Tio University of Applied Sciences

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Haluatko tietää enemmän kiinnostavasta ohjelmassasi? Nämä ovat seuraavat avoimien online-päivämme:

 • Kaupallinen yrittäjyys ja organisaatiot - 30. lokakuuta
 • Kansainvälinen liiketoiminnan hallinta - 13. marraskuuta
 • Hotelli- ja tapahtumien hallinta - 4. joulukuuta

Lisätietoja on osoitteessa href = "https://www.tio.nl/en/open-days/

Hotelli, tapahtuma, matkailu

Tervetuloa Tio University of Applied Sciences . Tio tarjoaa sinulle henkilökohtaista, nopeutettua ja erinomaista koulutusta, ja se on ollut tunnettu vuosien ajan tunnustettu oppilaitos. Tion kandidaatiohjelmat ovat olleet Alankomaiden parhaita vuosia ja sijoittuvat # 1 eri luokituksiin. Mikä ohjelma sopii sinulle parhaiten?

28814_Tio-location_Amsterdam.jpg

Löydä Tio ja sen erinomaiset opintojaksot

Tapaa ainutlaatuinen Tio-konsepti, Tion opiskelijat, luennoitsijat ja erinomaiset opintojaksot

Tervetuloa Tio-ammattikorkeakouluun, jossa tunnet olosi kotoisaksi. Tio tarjoaa erinomaisen ilmapiirin, nopeamman opiskelun ja ainutlaatuisen Tio-konseptin. Opiskelijat rakastavat Tion pienimuotoista ja henkilökohtaista koulutusta.

Tio University of Applied Sciences tarjoaa kandidaatin tutkintoja seuraavilla aloilla:

 • Hotellin johto
 • Tapahtumahallinta
 • matkailu
 • liiketoiminta

Tio johtaa

Tio edustaa intensiivistä, pienimuotoista ja laadukasta koulutusta, ja sillä on ollut hyvä maine tunnetuksi oppilaitokseksi monta vuotta.

Parhaat opetusohjelmat Alankomaissa

Kaikki Tion kandidaatin tutkinnot ja ammatillisen koulutuksen kurssit on valittu parhaaksi omalla alallaan korkeakouluoppaasta ja ammatillisen koulutuksen oppaasta (Keuzegids Hbo en Mbo). ”Ensinnäkin on yksityinen Tio University of Applied Sciences , jolla on paikkoja viidessä kaupungissa. Opiskelijat suhtautuvat tähän kouluun hyvin myönteisesti ”, sanoo korkea-asteen opas.

Tio tarjoaa seuraavat kandidaatin tutkinnot:

 • Paras vieraanvaraisuuskoulu
 • Paras liiketoiminta-aste
 • Paras matkailuaste

Numero 1 neuvonnassa

Se tosiasia, että Tio tarjoaa opiskelijoilleen erinomaisen neuvonnan, ilmenee siitä, että Tio on jo vuosien ajan pitänyt sijoitusluettelossa 1. sijaa vammaisen opiskelun helpottamisen kannalta. Kaikissa luokissa Tio on Alankomaiden keskiarvon yläpuolella ja saavuttaa myös korkeimman kokonaistuloksen. Sen lisäksi Tio tarjoaa opiskelijoille, jotka haluavat ylittää enemmän kuin tarpeeksi haastetta erityisellä kunnianosoitusohjelmalla.

Miksi opiskelijat valitsevat Tio

Haluaisitko tietää, miksi opiskelijat valitsivat Tion? Lue lisää siitä, mitä Tio edustaa ja miksi opiskelijat rakastavat Tio University of Applied Sciences ja sen tarjoamia erilaisia kursseja.

 1. Pieni ja henkilökohtainen
 2. Paljon opastusta
 3. Edistää huippuosaamista
 4. Nopeutettu opiskelu
 5. Motivoivat opiskelijat
 6. Kansainväliset mahdollisuudet
 7. Yksityinen koulutus kaikille
 8. Tio johtaa tietä
 9. Toimialan luennoitsijat
 10. Kansallinen organisaatio

Etkö voi tulla mihinkään avoimeen päivään Tio-kampuksilla? Ei ongelmaa! Tarjoamme sinulle mahdollisuuden osallistua online-avoimeen päivään laiskasta tuoliltasi. Vain istu alas

Tallennetut avoimet avoimet päivät löydät täältä .

Miksi valita yksityinen opintojakso Tiossa?

Oletko utelias siitä, mitä extrat asettavat Tio-opintojakson muista tutkinto-ohjelmista poiketen? Alla voit lukea, miksi opiskelijat valitsevat Tion pienen, henkilökohtaisen ja laadukkaan koulutuksen ja miten voit hyötyä myös ainutlaatuisesta lähestymistavastamme.

Tio University of Applied Sciences tarjoaa sinulle mahdollisuuden kiihdyttää opiskelua miellyttävässä ja turvallisessa ympäristössä. Sinua ympäröivät motivoituneet opiskelijat ja luennoitsijat, joilla on laaja käytännön kokemus omalla alallaan.

Tio University of Applied Sciences tarjoaa sekä kandidaatin kursseja että ammatillista koulutusta. Tämä tarkoittaa sitä, että opiskelet pienissä ryhmissä - noin 11 opiskelijaa luentoa kohden - keskimäärin - ja saat paljon henkilökohtaista huomiota ja ohjausta. Toisin kuin tuettu koulutus, Tio tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden suorittaa opintojaan lyhyemmässä ajassa. Tässä on yleiskuva yksityisen koulutuksen erilaisista eduista verrattuna siihen, jota hallitus tukee:

Pienimuotoinen ja henkilökohtainen koulutus

Opettajat opettavat pieniä ryhmiä ja tuntevat oppilaidensa nimen. Tämä mahdollistaa henkilökohtaisen ohjauksen.

Laaja valvonta

Opettajat kannustavat sinua tuomaan itsellesi parhaat puolet. Saat optimaalisen valvonnan ja ohjauksen sekä teorian että käytännön hallintaan.

Nopeutettu opiskelu

Tio tarjoaa nopeutettua opiskelua: kandidaatin tutkinnot vain kolmessa tai neljässä vuodessa ja ammatillisen koulutuksen yhden tai kahden vuoden aikana. Joten sinulla on asteesi nopeammin, jolloin voit aloittaa urasi nopeammin tai jatkaa jatko-opintoja maisteriksi.

Toimialan luennoitsijat

Luennoitsijat käyttävät alan kokemuksiaan luomaan yhteyksiä hankittujen teoreettisten tietojen ja käytännön sovellusten välille.

erinomaisuus

Jokainen Tio-opintojakso on saanut korkeatasoiset arvosanat korkeakouluoppaasta. Tio tarjoaa mm. Parhaan hotellikoulututkinnon, parhaan stewardessin, matkailun ja liike-elämän tutkinnon sekä parhaan kaupallisen taloustieteen opintojakson! Tio haluaa tuoda samaan suuntaan kohti huippuosaamista opiskelijoissaan. Sen lisäksi Tio on kunnioittanut ohjelmaa lahjakkaille opiskelijoille, jotka haluavat olla erinomaisia.

28816_Tio-Utrecht.jpg

Korkeakoulutuksen tai tutkimusyliopiston valinta?

Etkö ole vielä päättänyt korkeakoulututkinnon suorittamisesta ammattikorkeakoulussa tai toisessa tutkimusyliopistossa? Alla selitämme eri eroavaisuuksia kandidaatin tutkinnon ja korkeakoulututkinnon välillä. Päätös on sinun.

Kandidaatintutkinto Yliopistotutkinto
Ammatillinen oppiminen Oppiminen suorittamaan tutkimusta
Selkeät uranäkymät Epäselvät uranäkymät
Paljon kontaktituntia Vähemmän kontakteja ja enemmän riippumatonta opiskelua
Lähinnä käytännöllinen ja käytännöllinen keskittyminen Lähinnä teoreettista
Tietäminen käytännössä Uuden tiedon löytäminen ja jakaminen
Taidot ja asenne asemaan / ammattiin Tutkimus- ja tiedetaito
Monia erilaisia aiheita Vähemmän aiheita, perusteellisempaa lähestymistapaa
Kurssin sisältö jakautui Kurssin sisältö usein keskittynyt, vauhdikas
Henkilökohtainen opastus Vähemmän henkilökohtaista, etsi kaikki itsellesi
Opi osana ryhmää Keskity itsenäiseen oppimiseen
Luennot (pienissä) luokissa Luennot suurissa luentosaleissa
Useita harjoittelupaikkoja ja opinnäytetyö Valinnainen harjoittelu / opinnäytetyö
Opiskelijat koulutetaan asemaan / ammattiin Opiskelijat koulutetaan osaamisalueelta

Laadun valinta

Opintojakson valinta on tärkeä tulevaisuuden kannalta. Miten voit tehdä tämän päätöksen? On olemassa työkaluja, joiden avulla voit selvittää, onko kyseessä esimerkiksi korkea-asteen kandidaatin tutkinto. Studiekeuze123 on verkkosivusto, jonka avulla voit vertailla opintojaksoja ja nähdä, miten nykyiset opiskelijat arvioivat opintojaksonsa. Korkeakouluoppaassa julkaistaan vuosittain yleiskatsaus Alankomaiden parhaista opintojaksoista. Molemmat työkalut voivat auttaa sinua tekemään oikean päätöksen tulevaisuudesta.

28813_Tio-Keukenhof.jpg

Tutkimuksen valinta

Jos haluat olla varma, että teet oikean valinnan, Tio-opintovalinnan tarkistus sopii sinulle. Voit selvittää, onko opintokurssi sinulle sopiva, voit kirjautua Tio-opintoihin, jotka eivät ole sitovia. Tämä tutkimusvalintatarkastus voi koostua esimerkiksi osallistumisesta avoimeen päivään tai koeopiskelupäivään, merkitsemiseen yhdessä Tio-opiskelijan kanssa päivässä, henkilökohtaisen kokouksen tai taloudellisen kuulemisen järjestämisestä. Kun olet hyväksynyt Tion, saatat kutsua sinut olemaan sitoutumaton tapaaminen tulevan opiskelijavalmentajasi kanssa keskustelemaan opiskeluvaihtoehdoistasi.

Jos aikaisempi koulutus ei liity riittävästi opintokurssiin, johon haluat ilmoittautua, aiotaan osallistua haastatteluun ja arvioon. Tämän haastattelun ja arvioinnin tulosten perusteella saatat hyväksyä opintojakson loppujen lopuksi.

Jopa 1. toukokuuta jälkeen

Tion opintovalinnan tarkistus on saatavilla myös 1. toukokuuta jälkeen. Loma-aikoina ja kesäkuukausina Tio on avoinna joka päivä. Sinua pyydetään lopettamaan Tio ja kokemaan itsesi.

Sijainnit

Amsterdam

Osoite
Tio Amsterdam
Tempelhofstraat 5

1043 EA Amsterdam, Pohjois-Hollanti, Alankomaat

utrecht

Osoite
Tio Utrecht
Oudenoord 2

3513 ER utrecht, utrecht, Alankomaat

Rotterdam

Osoite
Tio Rotterdam
Weena 457

3013 AL Rotterdam, Etelä-Hollanti, Alankomaat

Eindhoven

Osoite
Tio Eindhoven
Begijnenhof 8-12

5611 EL Eindhoven, Pohjois-Brabant, Alankomaat

Hengelo

Osoite
Tio Hengelo
Julianalaan 9

7553 AB Hengelo, Overijssel, Alankomaat