaitsevat usein palkkojensa kilpailukykyä heidän palveluistaan.

   Riippuen tavoitteistaan, ohjelman osanottajat voivat jatkaa kandidaatin tutkintoa ympäristötekniikassa joko perinteisessä oppilaitoksessa tai verkossa. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.