Willem de Kooning Academy

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Contemporary ja huippuluokan koulutus

Willem de Kooning Academy tarjoaa nykyaikaiset ja huippuluokan taidekurssit jotka täydentävät muuttuvat, kansainvälinen käytäntö. Ulkomaailmaan ei enää etsii autonomisen taiteilijan tai graafinen suunnittelija, vaan ihmisiä, jotka omistavat lukuisia kykyjä ja taitoja ja jotka näyttävät rajojen alkuperäiseen kuria. Nämä ovat "luoda pioneerien. Nopeus ja monimutkaisuus tekniikan kehityksen vaikuttavat voimakkaasti nykyaikainen ja tulevaisuuden ammattikäytäntöjen. Opiskelijamme toimii sekä paikallisella että kansainvälisellä tasolla ammattilaisten kanssa eri alojen avoimessa ja virtuaalinen asetukset.

Personal Development

Luomme puitteet, joissa voidaan kehittää ja laajentaa etuja. Voit valita eri toimintatapoja, tyyppi tehtävän, joka sopii tyyli oppimisen ja miten kehittää lahjakkuutta. Koko oppimisprosessi voi olla erilainen jokaisen yksittäisen opiskelijan, mutta astetta jotka ansaitset ovat yhtä suuret. Voit osallistua Teoriatunteja, jotka soveltuvat omaan aikoihin ja olet osa valittavia ohjelman. On tärkeää, että et vain valita tietty opintokokonaisuus - sanokaamme Design - ja suuri - sanokaamme Advertising - mutta myös ammatillinen asema ja ammatillinen konteksti vastaavaan työharjoittelun ja pieni ohjelma.

Voit myös syöttää arvosanoin ohjelma ja / tai täydentää oman valmistumisen erikoistumista valitsemalla vaihto-ohjelman akatemiassa tai yliopistossa ulkomailla. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden mukauttaa akatemian koulutusohjelmaan omien toiveiden ja kehittämään oman lahjakkuutta.

Tutkimus uravalmennukseen

Vaikka opiskelija WdKA, tutkimus uran valmentaja seurata edistymistä ja auttaa tekemään henkilökohtaisia ​​opiskeluvalintansa. Oman tutkimuksen uran valmentaja auttaa sinua valmistautumaan elämäsi ammattilainen. Yhdessä päätätte valintoja ja tietenkin, että opintojen kestää.

Rotterdams Onderwijs Model (ROM)

Willem de Kooning Academy on yksi 14 laitosten Rotterdamin ammattikorkeakoulun ja toimii Rotterdams Onderwijs Model (ROM - Rotterdam koulutus malli). Tämä malli erottelee tietoon perustuva, käytäntö-ajettu ja opiskelija-odotuksiin koulutustoimintaa SA. Tavoitteena & tavoitteet.

Majors & käytännöt

Päälle pääaineen, sanokaamme mainostaminen ja taide, sinun Tutkimus sisältää myös valinnaisia ​​alaikäisiä. Voit valita monenlaisia ​​nykyaikaisia ​​aiheita ja kysymyksiä. Se tutustuttaa sinut kolme valmistumisen profiileja: autonominen Practices, Social Practices ja kaupallisia menettelyjä. Valinta Alaikäisten on rajoitettu ensimmäinen vuosi, mutta kun edistystä ne tulee olemaan yhä suurempi merkitys oman koulutusohjelman.

Näin voit tutkia sekä omassa aihe ja sisällä käytännöt. Voit työskennellä todellisten tehtävien ja voivat saada käytännön kokemusta aikana työharjoitteluun ja vaihto.

Lopulta voit koota oman Kattava tietojen, taitojen ja erikoisuuksia. Kun valmistut, sinulla on ainutlaatuinen elin ammatillisen harjoittelu-, jotka saavat sinut erottumaan työmarkkinoilla, luovan alan tai taidemaailmassa.

