Keystone logo

19 Kandidaatti Ohjelmat sisään Yritysjuridiikka 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Kandidaatti
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Oikeustieteen opinnot
 • Kauppaoikeuden opinnot
 • Yritysjuridiikka
Opintoalat
 • Oikeustieteen opinnot (19)
 • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

  Kandidaatti Ohjelmat sisään Yritysjuridiikka

  Kandidaatin tutkinto on tyypillisesti neljän vuoden opiskeluyksikkö, jossa opiskelijat kattavat laajan aihealueen yhteen kurinalaisuuteen. Korkeakoulujärjestelmästä riippuen ohjelman osanottajat saattavat joutua suorittamaan sarjan ydinluokkia ja ansaitsemaan tutkintonsa.

  Mikä on Bachelor in Business Law? Perusopetuksen polulla liiketoimintaoikeuden alalla käsitellään yritys- ja kauppaoikeuden laillisuutta, etiikkaa, määräyksiä ja parhaita käytäntöjä. Kurssit voivat olla keskittyneet kansainvälisiin säädöksiin tai yliopiston paikallisiin lakeihin, ja ne sisältävät yleisesti aiheita kuten työlainsäädäntö, verotus, patenttilainsäädäntö ja tekijänoikeuslainsäädäntö. Opiskelija voi opiskella laillisia tekstejä ja ennakkotapauksia, joita tavallisesti esiintyy liiketoiminnassa. Opiskelija voi valita liikkeenjohdon ja organisaation johdon valinnasta.

  Liiketoimintaoikeusammattilaisille on tyypillistä heidän terävät analyyttiset taidot, laaja laaja tietämys oikeudellisista käytännöistä ja kyky harjoittaa perusteellista ja tehokasta oikeudellista tutkimusta. Näillä taidoilla varustetut tutkijat ovat yleensä hyvin valmistautuneita pääsemään oikeudellisiin tai liiketoiminta-alueisiin ja kehittämään onnistuneita uranäkymiä.

  Apurahoja valmistavan talouden tasapainottaminen voidaan yksinkertaistaa oikealla avustuksella. Mahdolliset opiskelijat löytävät tarkimmat tiedot tutkimalla ohjelmia ja ottamalla yhteyttä heidän korkeimman valintansa yliopiston taloustoimistoihin suoraan.

  Opiskelijat, jotka suorittavat kandidaatin tutkinto-ohjelman, saattavat olla oikeutettuja kehittyneempään koulutusohjelmaan, kuten Juris-tohtori tai oikeustieteiden tutkinto. Niille, jotka haluavat mennä uraansa välittömästi valmistumisen jälkeen, mahdollisuuksia avustajina, oikeudellisina neuvonantajina, oikeudellisissa hallinnollisissa koordinaattoreissa ja riskianalyytikoissa ovat yleisesti runsaat. Lain ulkopuolella monet opiskelijat käyttävät pätevyyttään saadakseen korkeat tehtävänsä henkilöresursseihin, konsultointiin ja liiketoiminnan analytiikkaan.

  Ohjelmat, jotka tarjoavat opiskelijoille Bachelor in Business Law, keskittyvät yleensä yliopiston maantieteellisen sijainnin lainsäädäntöön ja edellyttävät, että opiskelijat osallistuvat kokonaan tai osittain heidän luokkiinsa henkilökohtaisesti. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.