Windesheim University of Applied Sciences

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Parhaiten arvostettu ammattikorkeakoulu
Windesheim on yksi Alankomaiden korkeimmista ammattikorkeakouluista, jossa on useita huippututkijoita. Yli 25 000 kokopäiväistä ja osa-aikaista opiskelijaa Windesheim on yksi Hollannin suurimmista ammattikorkeakouluista.
Windesheim on dynaaminen yhteisö, joka yhdistää ihmiset yhteen tietojen ja asiantuntemuksen vaihtamiseksi. Pyrimme kouluttamaan opiskelijoita, jotka ovat täysin päteviä ammattilaisia ​​valmiina pääsemään kansainvälisille työmarkkinoille. Tätä varten panostamme jatkuvasti koulutuksellisiin innovaatioihin ja opiskelijoiden kehitykseen.


Windesheimillä on kasvava opiskelijamäärä ja opiskelijat, asiantuntijat ja työnantajat pitävät sitä erittäin paljon. Hollantilaisen korkea-asteen koulutuksen, "Elsevierin" ja "Korkeakoulujen valintaoppaan" kaksi tärkeintä vuosittaista tutkimusta ovat meille kolme parasta jo jo monta vuotta peräkkäin. Yksi menestystekijöistä on henkilökohtainen lähestymistapa: opiskelijat työskentelevät pienissä ryhmissä ja jokainen lahjakkuus laskee. Opettajat eivät ole vain opettajia, vaan myös valmentajia. He haastavat oppilaita pohtimaan, ajattelemaan kriittisesti ja saamaan parhaansa itsestään. Olemme suunnattu yksilölliseen koulutukseen, joka vastaa opiskelijoiden, työmarkkinoiden ja koko yhteiskunnan vaatimuksia. Lähestymistapamme on osaamiskeskeinen oppiminen ja henkilökohtainen kehittämissuunnitelma jokaiselle opiskelijalle.

Windesheimin innovatiivinen ja yrittäjähenkinen lähestymistapa ja läheinen yhteistyö yritysten ja laitosten kanssa antavat tietomme välittömästi sovellettaviksi. Harjoittelu käytännön harjoittelun kautta on olennainen osa opintojamme.

Opiskelijatilat
Windesheim on vilkas oppimisyhteisö. Koko Zwolle-kampuksella, jossa suurin osa kansainvälisistä opiskelijoista jää, on alueita yksityistutkimukseen ja ryhmätyöskentelyyn. Tarjoamme korkealaatuisia tiloja opiskelijoillemme, mukaan lukien opiskelijoiden neuvonta, mediakeskus, uutiset ja tiedot sisältävä intranet, virtuaalinen oppimisympäristö, atk-huoneet, audiovisuaalinen keskus laukkujen ja AV-laitteiden kopiokone ja myymälä, joka myy toimistotarvikkeita, makeisia ja lahjoja. Opiskelijamme ovat vaikuttaneet suurista urheilutiloista kampuksella: meillä on kuntosaleja, kuntoilutiloja, karojen ja judon dojoja, sisätiloja jalkapallohallit, lämmitetty uima-allas ja kiipeilyseinä. Meidän kampuksessamme meillä on ravintoloita, jotka tarjoavat tuoreita ruokia ja juomia. Lisäksi meillä on urheilukahvila ja oma Grand Café, joka tarjoaa arvostetun Starbucks-kahvin. "Hollannin kielen" kurssi annetaan kaikille kansainvälisille opiskelijoille, jotta he voivat oppia hollannin kielen ja tyypillisiä tapoja. Ja niille, jotka todella harrastavat hollantilaista kokemusta pyörällä, meillä on myös kampuskeskuksen pyöräkauppa.


majoitus
Windesheim tarjoaa asuntoja kansainvälisille opiskelijoille opiskelijoiden asunnoissa lähellä kampusta ja keskustaan, jossa opiskelijat voivat elää ja opiskella yhdessä. Työskentelemme yhteistyössä itsenäiseen asunto-oppilaitokseen, joka on erikoistunut opiskelija-asuntotuotantoon, mikä antaa sopivat huoneet kohtuulliseen hintaan.


Tietoja Zwolleista

Windesheimin kotipaikka on Zwolle, vilkas ja viihtyisä keskikokoinen kaupunki, vain tunnin ajomatkan päässä Amsterdamista, Utrechtista ja Groningenista, kohtuullisin hinnoin elinkustannuksiin. Noin 30 000 opiskelijaa opiskelee Zwolle, yhdessä sen neljästä ammattikorkeakoulusta. Kauniin historiallisen keskustan lisäksi kaupungissa on paljon puistoja (todella mukavia piknikille!) Sekä tunnelmallisia kahviloita ja ruokapaikkoja. Zwolle on myös hyvä paikka tehdä ostoksia, jossa on kaikki suuret ketjukaupat ja runsaasti itsenäisiä putiikkeja. Se on myös turvallinen kaupunki: kun olet oppinut ratsastamaan pyörä, on helppo kiertää. Zwollen opiskelijaelämä keskittyy kaupungin keskustaan ​​ja sen ympärille, joka on täynnä houkuttelevia kahviloita ja ravintoloita. Zwollella on myös paljon kulttuuritoimintaa, kuten musiikki- ja kulttuurifestivaaleja, teatteriesityksiä, elokuvia ja museoita. Zwolle on myös kuuluisa vuosittaisesta vapautusfestivaaleistaan ​​(vapaa pääsy), Rhythmistä

Apurahat
Valitettavasti Windesheim ei tarjoa stipendejä.

Sijainnit

Zwolle

Osoite
Windesheim University of Applied Sciences
Campus 2

8017 CA Zwolle, Overijssel, Alankomaat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin