Lue virallinen kuvaus

Näe maisteriohjelmat Avans-yliopistossa

Opiskelu Avansin ammattikorkeakoulussa Alankomaissa on erinomainen vaihtoehto, jos aiot opiskella ulkomailla. Opiskelu kanssamme tarkoittaa opiskelua miellyttävässä ja kunnianhimoisessa ympäristössä, jossa on omat luennoitsijat ja henkilökunta, kirkkaat opiskelijat, lukemattomat englanninkieliset opinto-ohjelmat ja hyvät yhteydet liike-elämään. Luennoitsijamme ja henkilökunta tekevät kaikkensa varmistaakseen, että hankit mahdollisimman paljon tietoa.

Avans on aloittanut Hollannin ammattikorkeakoulujen rankingissa viidennen kerran. Avansin ammattikorkeakoulu on jälleen Keuzegids Hbo 2017: n suurin alansa korkeakoulu Hollannissa. Avans on ollut top 3: ssä kahdeksan vuoden ajan ja on top viidennen kerran. Keuzegids Hbo on yksi Hollannin johtavista korkeakouluoppaista. Keuzegids Hbo -luokitukset perustuvat indikaattoreihin, mukaan lukien Alankomaiden kansallisen opiskelijaverkon (NSS) tulokset. Tällä kertaa yli 300 000 opiskelijaa eri puolilla Alankomaita osallistui tähän kyselyyn. Yli 13 000 Avans-opiskelijaa täytti NSS-kyselylomakkeen.

Avansin NSS-tulokset ovat korkeammat kuin kansalliset keskiarvot lähes kaikilla aloilla, kuten opinto-ohjelmien rakenne ja opetussuunnitelma, harjoittelututkimus, opintoneuvonta ja opettajat. Avans pyrkii kuitenkin parantamaan parannuksia eri aloilla, kuten aikataulutus ja harjoitteluohjeet. Vaikka tyytyväisyys näihin verrattuna on viime vuodesta, Avans on sitoutunut varmistamaan, että tyytyväisyys kasvaa entisestään.

Tunne kotona

Ja lisäksi huolehdimme siitä, että ulkomaisena opiskelijana tuntuu olosi kotoisaksi Hollannissa. Eräs tapa, jolla voimme tehdä tämän, on järjestää laadukasta majoitusta ja auttaa sinua viisumipapereissa (Alankomaiden maahanmuutto- ja kansalaisvirasto). Annamme sinulle lämpimän, huolellisen ja henkilökohtaisen tervetulleita. Saapuessasi saat laajennetun esittelyn Avansille ja kaupunkiin. Tulet tavata muita ulkomaalaisia opiskelijoita. Tarjoamme myös sinulle mahdollisuuden liittyä vilkkaaseen opiskelijaelämään.

Tuki

Avans tarjoaa ammattitaitoisen oppilasryhmän, joka tukee sinua kaikissa kysymyksissäsi, jotka liittyvät opiskeluun ja opiskeluun. Teemme tämän, koska olemme vakuuttuneita siitä, että voit toimia hyvin akateemisesti, jos tunnet olosi mukavaksi ympäristössäsi.

Olet hyvissä käsissä

Nykyiset ja entiset opiskelijat katsovat Avansin ammattikorkeakoulu parhaiksi yliopistoiksi Alankomaissa. Olemme äärimmäisen ylpeitä tästä saavutuksesta ja pyrimme kaikin keinoin varmistamaan, että näin on edelleen.

Ohjelmien opetuskielet:
Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kandidaatti

Avans University of Applied Sciences - Undergraduate programs

Katsot rajat ylittäviä ja kiinnostavat taloustiede, markkinointi ja liiketoiminta. Kansainvälisen liiketoiminnan opinto-ohjelma valmistaa sinut johdon tehtävään kansainvä ... [+]

Kandidaatti kansainvälisessä liiketoiminnassa

Katsot rajat ylittäviä ja kiinnostavat taloustiede, markkinointi ja liiketoiminta. TheInternational Business study programwill valmistelee sinut johdon tehtävään kansainvälisessä organisaatiossa.

Suuri monikansallinen haluaa hyödyntää Brasiliaan uusia markkinoita. Annat liikkeenjohdon neuvot markkinoinnista. Tai matkapuhelinvalmistaja haluaa siirtää osan tuotannostaan Itä-Eurooppaan. Tutkimme vaihtoehtoja ja kirjoitat liiketoimintasuunnitelman.

Kansainvälisenä yritysjohtajana voit neuvotella kaikenlaisista liiketoiminta-asioista. Kuten viestintä, markkinointi, kauppa, myynti tai rahoitus. Lähestyt kansainvälisiä liiketoimintakysymyksiä eri näkökulmista ja ratkaise ne.... [-]

Alankomaat Breda
Request Info
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Avans University of Applied Sciences - Undergraduate programs

Kansainvälinen liiketoiminta, aiemmin International Business and Languages, valmistautuu uraan globaalissa ympäristössä. Sinusta tulee asiantuntija, joka harjoittaa liike ... [+]

Kandidaatti kansainvälisessä liiketoiminnassa

Hollantilainen yritys tuottaa viljaa ihmisille, joilla on ruoka-aineallergiat ja vievät tuotteitaan eri maihin Eurooppaan. Valitettavasti sen markkinaosuus Itä-Euroopassa ei kasva suunnitellusti. Kansainvälisenä markkinatiedustelijana analysoit nykyisiä markkinoita, vilja-alaa ja taloudellista ympäristöä tunnistamaan tekijät, jotka mahdollisesti rajoittavat yrityksen kasvua.

SINÄ

Yrittäjänä yksilöinä haluat asettaa omat oppimistavoitteet. Olet avoin, itsenäinen ja seikkailunhaluinen, globaali kansalainen, joka haluaa löytää muita toimintatapoja, elämää ja liiketoimintaa. Teoksesi vaikuttavat ihmisten ja planeetan kunnioittamiseen. Vaikea ja luova, olet syntynyt kommunikaattori ja kielen harrastaja. Haastatte haasteita ja nautit työstä tiiminä.... [-]

Alankomaat 's Hertogenbosch
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Avans University of Applied Sciences - Undergraduate programs

Finance & Control (kansainvälinen) opettaa sinua järjestämään, toteuttamaan ja seuraamaan kansainvälisten järjestöjen taloudellista toimintaa ... [+]

Bachelor in Finance & Control (kansainvälinen)

Finance & Control opettaa sinua järjestämään, toteuttamaan ja seuraamaan kansainvälisten järjestöjen taloudellista toimintaa.

Työnantajasi tuottaa polkupyöriä ja haluaa perustaa tuotantolaitos Taiwanissa. Se on teidän tehtävänne laskea tulevaisuuden tulovirrat, tuotantokustannukset ja nykyarvo projektin.

Tai yrityksesi haluaa ottaa haltuunsa yksi sen kilpailijoista ja se on teidän tehtävänne tutkimaan taseen arvon määrittämiseen tämän yrityksen.

Kansainvälisenä ohjain, tiedätte kaiken suunnittelun ja seurannan rahavirtojen kansainvälisessä työympäristössä.

Sinä... [-]

Alankomaat Breda 's Hertogenbosch
Request Info
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Avans University of Applied Sciences - Undergraduate programs

Luuletko iso, isompi, suurin. Haluatko työskennellä valtavia teknisiä asennuksia. Ylläpitää mammutti alusta. Korjaus ilma. Tuotantotalous ohjelma sopii sinulle ... [+]

Poikamies tuotantotalouden

Luuletko iso, isompi, suurin. Haluatko työskennellä valtavia teknisiä asennuksia. Ylläpitää mammutti alusta. Korjaus ilma. Tuotantotalouden koulutusohjelma ohjelma on täydellinen sinulle.

Joka päivä sadat ihmiset lentokoneissa. Teet että nämä koneet ovat hyvässä kunnossa. Vai olet vastuussa siitä, että suurten alusten. Tai tuotantolaitoksia. Huolto on myös tärkeää, että hoito- ja energia-aloilla.

Sinä

Sinulla on hohto tekniikkaa. Olet nopeasti nähdä, miten koneita tai prosessit toimivat. Ymmärrät mihin toimiin sinun täytyy ottaa. Missä järjestyksessä. Voit ratkaista teknisiä ongelmia. Tai estää heitä. Olet myös innokkaita katsomaan yli rajojen. Et ole pelokas ihminen. Sinulla on itse uskoa. Ja lähestyt tehtäviä vastuullisesti.... [-]

Alankomaat Breda 's Hertogenbosch
Request Info
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Avans University of Applied Sciences - Undergraduate programs

Kysymyksiä, kuten ilmaston lämpeneminen, saastuminen ja kehdosta kehtoon kiinnostaa sinua. Environmental Science kestävän energian ja teknologia ohjelma käännyt ympäristö ... [+]

poikamies in ympäristötiede kestävän energian ja teknologia

Kysymyksiä, kuten ilmaston lämpeneminen, saastuminen ja kehdosta kehtoon kiinnostaa sinua. Environmental Science kestävän energian ja teknologia ohjelma käännyt ympäristön ammattilainen. Paikallinen viranomainen kaupunki haluaa olla CO2 neutraali vuonna 2040. Olet osa konsultointi joukkue. Sinun löytää keinoja vähentää energiankulutusta ja hyödyntää sopivia kestäviä energialähteitä. Sinä tutkimus saatavuutta aurinkoenergiaa, vesivoima, maalämpö, ​​tuulivoima ja biomassa. Sinun ratkaisu on taloudellisesti kannattavaa, ja sen hyväksyvät niin teollisuuden ja julkisen. Otat huomioon tulevan kehityksen, tekniikoita ja politiikkaa.... [-]

Alankomaat Breda 's Hertogenbosch
Request Info
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Sijainnin osoite
Avans University of Applied Sciences
's-Hertogenbosch Campus
Onderwijsboulevard 215 

's Hertogenbosch, North Brabant, 5223 DE NL
Sosiaalinen media
Sijainnin osoite
Avans University of Applied Sciences #2
Breda Campus
Hogeschoollaan 1

Breda, North Brabant, 4818 CR NL
Sosiaalinen media
Sijainnin osoite
Avans University of Applied Sciences
Tilburg Campus
Professor Cobbenhagenlaan 13

Tilburg, North Brabant, 5037 DA NL