Read the Official Description

Contemporary ja huippuluokan koulutus

Willem de Kooning Academy tarjoaa nykyaikaiset ja huippuluokan taidekurssit jotka täydentävät muuttuvat, kansainvälinen käytäntö. Ulkomaailmaan ei enää etsii autonomisen taiteilijan tai graafinen suunnittelija, vaan ihmisiä, jotka omistavat lukuisia kykyjä ja taitoja ja jotka näyttävät rajojen alkuperäiseen kuria. Nämä ovat "luoda pioneerien. Nopeus ja monimutkaisuus tekniikan kehityksen vaikuttavat voimakkaasti nykyaikainen ja tulevaisuuden ammattikäytäntöjen. Opiskelijamme toimii sekä paikallisella että kansainvälisellä tasolla ammattilaisten kanssa eri alojen avoimessa ja virtuaalinen asetukset.

Personal Development

Luomme puitteet, joissa voidaan kehittää ja laajentaa etuja. Voit valita eri toimintatapoja, tyyppi tehtävän, joka sopii tyyli oppimisen ja miten kehittää lahjakkuutta. Koko oppimisprosessi voi olla erilainen jokaisen yksittäisen opiskelijan, mutta astetta jotka ansaitset ovat yhtä suuret. Voit osallistua Teoriatunteja, jotka soveltuvat omaan aikoihin ja olet osa valittavia ohjelman. On tärkeää, että et vain valita tietty opintokokonaisuus - sanokaamme Design - ja suuri - sanokaamme Advertising - mutta myös ammatillinen asema ja ammatillinen konteksti vastaavaan työharjoittelun ja pieni ohjelma.

Voit myös syöttää arvosanoin ohjelma ja / tai täydentää oman valmistumisen erikoistumista valitsemalla vaihto-ohjelman akatemiassa tai yliopistossa ulkomailla. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden mukauttaa akatemian koulutusohjelmaan omien toiveiden ja kehittämään oman lahjakkuutta.

Tutkimus uravalmennukseen

Vaikka opiskelija WdKA, tutkimus uran valmentaja seurata edistymistä ja auttaa tekemään henkilökohtaisia ​​opiskeluvalintansa. Oman tutkimuksen uran valmentaja auttaa sinua valmistautumaan elämäsi ammattilainen. Yhdessä päätätte valintoja ja tietenkin, että opintojen kestää.

Rotterdams Onderwijs Model (ROM)

Willem de Kooning Academy on yksi 14 laitosten Rotterdamin ammattikorkeakoulun ja toimii Rotterdams Onderwijs Model (ROM - Rotterdam koulutus malli). Tämä malli erottelee tietoon perustuva, käytäntö-ajettu ja opiskelija-odotuksiin koulutustoimintaa SA. Tavoitteena & tavoitteet.

Majors & käytännöt

Päälle pääaineen, sanokaamme mainostaminen ja taide, sinun Tutkimus sisältää myös valinnaisia ​​alaikäisiä. Voit valita monenlaisia ​​nykyaikaisia ​​aiheita ja kysymyksiä. Se tutustuttaa sinut kolme valmistumisen profiileja: autonominen Practices, Social Practices ja kaupallisia menettelyjä. Valinta Alaikäisten on rajoitettu ensimmäinen vuosi, mutta kun edistystä ne tulee olemaan yhä suurempi merkitys oman koulutusohjelman.

Näin voit tutkia sekä omassa aihe ja sisällä käytännöt. Voit työskennellä todellisten tehtävien ja voivat saada käytännön kokemusta aikana työharjoitteluun ja vaihto.

Lopulta voit koota oman Kattava tietojen, taitojen ja erikoisuuksia. Kun valmistut, sinulla on ainutlaatuinen elin ammatillisen harjoittelu-, jotka saavat sinut erottumaan työmarkkinoilla, luovan alan tai taidemaailmassa.

HAKEMINEN JA HYVÄKSYMINEN

Jos olet kiinnostunut ottamaan poikamies Taide, design, taide & Design opettajankoulutus tai Leisure Management at Willem de Kooning Academy, Kirjaudu verkkoon ennen 1. toukokuuta 2018 sisäänpääsymenettelyä varten ja rekisteröidy Studielinkin kautta. Sekä tämä hakemus että Studielink-rekisteröinti on saatettava päätökseen viimeistään 1. toukokuuta 2018. Ei-EU-opiskelijoille rekisteröinnin määräaika on 1. maaliskuuta 2018.

Oletko …

  • lahjakas kuvataiteessa?
  • itsenäinen ja vastuussa?
  • omistettu ja motivoitunut?
  • yrittäjyyteen?

Käy sitten yksi avoimista päivistä 11. marraskuuta 2017 ja 10. helmikuuta 2018 - ja tuo tuo portfolio! - ja hakee pääsyä.

Salkun tarkistuslista

Mitä

Valikoima 10-15 teoksia, jotka edelsi luova prosessi

Esimerkiksi: malleja, esineitä, valokuvia, elokuvia, pelejä, animaatioita, muoti (tarvikkeet), huonekalut, malleja, piirustuksia, julisteita, kampanjat, maalauksia, joita voidaan käyttää esineitä ja veistoksia. Voit julkaista ja esittää kaikkia tämän siisti perinteinen portfolio kansioon, mutta voit myös käyttää eri menetelmiä: 3D työ voidaan toi (pahvi) laatikko, digitaalisen työn voidaan esittää kannettavan tietokoneen tai tabletin.

Huomaa: lukuun ottamatta näiden teosten, osoittakaa meille joitakin muita asioita luotu. Tee huolellinen valinta näiden kahden välillä. Näin voimme arvioida, missä määrin olet käsityksen oman ominaisuuksia ja omaa työtä.

Maahanpääsyä päivinä, etsimme ja arvioi: - oman ilmeikäs ja luovaa; - Oman tunne väri, muoto ja materiaali; - Omaperäisyyttä ja kekseliäisyyttä työsi.

Portfolio, luonnoksia ja muita teoksia, että voit tuoda, täytyy antaa meille nämä oivalluksia. Joten tarkista onko näyttää sekä täyden kapasiteetin ja potentiaalin, sekä henkilökohtaiset ja erityiset kiehtonut haluamasi suuria ja mieltymykset (esimerkiksi) materiaalit, tekniikat, teemoja ja käsitteitä.

Miten

Luonnoksia, testejä, kokeile-out ja kokeet Tuo luonnoslehtiöitä, kokoelmat ideoita, leikekirjoja, lasin kanssa keksintöjä piirretty takana, materiaalikokeiluja, prototyyppejä, pienoismalleja, testitulosteiden ja ensimmäiset versiot. Kaikki tämä voi liittyä 10-15 teoksia edellä.

Haluamme saada käsityksen oman suunnittelun ja luoda prosessi. Haluamme nähdä, miten tulit luoda lopullinen versio tai suunnittelun kautta luonnostelu, yrittää, testaus ja kokeilemalla ensin. Haluamme nähdä, että voit haastaa itsesi ja selvittää edelleen ensimmäinen ideoita. On tärkeää nähdä: - voit kriittisesti pohtia oman työn ja haasta itsesi; - Näet ja tarkkailla ympäröivää maailmaa ja reagoimaan mitä huomaa; - Jos ja miten olet itseohjautuvaa ja itseopiskelua ja osaa tehdä valintoja; - Jos ja millä tavoin olet mahdollisuudet luoda ja voivat kommunikoida kuvien.

Miksi

Online kyselyn kunnianhimonne ja motivaatio Kun sovellus, lähetämme sinulle kirjautuminen koodin verkkokyselyn. Haluaisimme tietää lisää valinnanvaraa suurten ja mitä mieltä olet voit odottaa meiltä. Kuka inspiroi? Mitä haluaisit oppia meiltä? Tulostathan kyselylomake ja tuo se mukanasi aikana ottamista päivän. Tulemme keskustelemaan kanssanne henkilökohtaisesti kysymyksiisi ja tavoitteita.

