University of Groningen - Campus Fryslan

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Groningenin yliopisto tarjoaa laadukkaita ja erittäin arvostettuja koulutusohjelmia kandidaatin, maisterin ja tohtorin opiskelijoille eri puolilta maailmaa. Groningenin yliopiston opiskelijat osallistuvat uraauurtavaan ja yhteiskunnallisesti merkittävään tutkimukseen. Opiskelijamme tuntevat olonsa kotoisaksi Groningenin turvallisessa ja elinvoimaisessa kaupungissa.

ohjelmat

Etsitkö akateemista opiskelumahdollisuutta Alankomaiden korkeimmalla yliopistolla? Yli 45 kandidaatin ohjelmasta, joista osa on useita vaihtoehtoja (kappaleita) ja yli 160 maisteriohjelmaa, Groningenin yliopisto on paikka. Ei vain teidän - opiskelijoille ja tutkijoille tulee Groningenin yliopisto kaikkialta maailmasta.

Miksi valita Groningen?

Olemme Top 100 -yliopisto
Groningenin yliopisto tarjoaa laadukkaita koulutusohjelmia. Tarjoamme laajan valikoiman mielenkiintoisia, arvostettuja koulutusohjelmia, jotka ovat hyvin kansainvälisesti. Opiskelijamme saavat laadukasta valvontaa ja monia ohjelmia. Koska poikkeuksellisen motivoitunut ja lahjakas opiskelija, voit liittyä kunniakokouksiin ylimääräiselle haasteelle.
Uudistuva tutkimus
Groningen on yksi Euroopan huipputason tutkimusyliopistoista. Yliopisto suorittaa maasulkua ja sosiaalisesti merkittävää tutkimusta, rakentamalla siltoja tieteenalojen välillä. Tutkimuksemme keskittyy kolmeen painopistealueeseen - Energia, terveen ikääntymisen ja kestävän yhteiskunnan. Näillä teemoilla yliopisto pyrkii luomaan tieteen ja yhteiskunnan välisen kuilun. Kuten opiskelijallamme, osallistut huipputason tutkimuksemme pariin.
Ei koskaan tylsää hetkeä
Groningen on vilkas opiskelija-kaupunki. Sen väestöllä on alhaisin keski-ikä Alankomaissa; yksi neljästä asukasta on opiskelija. Opiskelijoita voi nähdä kaikkialla: opiskella Noorderplantsoen-puistossa, nauttia yöelämästä ja tehdä osa-aikaisia ​​töitä. Groningen on myös turvallinen ja vihreä kaupunki asua, hiljaisella maaseudulla lyhyt pyöräilymatkan päässä. #NothingTopsGroningen
400 vuotta maine
Groningenin yliopistolla on rikas historia ja erinomainen maine. Monet hyvin lahjakkaat ihmiset eri aloilta ovat opiskelleet tai työskennelleet yliopistossa 400 vuotta sen olemassaolon aikana, mukaan lukien neljä Nobelin palkinnon saajaa, ensimmäinen Hollantilaisen naisopiskelija, ensimmäinen naispuolinen luennoitsija, ensimmäinen hollantilainen astronautti ja Euroopan pankin ensimmäinen puheenjohtaja.
Se on kulttuurikaupunki
Groningen järjestää ainutlaatuisia festivaaleja, mukaan lukien Noorderzonin Noorderplantsoen-puistossa ja musiikkifestivaali Eurosonic Noorderslag. On monia museoita, kuten Groninger-museo, jossa on hienoja näyttelyitä. Stadsschouwburg (kaupunginteatteri) on 133-vuotias ja se on yksi Alankomaiden vanhimmista ja parhaimmista elokuvista. Monista teattereista, elokuvateattereista ja esitystiloista on tarjolla kaikkiin makuihin, haluatteko katsella tai haluat liittyä!
"Tutkiessani poikani, löysin kulttuurimahdollisuuksia ja vilkkautta, jonka vain 25 prosentin opiskelijaväestö voi tarjota"

Jeremy Dillman, BSc. Psykologian opiskelija

Kehitä kykyjäsi
Groningen ja sen yliopisto tarjoavat kehitysmahdollisuuksia ja lahjakkuuksia. Opiskelijassamme pystyt täysin kehittämään kykyjäsi ja osallistumaan tutkimukseen ja yhteiskuntaan. Opettajasi ja opettajasi ovat siellä opastamaan sinua joka askeleella. Voit myös käydä Ura-keskuksessa neuvoja. Groningen on paikka, jonka jälkeen olet valmis; voit löytää työpaikan yliopistossa tai yhdessä monien Talent Cityn yritysten kanssa!
Matkustaa maailmalla
Groningenin yliopistolla on vahvat kansainväliset yhteydet, joten voit helposti viettää osan tutkinnoista ulkomailla. Yliopisto tarjoaa myös useita ainutlaatuisia kansainvälisiä maisteriohjelmia yhteistyössä muiden suurten eurooppalaisten yliopistojen kanssa. Groningen sijaitsee Pariisin keskustassa, Lontoossa ja Kööpenhaminassa vain muutaman tunnin päässä. Jaa matkasi kanssamme: #MyUGStory.
Tee ystäviä eri puolilta maailmaa
Yliopisto on tunnettu suuresta kansainvälisestä yhteisöstä. Yli 4000 kansainvälistä opiskelijaa opiskelee vuosittain Groningenista yli 120 maasta. Yli 180 astetta opetetaan englanniksi. Asuminen Groningenissa puhumattakaan Hollanti ei ole ongelma; voit tilata ruokaa, ostaa vaatteita ja jopa harrastaa urheilu-luokkia englanniksi. Erasmus-opiskelijaverkostomme (ESN) on Euroopan suurin ESN-osio, joka helpottaa kaikkia kansainvälisiä opiskelijoita Groningenissa. ESN järjestää vuosittain noin 150 aktiviteettia, kuten viikonloppu ja pyöräilytaitot!
Kokeile uutta urheilua
Yliopiston liikuntakeskus ACLO on Alankomaiden suurin urheilukeskus. Haluatko kokeilla ryhmää, mennä satunnaiseen Zumba-luokkaan tai kokeilla kalliokiipeilyä, ACLO on paikka. ACLO tarjoaa yli 85 erilaista urheilua ja tukee 49 urheiluseuraa. Urheilutilojen lisäksi yliopisto tarjoaa erikoisjärjestelyjä huippu-urheilijoille, jotka soveltavat opinto-ohjelmaansa urheilulliseen ohjelmaansa.
#thecityisourcampus
Groningen on eloisa ja nuori kaupunki, jossa on paljon hotspotteja. Tuoreita tuotteita, lihaa ja juustoa voi saada kolme päivää viikossa keskellä kaupunkia "Vismarkt". Siirry Harmony-rakennuksen vieressä olevaan "Kijk in 't Jatstraat" -ruokaan terveen lounaalle muiden opiskelijoiden kanssa. Haluatko ostaa? Käy Zwanestraatissa: Alankomaiden paras ostoskeskus. Tai tavata ystäviäsi yhdellä Groningenin monista pubeista. Groningenin kaupunki on kampusi!

Sijainnit

Groningen

Osoite
University of Groningen
PO Box 72
AB Groningen

9700 Groningen, Groningen, Alankomaat