Keystone logo
Apurahat

Apurahat

Apurahat ovat taloudellisia palkintoja, joita yliopistot tai muut koulutusorganisaatiot tarjoavat opiskelijoiden tukemiseksi taloudellisesti heidän opinnoissaan. Apurahat myönnetään taloudellisen tarpeen, akateemisen kyvyn, yleishyödyllisen, urheilullisen tai taiteellisen kyvyn tai näiden yhdistelmän perusteella.

 • College-stipendit USA:ssa

  College-stipendit USA:ssa

  College Scholarships USA (CSUSA) tarjoaa lahjakkaille urheileville opiskelijoille mahdollisuuden opiskella amerikkalaisessa yliopistossa ja kilpailla korkeakouluurheilussa samalla kun he saavat stipendin. Vuodesta 2007 lähtien CSUSA:n henkilökunta on auttanut yli 2 300:aa opiskelija-urheilijaa eri urheilulajeissa eri puolilta maailmaa saavuttamaan tavoitteensa kilpailla urheilussa yhdessä korkea-asteen koulutuksen kanssa. Täytä lyhyt ilmainen arviointilomake heidän verkkosivustollaan selvittääksesi mahdollisuutesi saada stipendi.

  Hae tästä
 • Keystone-stipendit valmistuneille

  Keystone-stipendit valmistuneille

  Keystone Academic Solutions tarjoaa jatko-stipendejä opiskelijoille ympäri maailmaa. Näitä apurahoja tarjotaan opiskelijoille, joilla on hyvä akateeminen tausta ja joilla on vahva motivaatio muuttaa maailmaa koulutuksensa kautta. Rekisteröidy tästä saadaksesi päivityksiä, kun seuraava apurahaerä julkaistaan!

  Hae tästä
 • Keystone-stipendit opiskelijoille

  Keystone-stipendit opiskelijoille

  Keystone Academic Solutions tarjoaa perustutkinto-apurahoja opiskelijoille ympäri maailmaa. Näitä apurahoja tarjotaan opiskelijoille, joilla on hyvä akateeminen tausta ja joilla on vahva motivaatio muuttaa maailmaa koulutuksensa kautta. Rekisteröidy tästä saadaksesi päivityksiä, kun seuraava apurahaerä julkaistaan!

  Hae tästä