Programs taught in:
Englanti
Hollantilainen

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kandidaatti

Willem de Kooning Academy

Suunnitellessaan, muotisuunnittelijat työskennellä luova ja kriittinen näkemys nykyisen kehityksen muodin ja yhteiskunnassa. Muoti on noin visuaalisen viestinnän: miten k ... [+]

Kiertue Muoti suunnitteluosasto Opit soveltamaan tietosi ja käsityöläistesi trendien ennakoimiseksi ja rajoja asettamiseksi.

Muotisuunnittelijat työtä näkökulmasta luova ja kriittinen näkemys nykyajan kehityksen muodin ja yhteiskunnassa. Koska opiskelija Fashion Design, opit määritellä ja löytää trendejä, ja vastata markkinoiden tarpeisiin kuluttajille. Sinun tulee työskentelemään projektin sisällä opetussuunnitelma todellisiin vaatekappaleita, kokoelmat ja monipuolinen esityksiä.

Muotisuunnittelijat työtä näkökulmasta luova ja kriittinen näkemys nykyajan kehityksen muodin ja yhteiskunnassa. Muoti on kyse myös visuaalisen viestinnän: miten kommunikoida malleja eri tiedotusvälineissä?... [-]

Alankomaat Rotterdam
September 2019
Full-time
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
Willem de Kooning Academy

Termi "animaatio" on peräisin latinan sanasta "anima", joka tarkoittaa "sielu". Siten "animaatio" tarkoittaa kirjaimellisesti "yllyttää, tuoda elämään". Vapaasti käännett ... [+]

osastomme ANIMAATIO keskittyy intensiivisesti sovellettavuutta ja konseptin kehitystä, lisäksi kehittämiseen opiskelijan ammattitaitoa ja osaamista.

Animaatio kohdataan elokuvissa, televisiosarjoissa, pelejä, lisätyn todellisuuden, virtuaalitodellisuus, interaktiivisia sovelluksia / sovellukset, mainoksia, simulaatioita ja kattava elokuvia. Myös useissa muodoissa, perinteisistä 2D animaation ja 3D-tietokoneen tekniikoita stop-motion ja digitaalinen pala-animaation. Animaatio yhdistyvät teknologian kertomuksiin. Animaatio oli mahdollista teknologisen kehityksen aikana 19. ja 20-luvulla, kun haihattelijoiden tuli elokuvantekijöille. Alalla muoto on edelleen muotoiltu tekniikan kehityksen. Animaatio on myös syvällinen vaikutus, millä tavoin yhteiskunnat toimivat ja kommunikoida. Animaattori joka on tietoinen näistä evolutiivisen kehityksen tietää myös tulevaisuuden ammatti ja ehkä vielä tärkeämpää, on sopusoinnussa asiaa yhteiskunnan kehityksestä.... [-]

Alankomaat Rotterdam
September 2019
Full-time
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
Willem de Kooning Academy

Audiovisuaaliala on tärkeä rooli tiedonvälitystä, koulutusta ja viihdettä. Meidän osastolla opit kehittämään kuvia ja ääntä. Opit äänen ja kamera tekniikoita, ohjelmistot ... [+]

Toiminnalliset ja taiteelliset mitat kulkevat käsi kädessä

Audiovisuaaliset viestimet ovat keskeisessä asemassa tiedottamisessa, koulutuksessa ja viihdettä. Suuret audiovisuaalinen suunnittelu opettaa voit suunnitella käyttää kuvan ja äänen. Sinut oppimisen ääntä ja kamera tekniikoita, ohjelmistotekniikoita, tuotantomenetelmien ja konseptien kehittämistä.

Kurssinvetäjäsi kaikilla on vankka teoreettinen ja ammatillinen tausta: He ovat tutkijoita, käsikirjoitus toimittajat, AV-suunnittelijat, liike graafiset suunnittelijat, interaktiivinen suunnittelijat, kuvataiteilijat, toimittajat, ja kamera tai ääni teknikot.

