Lue virallinen kuvaus

Meistä

Kings Bible and Business College (KBBC) nimeltään connotes on pieni oppilaitos, jonka tavoitteena on tarjota kristillistä teologiaa sekä nykyaikaista liiketaloudellista opetusta ja tutkimusta. KBBC: n strateginen tarkoitus on kouluttaa ja varustaa oppilaat syvällisesti kristillisessä teologiassa. Lisäksi se opettaa myös nykyaikaisia liike-elämän teorioita ja niiden käytännön soveltamista, jotka ovat ratkaisevia ylivoimaisen liiketoiminnan ongelmien ratkaisemiseksi ja myös yrittäjyyden haasteiden voittamiseksi, joita yritykset kohtaavat päivittäin.

Miksi KBBC?

Koulutus missä muodossa tahansa (muodollinen tai epävirallinen) on annettu, on avain inhimilliseen kehitykseen. Näin ollen koulutus on välttämätöntä ihmisten "yleisen kehityksen" kannalta. Raamatussa todetaan Hosea 4: 6: ssa, että minun kansani hukkuu tiedon puutteen vuoksi. Toisin sanoen, ilman tietämystä, inhimillinen kehitys on rajoitettu. Monien ihmisten unelmia, jotka haluavat ja pyrkivät hankkimaan tietoa itsensä kehittämiseen, ei kuitenkaan ole toteutettu useimmissa tapauksissa muodollisen koulutuksen aiheuttamien taloudellisten kustannusten valtavuuden vuoksi. KBBC on päättänyt tarjota akateemisia ohjelmia etäopiskelun, verkko-oppimisen ja luokkahuoneessa olevien asetusten avulla helpottaakseen opiskelijoille albatrossiin tulleita valtavia taloudellisia ongelmia. Näin KBBC käyttää sekä tavanomaisia että tavanomaisia menetelmiä tiedon jakamiseksi pääasiassa tietotekniikan tuella ja tuella.

KBBC: n mielestä näiden eri opetusmenetelmien yhdistäminen takaa ja mahdollistaa joustavuuden ja minimoi paineet, joita monet opiskelijat kohtaavat valittua opintoalaa noudattaen. Lisäksi kokemus on osoittanut, että monet ihmiset haluavat työskennellä kokopäivätyössä ja harjoittavat osa-aikaisia akateemisia ohjelmia, ja se on suositeltavaa, mitä KBBC tarkoittaa. Siksi KBBC: ssä olemme sitoutuneet koulutukseen joustavassa ja dynaamisessa ympäristössä. KBBC houkuttelee opiskelijoita kaikkialta maailmasta ja kansoja kaikilta elämänaloilta. Henkilökuntamme ja tiedekuntamme kouluttavat jotkut arvostetuista seminaareista ja teologisista korkeakouluista Yhdysvalloissa. Kvaliteettitieteellisen koulutuksen lisäksi KBBC: n tiedekunnan jäsenet ovat hankkineet, ja suurin osa heistä on saanut käytännön kokemuksia pastoreina ja kirkon johtajina nimityksissään.

Liiketoiminta-alueen tiedekunta koostuu korkeatasoisista opettajista, jotka ovat saaneet myös joitakin arvostetuista eurooppalaisista yliopistoista ja jotka ovat saaneet yhtä monta vuotta opetustaitoja ja kokemuksia näistä yliopistoista.

114542_photo-1543269865-cbf427effbad.jpgBrooke Cagle / Unsplash

Jäsenyys ja liittyminen

KBBC on kristillisten koulujen kansainvälisen järjestön (ACSI) ja eurooppalaisen etä- ja sähköisen oppimisen verkoston (EDEN), maailmanlaajuisen evankelis-seminaarin (WWES) Nova Scotia Canada -yhdistyksen jäsen ja myös British Management of Academy (BAM). .

Kings Bible and Business College (KBBC) nimeksi connotes, on oppilaitos, jonka tavoitteena on tarjota kristillistä teologiaa sekä nykyaikaisen liiketoiminnan koulutusta opetuksen ja tutkimuksen avulla. KBBC: n strateginen tarkoitus on kouluttaa ja varustaa oppilaat syvällisesti kristillisessä teologiassa. Lisäksi se opettaa myös nykyaikaisia liike-elämän teorioita ja niiden käytännön soveltamista, jotka ovat ratkaisevia ylivoimaisen liiketoiminnan ongelmien ratkaisemiseksi ja myös yrittäjyyden haasteiden voittamiseksi, joita yritykset kohtaavat päivittäin.

KBBC: n visioilmoitus

Tarjota laadukasta kristillistä teologiakoulutusta, joka on kaikkien vanhusten saatavilla, jotka haluavat saada syvää ja läheistä tietoa kristillisestä teologiasta.

Teologian mukaan KBBC: llä on seuraavat perusarvot:

 1. Kouluttaa ja varustaa kristittyjä johtajuudeksi omassa kirkossaan järkevällä teologisella tietämyksellä ja Raamatun tulkinnoilla.
 2. Kristittyjen hankkiminen hankkiakseen kirkon hallinnon taitoja
 3. Edistää kirkon johtajia ja kristittyjä yleisesti evankelioinnin moottoreina hankitun tiedon kautta.
 4. Liiketoiminta-alueella KBBC: n on koulutettava ja valmisteltava yritysjohtajia, jotka pystyvät tunnistamaan liiketoimintamahdollisuudet hyödyntääkseen ja ohjaamaan haasteita, joita on odotettavissa arvaamattomassa liiketoimintaympäristössä.

