Breda University of Applied Sciences

Esittely

Lue virallinen kuvaus

1. syyskuuta 2018 nimemme muutettiin Breda University of Applied Sciences . Tämä lukuvuosi asui myös kauniilla listalla ja täysin remontoidulla luostarilla Mgr. Hopmansstraat Bredassa, joka on osa uutta kampusta.

Breda University of Applied Sciences on keskikokoinen valtion rahoittama korkeakoulu. Instituutissa opiskelee yli 7000 hollantilaista ja kansainvälistä opiskelijaa noin 100 maasta. Tarjoamme kandidaatin ja maisteriohjelman ammatillisessa ('hbo') ja akateemisessa ('wo') tasossa pelien, median, hotellin, rakennuksen, logistiikan, rakennetun ympäristön, matkailun ja vapaa-ajan aloilla

organisaatio

Breda University of Applied Sciences on vahvat siteet ammatilliseen alaan keskittyen yrittäjyyteen ja yritystoimintaan. Tässä prosessissa etsimme innovaatioita, kansainvälisiä näkymiä ja tehdään sosiaalisesti vastuullisia ja kestäviä valintoja.

Innostava ympäristö

Strategiamme kuvaa muun muassa sitä, miten keskitymme entistä enemmän kansainväliseen koulutukseen, eri tieteenalojen synergiaan ja yhteistyöhön alan kumppaneiden kanssa. Opiskelijoita kannustetaan tukemaan kykyjään, mutta myös kehittämään kekseliäisyyttään ja kekseliäisyyttään.

Hotellin, laitoksen ja matkailun tutkinto-ohjelmat siirtyivät entiseen luostariin lukuvuoden 2018-2019 alussa. Uutta kampusta kehitetään vähitellen inspiroivaksi kohtaamispaikaksi erilaisilla osaamisalueilla ja erilaisista kulttuuritaustoista.

Tässä innostavassa ympäristössä valmistelemme opiskelijoita kansainväliseen uraan. Suurin osa koulutusohjelmistamme opetetaan englanniksi, mutta hollanninkieliset opetusohjelmat kiinnittävät paljon huomiota myös kansainväliseen liiketoimintaan ja yhteistyöhön.

Puolen vuosisadan kokemus

Aiemmin NHTV on BUAS, joka on maailman suurin ja johtava koulutuslaitos, joka tarjoaa tutkinto-ohjelmia matkailun, vapaa-ajan ja vieraanvaraisuuden alalla. Yli puolen vuosisadan kokemus käytännön korkeakouluopetuksesta ja kansainvälisestä yhteistyöstä, kandidaatin tutkinto-ohjelmamme ovat tallentaneet johdonmukaisesti korkeita sijoituksia "Keuzegids HBO: ssa" jo vuosia.

Laadukkaat tiivisteet

  • Elsevierin paras ammattikorkeakoulu 2018
  • Elsevier Best Specialist University of Applied Sciences 2017-2018

Bachelor of Science Matkailu

Keuzegids Universiteiten Suosituimmat ohjelmat 2019

Pelit

  • Keuzegids Hbo Suosituin ohjelma 2019
  • Keuzegids Hbo No.1 omassa luokassaan 2019
Laitos

Keuzegids Hbo nro 1 omassa luokassaan 2019

Keuzegids Hbo Suosituin ohjelma 2019

Hotelli

Keuzegids Hbo Suosituin ohjelma 2019

tiedotusvälineet

Keuzegids Hbo No.1 omassa luokassaan 2019

Logistiikka

Keuzegids Hbo Logistics Management: nro 1 omassa luokassaan 2019

Keuzegids Hbo Logistics Engineering: Top 3 omassa luokassaan 2018 2019

Rakennettu ympäristö

Keuzegids Hbo Top 3 omassa luokassaan 2019

Sijainnit

Breda

Osoite
Monseigneur Hopmansstraat,1
4817 JT Breda, Pohjois-Brabant, Alankomaat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin