Lue virallinen kuvaus

Opiskelu Avans University of Applied Sciences tarkoittaa uusimman tietämyksen hankkimista. Mutta se ei ole kaikki. Opit myös soveltamaan tätä tietoa todellisiin liike- tai ammattiprojekteihin. Tutkimuksemme on suunnattu täydellisesti kansainvälisesti toimivien organisaatioiden ja yritysten vaatimuksiin. Johtava korkeakouluopettaja-opas “Keuzegids Hbo” on jo viidennen kerran peräkkäin noussut yliopistoon vuonna 2018 Alankomaiden suurimman ammattikorkeakoulun kärjessä! Avans on ollut kolmen parhaan joukossa 8 vuotta, mikä osoittaa, että olemme asettaneet tankin korkealle, mikä heijastuu omassa laatumerkissämme.


Tunne olosi kotoisaksi

Ja lisäksi huolehdimme siitä, että ulkomaisena opiskelijana tuntuu olosi kotoisaksi Hollannissa. Eräs tapa, jolla voimme tehdä tämän, on järjestää laadukasta majoitusta ja auttaa sinua viisumipapereissa (Alankomaiden maahanmuutto- ja kansalaisvirasto). Annamme sinulle lämpimän, huolellisen ja henkilökohtaisen tervetulleita. Saapuessasi saat laajennetun esittelyn Avansille ja kaupunkiin. Tulet tavata muita ulkomaalaisia opiskelijoita. Tarjoamme myös sinulle mahdollisuuden liittyä vilkkaaseen opiskelijaelämään.

Tuki

Avans tarjoaa ammattitaitoisen oppilasryhmän, joka tukee sinua kaikissa kysymyksissäsi, jotka liittyvät opiskeluun ja opiskeluun. Teemme tämän, koska olemme vakuuttuneita siitä, että voit toimia hyvin akateemisesti, jos tunnet olosi mukavaksi ympäristössäsi.

Olet hyvissä käsissä

Nykyiset ja entiset opiskelijat katsovat Avans University of Applied Sciences Alankomaiden parhaaksi yliopistoksi. Olemme erittäin ylpeitä tästä saavutuksesta ja teemme kaikkemme varmistaaksemme, että näin jatkuu.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

BBA

Avans University of Applied Sciences

Katsot rajat ylittäviä ja kiinnostavat taloustiede, markkinointi ja liiketoiminta. Kansainvälisen liiketoiminnan opinto-ohjelma valmistaa sinut johdon tehtävään kansainvä ... [+]

Kandidaatti kansainvälisessä liiketoiminnassa

Näytät rajojen ulkopuolella ja olet kiinnostunut taloudesta, markkinoinnista ja liiketoiminnasta. Kansainvälisen liiketoiminnan opinto-ohjelma valmistaa sinut johtotehtäväksi kansainvälisessä organisaatiossa.

Suuri monikansallinen haluaa hyödyntää Brasiliaan uusia markkinoita. Annat liikkeenjohdon neuvot markkinoinnista. Tai matkapuhelinvalmistaja haluaa siirtää osan tuotannostaan Itä-Eurooppaan. Tutkimme vaihtoehtoja ja kirjoitat liiketoimintasuunnitelman.

Kansainvälisenä yrityspäällikkönä voit neuvoa kaikenlaisissa liike-elämän asioissa. Kuten viestintä, markkinointi, kauppa, myynti tai rahoitus. Voit lähestyä kansainvälistä yritystoimintaa eri näkökulmista ja ratkaista ne.... [-]

Alankomaat Breda
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Avans University of Applied Sciences

Kansainvälinen liiketoiminta valmistaa sinut uraan globaalissa ympäristössä. Sinusta tulee asiantuntija liiketoiminnassa kulttuurienvälisissä ympäristöissä. ... [+]

Kandidaatti kansainvälisessä liiketoiminnassa

Kansainvälinen liiketoiminta valmistaa sinut uraan globaalissa ympäristössä. Sinusta tulee asiantuntija liiketoiminnassa kulttuurienvälisissä ympäristöissä.

Hollantilainen yritys tuottaa viljaa elintarvikeallergioille ja vie tuotteitaan Euroopan eri maihin. Valitettavasti sen markkinaosuus Itä-Euroopassa ei kasva suunnitellusti. Kansainvälisenä markkinoiden tiedustelupalveluna analysoit nykyisiä markkinoita, vilja-alaa ja taloudellista ympäristöä tunnistaaksesi tekijät, jotka mahdollisesti rajoittavat yrityksen kasvua.