HAKEMINEN JA HYVÄKSYMINEN

Jos olet kiinnostunut ottamaan poikamies Taide, design, taide & Design opettajankoulutus tai Leisure Management at Willem de Kooning Academy, Kirjaudu verkkoon ennen 1. toukokuuta 2018 sisäänpääsymenettelyä varten ja rekisteröidy Studielinkin kautta. Sekä tämä hakemus että Studielink-rekisteröinti on saatettava päätökseen viimeistään 1. toukokuuta 2018. Ei-EU-opiskelijoille rekisteröinnin määräaika on 1. maaliskuuta 2018.

Oletko …

  • lahjakas kuvataiteessa?
  • itsenäinen ja vastuussa?
  • omistettu ja motivoitunut?
  • yrittäjyyteen?

Käy sitten yksi avoimista päivistä 11. marraskuuta 2017 ja 10. helmikuuta 2018 - ja tuo tuo portfolio! - ja hakee pääsyä.

Salkun tarkistuslista

Mitä

Valikoima 10-15 teoksia, jotka edelsi luova prosessi

Esimerkiksi: malleja, esineitä, valokuvia, elokuvia, pelejä, animaatioita, muoti (tarvikkeet), huonekalut, malleja, piirustuksia, julisteita, kampanjat, maalauksia, joita voidaan käyttää esineitä ja veistoksia. Voit julkaista ja esittää kaikkia tämän siisti perinteinen portfolio kansioon, mutta voit myös käyttää eri menetelmiä: 3D työ voidaan toi (pahvi) laatikko, digitaalisen työn voidaan esittää kannettavan tietokoneen tai tabletin.

Huomaa: lukuun ottamatta näiden teosten, osoittakaa meille joitakin muita asioita luotu. Tee huolellinen valinta näiden kahden välillä. Näin voimme arvioida, missä määrin olet käsityksen oman ominaisuuksia ja omaa työtä.

Maahanpääsyä päivinä, etsimme ja arvioi: - oman ilmeikäs ja luovaa; - Oman tunne väri, muoto ja materiaali; - Omaperäisyyttä ja kekseliäisyyttä työsi.

Portfolio, luonnoksia ja muita teoksia, että voit tuoda, täytyy antaa meille nämä oivalluksia. Joten tarkista onko näyttää sekä täyden kapasiteetin ja potentiaalin, sekä henkilökohtaiset ja erityiset kiehtonut haluamasi suuria ja mieltymykset (esimerkiksi) materiaalit, tekniikat, teemoja ja käsitteitä.

Miten

Luonnoksia, testejä, kokeile-out ja kokeet Tuo luonnoslehtiöitä, kokoelmat ideoita, leikekirjoja, lasin kanssa keksintöjä piirretty takana, materiaalikokeiluja, prototyyppejä, pienoismalleja, testitulosteiden ja ensimmäiset versiot. Kaikki tämä voi liittyä 10-15 teoksia edellä.

Haluamme saada käsityksen oman suunnittelun ja luoda prosessi. Haluamme nähdä, miten tulit luoda lopullinen versio tai suunnittelun kautta luonnostelu, yrittää, testaus ja kokeilemalla ensin. Haluamme nähdä, että voit haastaa itsesi ja selvittää edelleen ensimmäinen ideoita. On tärkeää nähdä: - voit kriittisesti pohtia oman työn ja haasta itsesi; - Näet ja tarkkailla ympäröivää maailmaa ja reagoimaan mitä huomaa; - Jos ja miten olet itseohjautuvaa ja itseopiskelua ja osaa tehdä valintoja; - Jos ja millä tavoin olet mahdollisuudet luoda ja voivat kommunikoida kuvien.

Miksi

Online kyselyn kunnianhimonne ja motivaatio Kun sovellus, lähetämme sinulle kirjautuminen koodin verkkokyselyn. Haluaisimme tietää lisää valinnanvaraa suurten ja mitä mieltä olet voit odottaa meiltä. Kuka inspiroi? Mitä haluaisit oppia meiltä? Tulostathan kyselylomake ja tuo se mukanasi aikana ottamista päivän. Tulemme keskustelemaan kanssanne henkilökohtaisesti kysymyksiisi ja tavoitteita.

Sijainnit

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin