HAN University of Applied Sciences

Esittely

Lue virallinen kuvaus

HAN pyrkii olemaan yksi alkuun yliopistojen Applied Sciences Vuonna Alankomaat. Kanssa kampuksilla sekä Arnhem ja Nijmegen, Itään Alankomaat, HAN on yli 30000 opiskelijaa.

Verkkotunnukset HAN University of Applied Sciences tarjoaa lähes kaikenlaisia ​​ammatillista koulutusta liittyvät seuraaviin aloihin: koulutus, yhteiskuntaoppi, kaupankäynti, viestintä, liiketalous, oikeus-, talous-, insinööri-, rakennettu ympäristö, ammattikorkeakoulujen, IT ja viestintä, terveys, hoitotyöJa Urheilu ja liikunta. Opiskelijat voivat valita yhteensä 65 Alempi ja vaihto kurssit ja 21 Masters kurssit.

Tunnettu laitokset HAN on neljä tiedekuntaa, jotka jakaantuvat edelleen useisiin laitoksiin. Kaksi näistä laitokset ovat ottaneet HAN kartalle kansainvälisesti: Arnhem Business School ja HAN Automotive Institute. Nämä laitokset osoittavat vahvuutta opetussuunnitelma, joka yhdistää käytännönläheisiä osia soveltavan tutkimuksen, ominaisuus, joka on sisällytetty kaikki kurssit opetetaan HAN University of Applied Sciences.

LAATU HAN tarjoaa korkealaatuisen koulutuksen ja ympäristö, jossa opiskelu on innostava, innovatiivinen ja kansainvälinen.

Sijainnit

Nijmegen

Osoite
International Office: Nijmegen campus
Kapittelweg 33 (B 0.02)

6525 EN Nijmegen, Gelderland, Alankomaat

Arnhem

International Office: Arnhem campus

Osoite
International Office: Arnhem campus
Ruitenberglaan 31 (E1.01)

6826 CC Arnhem, Gelderland, Alankomaat
Verkkosivusto