Opiskelija odotetaan olevan perustason aiempaa tietoa alan audiovisuaalisen suunnittelun ja työskentely kuvilla, sekä kiinnostus tarinankerronnan. Opiskelijoiden odotetaan tutkia ja ottaa riskejä, hyväksyä (ja jopa omaksua) vika. Sinut oppimisen pohtimaan omaa työtä ja että opiskelukavereiden. ... [-]

Alankomaat Rotterdam
September 2019
Full-time
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
Willem de Kooning Academy

Lifestyle vie tärkeä asema kaupallisilla markkinoilla muodin ja sisustuksen, mutta markkinat ovat huomattavasti monipuolisempi. Taide ja kulttuuri, ravinto ja terveys, ti ... [+]

Lifestyle Transformation Suunnittelu

Olemme nyt menossa ajanjakson vielä muutoksia, jotka syvästi vaikuttavat elämäämme henkilökohtaisesti, sosiaalinen ja taloudellinen taso.

Miten elämäntavat vaikuttavat dynaamisen luonteen nykypäivän yhteiskunnissa? Mikä on innovaatioiden vaikutuksia jokapäiväiseen elämäämme? Voimmeko muuttaa elintapoja on niin, että ne voivat paremmin kohdata tulevaisuuden haasteisiin?

Lifestyle Suunnittelu opiskelijoilla tulisi olla innovatiivinen, visionääri ja määrätietoinen.

Opiskelija perehtyy menetelmiin kuten tulevaisuuden ajattelua, design-ajattelua ja kerronta, ja oppia soveltamaan näitä menetelmiä näiden tutkimukseen. Voit kehittää keskeisiä taitoja kuten käsitteellisen ajattelun ja kykyä muotoilla ja kehittää visio, ja oppii soveltamaan näitä taitoja suunnitteluprosessissa.... [-]

Alankomaat Rotterdam
September 2019
Full-time
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
Willem de Kooning Academy

Graafiset suunnittelijat haluavat kommunikoida. He haluavat antaa muodon tietoa sanat ja kuvat, ja kertoa tarina tietylle yleisölle eri tiedotusvälineissä. He suunnittele ... [+]

Graafikkona, liität ihmetellään ja havaintoja kuin asiakkaiden, muiden suunnittelijoiden ja yleisölle.

Graafinen suunnittelu kouluttaa uuden sukupolven suunnittelijat, jotka ovat mukana, kriittinen, utelias ja pystyy suhtautumaan yleisölle ja asiakkaille taiteelliselta ja itsenäinen asema. Koulutamme päättäjille, jotka - tutkimalla vastuuta ja valtaa graafisen suunnittelun - pystyvät liittyvät sosiaaliset, kulttuuriset, poliittiset, kaupalliset ja teknisiä kysymyksiä nyky-yhteiskunnassa.

Graafiset suunnittelijat haluavat kommunikoida. Antaa muodon tiedottamista sanoja ja kuvia, ja kertoa tarina tietylle yleisölle eri tiedotusvälineissä. Muotoiluidentiteetti ja vuorovaikutuksessa käyttäjien kanssa. Graafikkona, liität ihmetellään ja havaintoja kuin asiakkaiden, muiden suunnittelijoiden ja yleisölle. Haluat olla läsnä kaikkialla missä viestintä on tarpeen.... [-]

Alankomaat Rotterdam
September 2019
Full-time
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
Willem de Kooning Academy

Sinä kehittyy suunnittelija, joka on erikoistunut luomaan soveltavaan kuvia ja grafiikkaa. Kuva on yhä näkyvämmäksi meidän voimakkaasti visuaalisesti suuntautunut viestin ... [+]

Uskomme, että monimuotoiseen, olemme pystyvät luomaan joustavan ympäristön, jossa opiskelijat voivat löytää oman suunnan.

Opiskelijat Kuva osastolla Willem de Kooning Academy (WdKA) oppivat työskentelemään ja opiskelemaan yhdessä yhteisönä. Tässä yhteisö, osasto aktiivisesti kannustaa laaja oppimismahdollisuuksien mahdollistama rahoitus yksityishenkilöiltä monenlaisia ​​taustoja ja erilaisia ​​lähestymistapoja kuva.

Pyrimme välttämään rajoittaa opiskelijoille erityinen oksat kuva. Uskomme, että monimuotoiseen, olemme pystyvät luomaan joustavan ympäristön, jossa opiskelijat voivat löytää oman suunnan. Painopiste osaston sisällä on kolmella erityisalueita ammatin: kerronta, informatiivinen ja tekijäkäsitykseen kuva. ... [-]

Alankomaat Rotterdam
September 2019
Full-time
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
Willem de Kooning Academy

Sinä kehitä taiteellisia kykyjä kautta monitahoinen koulutusta kaikilla ammatin: sovellettu taiteellinen tutkimus, käsitteellinen kehitys, tekniset taidot, viestintä ja e ... [+]

Art Theory, tutkimuksia ja kokeita kaikki näkyvä rooli omassa opinto-ohjelma

Art vallitsee verkoston ristiviittauksia: taiteilija pohtii koko maailmassa. Sisällä taide koulutusohjelman, sinun tulee oppia määritellä ja uudelleen, mitä taide on - tai voi olla - suhteessa yhteiskuntaan. Sinun tulee kehittämään oman taiteellisen lahjakkuuden kautta monipuolista koulutusta kaikilla ammattiin: sovellettu taiteellisen tutkimuksen, konseptien kehittämisessä 'tekeminen', kommunikoinnin ja esittäminen työsi sekä yrittäjyystaitoja erityisen merkityksellistä verkkotunnus taiteen . Näin sinusta tulee luomiseen edelläkävijä, työstää omaa itseohjautuvaa visuaalinen tutkimushankkeita.... [-]

Alankomaat Rotterdam
September 2019
Full-time
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
Willem de Kooning Academy

Willem de Kooning Academy on ainoa taideakatemian Alankomaissa, joka on merkittävä mainonnan. WdKA opettaa sinulle olla monitaituri vahva käsitteellinen kierre. Sinut häm ... [+]

Willem de Kooning Academy on ainoa taideakatemian Alankomaissa, joka tarjoaa suuren mainonnassa.

Fancy uran mainonta ja luovaa ajattelua? Valitse Willem de Kooning Academy Rotterdam! Opiskelijamme, ohjaajien ja alumnien säännöllisesti osui parrasvaloihin voittamalla kansainvälisiä palkintoja ja nimityksiä. Opit tulla monipuolinen mainonnan tai käsitteellisen luova, kivijalka välillä tieteidenvälistä mainoksia ja asiakkaita. Sinulla on vahva visio, intohimo ja ajaa, ja ovat aina pallon uusimmat uutiset, taidetta, tuotemerkkejä, ja trendejä. Sinulla hohto viestintä- ja media-strategioita ja tuntemusta luovia teknisiä mahdollisuuksia.

Opit tutkia ja analysoida monimutkaisia ​​kysymyksiä ennen kuin aletaan kehittää ja ajattelun kautta strategisen luovia käsitteitä. Sillä ei ole väliä missä, miten tai missä välineessä idea ilmaistaan; sinun täytyy aloittaa hyvä!... [-]

Alankomaat Rotterdam
September 2019
Full-time
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
Willem de Kooning Academy

Kaupungit, rakennukset, sisätilat. Nämä ovat merkittäviä vaikuttajia, miten koemme maailmamme. Tilasuunnittelussa, katsomme kaupunkiympäristössä ja sisä- ja ulkotiloihin ... [+]

Tilasuunnittelussa on tieteenala, joka luovasti yhdistää kulttuurin ja taiteen tietoisuutta, sosiaalisen sitoutumisen, taloudellinen vastuu ja teknisiä oivalluksia.

Kaupungit, rakennukset, sisätilat: kaikki nämä on valtava vaikutus siihen, miten koemme maailman. Tilasuunnittelussa, pidämme kaupunkiympäristössä sekä sisä- ja ulkotiloihin pienessä ja suuressa mittakaavassa. Se on tieteenala, joka luovasti yhdistää kulttuurin ja taiteen tietoisuutta, sosiaalisen sitoutumisen, taloudellinen vastuu ja teknisiä oivalluksia.

