Stipendit

Stipendit ovat yliopistojen tai muiden koulutusorganisaatioiden tarjoamia taloudellisia palkintoja, joilla tuetaan opiskelijoita taloudellisesti heidän opinnoissaan. Stipendejä myönnetään taloudellisten tarpeiden, akateemisten kykyjen, yleisen edun, urheilumenestyksen tai taiteellisten taitojen tai useamman edellä mainitun syyn perusteella.

Keystone-apurahat opiskelijoille

Keystone Academic Solutions tarjoaa neljä perustutkintostipendiä, joista jokainen on arvoltaan 2 000 USD. Stipendejä tarjotaan opiskelijoille, joilla on hyvä akateeminen tausta ja jotka ovat motivoituneita muuttamaan maailmaa koulutuksensa avulla. Luo tili verkkosivustoillamme, etsi sitten opinto-ohjelmia ympäri maailmaa ja lähetä opintotiedustelu. Hae Keystone-stipendiä ennen 31.5.2021 ja lähetä jonkin verkkosivustollamme mainitun yliopiston hyväksymiskirje, niin voit saada yhden neljästä stipendistämme opintojesi rahoittamiseen!

Keystone-apurahat tutkinnon suorittaneille

Keystone Academic Solutions tarjoaa kaksi perustutkintostipendiä, joista toinen on arvoltaan 4 000 USD ja toinen 10 000 USD. Stipendejä tarjotaan opiskelijoille, joilla on hyvä akateeminen tausta ja jotka ovat motivoituneita muuttamaan maailmaa koulutuksensa avulla. Luo tili verkkosivustoillamme, etsi sitten opinto-ohjelmia ympäri maailmaa ja lähetä opintotiedustelu. Hae Keystone-stipendiä ennen 31.5.2021 ja lähetä jonkin verkkosivustollamme mainitun yliopiston hyväksymiskirje, niin voit saada yhden kahdesta stipendistämme opintojesi rahoittamiseen!