Yrityskoulutuksen osalta KBBC tuo esille seuraavat perusarvot:

 1. KBBC pyrkii maksimoimaan yksittäisten liike-elämän taitojen ja kyvykkyyden kehittymisen pienillä luokkakooleilla, jotka edistävät rikkaan ja intiimin tiedekunnan ja opiskelijan välistä suhdetta
 2. KBBC arvostaa ja vaalia holistista lähestymistapaa oppimiseen, jossa sekä teoriaa että käytäntöä pyritään voimakkaasti edistämään ja siten edistämään toimintaa ja apurahaa, jotka ovat olennaisia välineitä tulevaisuuden yritysten johtajien tehokkaaseen kehittämiseen ja sijoittamiseen liiketoimintaympäristössä
 3. Tarjottavan ja kohtuuhintaisen yrityskoulutuksen tarjoaminen kaikille ihmisille, kulttuureille, ikäryhmille, sukupuolille ja monipuoliselle sosioekonomiselle taustalle. Kunnioitus, suvaitsevaisuus ja hyväksyminen kaikille ja kaikille ovat tärkeitä oppimista edistäviä arvoja.

KBBC: n tehtävälausunto

KBBC on paikallinen korkea-asteen oppilaitos, jolla on maailmanlaajuinen painopiste, jolla varmistetaan korkealaatuinen oppimistoiminta, joka lopulta muotoutuu ja valmistelee oppijoita tulevaa johtajuutta varten valitsemallaan akateemisen harjoittamisen alalla. Tutustu ja kehitä kykyjäsi ja taitojasi koulutuksen ja ihmiskunnan palvelemisen kautta.

Liiketoiminnan tiedekunta

Joustavuuden käyttöönotto KBBC: n koulutusohjelmissa edistää akateemista syvyyttä ja lisää myös henkistä laajuutta, joka lopulta antaa yksilölle riittävät tiedot. KBBC-sertifikaattiohjelmat voitaisiin tehdä lyhyellä 2 viikon pituisella 6 kuukaudella kurssin luonteesta ja sisällöstä riippuen. Diplomiohjelmien kesto on yleensä 9 kuukautta - 1 vuosi (noin 2 lukukautta). Ammattikorkeakoulututkinto-ohjelmat kestävät kolme vuotta. Harvinaisissa tapauksissa opiskelijat voivat suorittaa ohjelmansa neljän vuoden kuluttua.

KBBC tarjoaa seuraavat Business-ohjelmat

 • Sertifikaatin sosiaalinen media
 • Diploma Markkinointi
 • BS Management
 • BS Business Administration
 • BS-kirjanpito
 • BS Finance
 • BA Kansainväliset suhteet
 • BA Media Communications

ACCA-tilien ammattitutkinto

Tarjoamme ACCA-kirjanpitokursseja. ACCA: n kirjanpitokelpoisuuden saaminen tekee sinusta maailmanlaajuisen kirjanpitäjän. Tällä hetkellä ACCA: ssa on 503 000 opiskelijaa 179 maassa. Toisin sanoen, ACCA on maailman tunnetuin ja uskottavin ammatillinen kirjanpito-ohjelma.

ACCA: n kirjanpito-opintojen jatkokoulutus;

 1. Ne, joilla ei ole kokemusta ja vaadittava pätevyys, voivat alkaa säätiökursseilla (selitetään tarkemmin, kun otat yhteyttä hallintoomme)
 2. Ne, joilla on 3 GCE: tä ja 2 A tasoa viidessä eri aiheessa, kuten matematiikassa ja englannissa tai vastaavassa. Lisäksi tarvitaan 3 vuoden työkokemus 13 tarkastuksen suorittamiseksi (jos poikkeuksia ei ole annettu), joka voi kestää jopa 3 tai 4 vuotta.

Edut:

 1. Ryhdy ACCA: n opiskelijajäseneksi
 2. Joustavuus ohjelman opiskelussa
 3. Pätevyys tunnustetaan maailmanlaajuisesti
 4. ACCA UK on aina valmis tarjoamaan tukea tarvittaessa
 5. Vain rekisteröidyistä tutkimuksista maksetaan

Lisätietoja ACCA: n kirjanpitokelpoisuudesta saat KBBC: ltä.

Soita napsauttamalla tätä:

https://www.kbbcnetherlands.org/programmes-of-study-faculty-of-theology/admission/

Ohjelmien opetuskielet:
 • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kandidaatti

Kings Bible Business College

Tämä ohjelma perustuu Diploma-ohjelmaan ja lisää kursseja, jotka siirtävät opiskelijan ammatilliseen suuntaan. Asianmukaista paikallista mentorointia varten opiskelija vo ... [+]

Yleiskatsaus

Tämä ohjelma perustuu Diploma-ohjelmaan ja lisää kursseja, jotka siirtävät opiskelijan ammatilliseen suuntaan. Asianmukaista paikallista mentorointia varten opiskelija voidaan valmistautua yhdistettyyn pastorin asemaan.

Diplomiohjelmiin lisätyt kurssit ovat seuraavatBI-4103 Raamattu historiassa, 3krBI-4203- Raamatun teologia, 3crCH-4002 kirkon historia, 2 crST-4102 pohjustus apologetiikkaan ja etiikkaan, 2 crMI-4002 Mission ja ministeriö, 2 crMI-4102 Opetus ja saarnaaminen kirkossa, 2krMI-5002 kirkon johtajuus, 2 crMI-4010 Työharjoittelu III -opetus ja saarnaaminen, 10 crNN-X00X valittavat, 16 op. (tai tarvittaessa)

Opiskelija ei voi hakea suoraan tähän ohjelmaan. B.Th-ohjelma alkaa tutkintotason kursseilla (ks. Edellä).... [-]

Alankomaat Haag
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
Osoite
Erasmusweg 8C, 2532 CP
Haag, Etelä-Hollanti, Alankomaat