Sinä

Yrittäjänä yksilönä haluat asettaa omat oppimistavoitteesi. Olet avoin, itsenäinen ja seikkailunhaluinen, maailman kansalainen, joka haluaa löytää muita tapoja työskennellä, elää ja tehdä liiketoimintaa. Työskentelet vaikuttavan samalla kunnioittaen ihmisiä ja planeettaa. Huomaavainen ja luova olet syntynyt kommunikaattori ja kielenharrastaja. Hyväksyt haasteet ja nautit työskentelystä joukkueena.... [-]

Alankomaat Hertogenbosch
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi

BSc

Avans University of Applied Sciences

Rahoittaa ... [+]

Kandidaatti rahoituksessa

Rahoittaa

Työnantajasi tuottaa polkupyöriä ja haluaa perustaa tuotantolaitoksen Taiwaniin. Sinun tehtäväsi on laskea tulevat tulot, tuotantokustannukset ja projektin nettoarvo.

Tai yrityksesi haluaa ottaa haltuunsa yhden kilpailijoista, ja sinun tehtäväsi on tutkia taseen selvittääksesi yrityksen arvo.

Kansainvälisenä valvojana tiedät kaiken suunnittelusta ja rahavirtojen seurannasta kansainvälisessä työympäristössä.

Sinä

Olet kunnianhimoinen opiskelija, jolla on hyvät analyyttiset ja numeeriset taidot. Haluat aloittaa uran kansainvälisessä taloudellisessa ympäristössä, Alankomaissa tai sen ulkopuolella. Tykkää työskennellä eri kansallisuuksien kanssa ja puhua ja kirjoittaa sujuvasti liiketoiminnan englantia.... [-]

Alankomaat Breda
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Avans University of Applied Sciences

Luulet iso, isompi, suurin. Teollisuustekniikassa ... [+]

Kandidaatti teollisuustekniikassa ja johtamisessa

Luulet iso, isompi, suurin. Teollisuustekniikassa

Joka päivä sadat ihmiset nousevat lentokoneisiin. Olet vastuussa siitä, että nämä koneet ovat hyvässä kunnossa. Ylläpidät suurten alusten ylläpitoa, kestävää energiantuotantoa tai koneita tehtaissa. Ei vain teknisille yrityksille, mutta myös hoitoalalla ja hallitukselle. Et suorita huoltoa itse, mutta varmista, että se tapahtuu. Ja vakuuta johto, että se on välttämätöntä.

Sinä

Sinulla on tekniikan hohto. Nautit työskentelystä ihmisten kanssa ympäri maailmaa. Näet nopeasti, kuinka koneet tai prosessit toimivat. Ymmärrät mitä sinun on suoritettava. Olet myös innokas katsomaan rajojen ulkopuolelle. Olet luottavainen, sinulla on itseluottamus ja vakuuttava voima. Ja lähestyt tehtäviäsi vastuullisesti.... [-]

Alankomaat Breda
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Avans University of Applied Sciences

Planeetta tarvitsee ongelmanratkaisijoita. Kestävän energian ja teknologian ympäristötiede (ESSET) -ohjelma muuttaa sinut kunnianhimoiseksi ympäristöasiantuntijaksi, joll ... [+]

Ympäristötieteiden kandidaatti kestävän energian ja teknologian alalta

Planeetta tarvitsee ongelmanratkaisijoita. Ympäristötiede kestävää energiaa ja teknologiaa varten (ESSET) muuttaa sinut kunnianhimoiseksi ympäristöasiantuntijaksi, jolla on BSc-tutkinto.

Kunta haluaa olla hiileneutraali vuoteen 2040 mennessä. Osana konsulttiryhmää löydät tapoja vähentää energiankulutusta ja toteuttaa kestäviä energialähteitä. Tutkit aurinkopaneelien saantoja ja kehität strategioita hiilidioksidin uudelleenkäyttöön tehokkaan ravintokasvien kasvun aikaansaamiseksi. Ratkaisusi ovat taloudellisesti kannattavia ja sekä teollisuuden että julkisen sektorin hyväksymiä, ottaen huomioon tulevaisuuden kehitys, tekniikat ja politiikat. ESSET valittiin parhaaksi ympäristötieteiden kandidaatiksi Keuzegids hbo 2019: llä ja Elsevier's Best Studies 2018: lla.... [-]

Alankomaat Breda
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi

Avans University of Applied Sciences

Avans University of Applied Sciences

Sijainnin osoite
Avans University of Applied Sciences
's-Hertogenbosch Campus
Onderwijsboulevard 215

's Hertogenbosch, Pohjois-Brabant, 5223 DE NL
Sosiaalinen media
Sijainnin osoite
Avans University of Applied Sciences #2
Breda Campus
Hogeschoollaan 1

Breda, Pohjois-Brabant, 4818 CR NL
Sosiaalinen media