Keystone logo

31 Kandidaatti Ohjelmat sisään Liiketalouden opinnot Yrittäjyys Yrittäjyysjohtaminen 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Kandidaatti
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Liiketalouden opinnot
  • Yrittäjyys
  • Yrittäjyysjohtaminen
Opintoalat
  • Liiketalouden opinnot (31)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Kandidaatti Ohjelmat sisään Liiketalouden opinnot Yrittäjyys Yrittäjyysjohtaminen

Monet opiskelijat päättävät jatkaa kandidaatin Yrittäjyys Management voidakseen tutkia kiinnostusta oman yrityksen tai investoimalla kasvavien yritysten. Tutkinto antaa opiskelijoille vankka liiketoiminnan ja taloudellisen käsitteitä tarpeen tulla yrittäjiä, jotka voivat löytää ja tukea lupaavia uusia yrityksiä.

Mikä on kandidaatin Yrittäjyys Management? Perustutkintoa koulutusohjelma yrittäjyyden hallinta on hankekohtaista opinto joka opettaa opiskelijat käynnistämisprosessia tai investoimalla uutta liiketoimintaa. Osallistujat oppivat ennustaa hyvää kehittymis- ja menetelmien siirtyminen nämä mahdolliset yritykset osaksi tuottoisa investointeihin. Opiskelija voi valita keskittyä teknologian start-up Ventures, innovaatioita yrityksissä tai kehitystä kehittyvissä maissa, muun yrittäjyyttä.Valmistuneet hallussaan taitoja menestyvät yrittäjät ja pääomasijoittajat toimialoilla, jotka kiinnostavat heitä.

Opiskelijat löytää yrittäjyyden hallinta työselostus valmistaa heitä yhteistyötä tarpeen aloittaa uuden liiketoiminnan tai koordinoida sijoittajille. Projektityö muiden osallistujien tarjoaa opiskelijoille johto, tiimityö ja oikeudellisia ja teknisiä näkökohtia kehityksen.

Aika ja kursseista vaaditaan ansaita tämän verran vaihtelee yksittäisten ohjelmien. Yleensä kandidaatin tutkinto-ohjelmien kestää jopa neljä vuotta. Ohjelman kustannukset myös vaihtelee toimielimissä. Opiskelemaan pitäisi tutkia jokaisen toimielimen oppia lisää kurssien määrä ohjelmassa ja siihen liittyvät opetusta vaatimukset.

Taidot ja saatujen kokemusten tutkimus, työselostus ja hallinta hankkeiden yrittäjyyden ohjelma on merkitystä monien uran liike ja investoimalla.Valmistuneet ovat työkaluja löytäneet omia yrityksiä tai tukea kasvua vakiintuneita yrityksiä. Tech käynnistys puomi nojaa pääomasijoittajia ja tukea yrittäjät voivat tarjota kasvava huipputeknologian yrityksille. Edistysaskelia vakiintuneiden organisaatioiden vaativat myös sijoittajia ja yrittäjyyteen ohjausta. Määrin myös johtaa uran liikkeenjohdon, neuvonta- tehtävissä, taloudellinen konsultointi ja kansainvälistä kehitystä.

Opiskelemaan voi oppia lisää yrittäjyyttä hallinta koulutusohjelmat etsimällä laaja tietokanta kouluissa. Etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.