Opit käsittelemään monimutkaisia ​​tehtäviä ja tilanteiden nykyajan yhteiskunnassa. Opit kehittämään henkilökohtainen näkemys ja konkreettisesti toteuttamaan tämän vision sisällä suunnittelu käytännössä. Opetusmenetelmä keskittyy mitkä vastaavat nykyajan teemoja kuten kestävyyttä, identiteetin ja repurposing rakennuksia. Projektit aikaisempina vuosina sisältyi "instant museon, lippulaivamyymälän uuden tuotemerkin, pitkäaikaiseen oleskeluun hotelli teollisuusalueella Rotterdamin monikulttuurinen teatteri kirkossa Rotterdamin Zuidwijk alueella, ja luova käyttö tyhjät tilat Rotterdamin keskustaan.... [-]

Alankomaat Rotterdam
September 2019
Full-time
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
Willem de Kooning Academy

Product Design on noin jatkuvasti suhdetta tarkasteltaessa tuotteiden ja niiden käyttäjille. On kaikenlaisia ​​tuotteita ja ne ovat kaikkialla, puhtaasti toiminnallinen n ... [+]

Laajamittainen uusien menetelmien jakelun ja tuotannon tarjoavat nykyään merkittäviä uusia mahdollisuuksia nykypäivän tuotesuunnittelijoille.

Tuotesuunnittelun on noin jatkuvasti suhdetta tarkasteltaessa käyttäjän ja tuotteen. On kaikenlaisia ​​tuotteita ja ne ovat kaikkialla; puhtaasti toiminnallinen niille, jotka tekevät lausunto tai kertoa tarinan. Laajamittainen uusien menetelmien jakelun ja tuotannon tarjoavat nykyään merkittäviä uusia mahdollisuuksia nykypäivän tuotesuunnittelijoille.

Product Design on noin jatkuvasti suhdetta tarkasteltaessa tuotteiden ja niiden käyttäjille. On kaikenlaisia ​​tuotteita ja ne ovat kaikkialla, puhtaasti toiminnallinen niille jotka antaa lausunnon. Sen ydin, tuotteen suunnittelu on kyse kyseenalaistaa ja määritellä uudelleen joka jo on olemassa. Siksi suunnittelijat kehittävät merkitystä ja miettiä ulkonäkö.... [-]

Alankomaat Rotterdam
September 2019
Full-time
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
Willem de Kooning Academy

Sinä kehittyy kuvan asiantuntija, joka - yksilöllisesti ja kyseenalaistaa tapa - käyttää valokuvauksen välineenä kuvata maailmaa tavoilla, joita ajatuksia herättävä ja vi ... [+]

Sinut kehittää kuvana asiantuntija, joka käyttää valokuvauksen ja muuta mediaa, jotta visuaalisesti ilmaista oman näkemyksensä todellisuuden ajatuksia herättäviä ja henkilökohtaisia ​​tapoja.

Opiskelu valokuvaus tarkoittaa kehittää uusia ajattelutapoja ja näkemään. Suhtaudut maailmaa (valokuvaus) kuvia, sekä ammattivalokuvaaja sinun täytyy tietää, miten käsitellä tätä voimakas väline. Mikä on henkilökohtainen näkemys suhteessa valokuvauksen mediana ja taidemuoto?

Sinut kehittää kuvana asiantuntija, joka omissa yksilön ja kyseenalaistaa tavalla käyttää valokuvauksen välineenä kuvaajana maailmaa ajatuksia herättävä ja visuaalisesti haastavaa tavoilla. Suhtaudut maailmaa kuvien soveltamalla tietosi ominaisuuksien keskipitkällä valokuvauksen. Valokuvat on oma erottamiskyky, antaa erityisiä mahdollisuuksia, ja miehittää erityinen asema nykyajan visuaalisen kulttuurin. Valokuvaajana, voit myös hallussaan kielitaitoaan ja yleinen merkitys kuvia, jotka voit hakea oman tarkoituksiin.... [-]

Alankomaat Rotterdam
September 2019
Full-time
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi

How would you describe 'the vibe' at school?

What was the admission process like?

Willem de Kooning Academy; it's yours!