Keystone-stipendi

Vuoden 2021 hakuaika on päättynyt – Saat rekisteröitymällä tiedon, kun seuraava apuraha on haettavissa!

Saavuta unelmasi Keystone-stipendillä!

Mikä Keystone-stipendi on?

Keystone Academic Solutions tarjoaa neljä perustutkinto- ja kaksi jatkotutkintostipendiä. Stipendejä annetaan kuudelle opiskelijalle, joilla on hyvä akateeminen tausta jotka ovat motivoituneita muuttamaan maailmaa koulutuksensa avulla.

Kuka voi hakea stipendiä?

Tulevat opiskelijat, jotka ovat vähintään 18-vuotiaita ohjelman aloittaessaan ja jotka suunnittelevat suorittavansa perus- tai jatko-opintoja täyspäiväisesti. Tutustu jo tänään opiskelijoille suunnattuihin verkkosivuihimme löytääksesi oman ohjelmasi ja voidaksesi voittaa yhden kuudesta tarjolla olevasta Keystone-stipendistä!

Miten Keystone-stipendiä haetaan?

Anna tietosi, niin me ilmoitamme sinulle, kun seuraava apuraha on haettavissa!

Aloita stipendihakemuksen teko

Keystone Academic Solutions

Keystone Academic Solutions auttaa joka kuukausi yli kuutta miljoonaa opiskelijaa löytämään itselleen sopivimman opinto-ohjelman. Autamme tulevia opiskelijoita tutustumaan satoihin opintovaihtoehtoihin ja ‑suuntauksiin yhdessä paikassa, milloin tahansa ja missä tahansa. Keräämme kaikki tarvittavat tiedot ja uutiset korkeakoulutuksesta ja tarjoamme opiskelijoille alustan ja työkalut, jotta he voivat keskustella suoraan yliopistojen ja collegejen valintavirkailijoiden kanssa ympäri maailmaa. Näin me autamme ihmisiä kaikkialla valitsemaan koulutuksen, joka auttaa heitä saavuttamaan henkilökohtaisia ja ammatillisia tavoitteitaan!

Tutustu verkkosivuihimme jo tänään ja etsi sinua kiinnostava opinto-ohjelma