Lue virallinen kuvaus

Andorra Aviation Academy sijaitsee Andorran ruhtinaskunnassa. Ilmailun harrastajien ryhmän innoittamana sopimus tämän ainutlaatuisen ilmailututkinto-ohjelman perustamisesta Andorran hallituksen ja Andorran yliopiston kanssa allekirjoitettiin kesäkuussa 2015.

Andorra Aviation Academy tarjoaa pilottikoulutusohjelman (18 kuukauden Fast Track -kurssi) ja jatkuu Andorran yliopiston kanssa kolmivuotisen ilmailututkinnon kandidaatin tutkintoon, joka on tunnustettu koko Euroopassa ja 47 maassa (180 op Euroopan laajuisen luotonsiirtojärjestelmän mukaan Bolognan prosessi).

Andorra Aviation Academy ja sen yhteistyökumppanit tarjoavat EASA: n hyväksymiä ja valvomia pilottikoulutuskursseja. Akatemia tarjoaa ammatillisen korkeakoulu- ja lentokoulutusympäristön, joka edistää parhaita lentoyhtiön standardeja turvallisuuden, laadun, standardoinnin ja suorituskyvyn kannalta. Lisäksi se kehittää johtamistaitoja kriittisen ajattelun, päätöksenteon lujittamiseksi monimutkaisissa ympäristöissä, johtajuutta ja viestintää.

Uusimpien yliopistotutkimusten pohjalta pilotti- ja monimutkaisten ympäristökoulutusten pohjalta olemme kehittäneet opetusmenetelmän, jota kutsutaan "huomaavaiseksi koulutukseksi", jotta opiskelijat voivat selviytyä monimutkaisista ja odottamattomista tilanteista ja edistää "mielen kartoitusta" opiskelijoissa. Pilottikoulutus on luonteeltaan kallista. Koulutuksen kustannusten alentamiseksi ja korkean tason säilyttämiseksi olemme solmineet sopimukset Ranskan yleisen ilmailun ystävällisten kumppanien kanssa. Auch (32000, Ranska) ei kärsi erityisesti samasta huonosta säästä, jota usein esiintyy muissa paikoissa. Kaikki nämä edut edistävät nopeampia valmistumisaikoja, standardoimalla Euroopan EASAn vaatimuksiin perustuvan koulutuksen laatua.

Tarjoamme kattavan ohjelman (ei piilokustannuksia), jotka on räätälöity kunkin opiskelijan erityistarpeisiin turvallisessa ja hyvin säilyneessä monikulttuurisessa yhteiskunnassa.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kandidaatti

Andorra Aviation Academy

Tämä ohjelma on suunniteltu vastaamaan lentoyhtiöiden vaatimukset ohjaamomiehistön esimiesasemaa. Sen jälkeen kun on päässyt osaksi lento asiantuntemuksen vakiintuneiden ... [+]

Esitys

Tämä ohjelma on suunniteltu vastaamaan lentoyhtiöiden vaatimukset ohjaamomiehistön esimiesasemaa. Sen jälkeen kun on päässyt osaksi lento asiantuntemuksen vakiintuneiden pystyy ottamaan johdon asema Flight OPS kanssa eurooppalaisen lentoyhtiön tai Business Jet organisaatiossa (kuten CAM Client Aviation Manager).

Kiitos dual lisenssin (FAA / EASA), amerikkalainen rekisteröity ilma ( "N" rekisteröity Business Jets) voidaan myös lentää. Valmistuttuaan, sinun on pätevä ohjaajana saman Cursus kuvattu "Fast Track". Lisäksi yhteistyössä yliopiston Andorran, kurssien keskittyvät rahoittaa, Yhtiön johto, Aircraft Management, Aircraft Finance (pankki-) ja EASA sertifiointiprosessissa. Ryhmätyö avulla opiskelijat käsitellä todellista tapauksessa varmentaakseen Ansiolentoluvan (Lentotoimintaluvan) rakenne, kehittää ilma rahoitussuunnitelma, perustaa lentokoneen organisaatio.... [-]

Andorra Andorra la Vella
Helmikuu 2020
Englanti
Full-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Andorra Aviation Academy
Osoite
Plaça de la Germandat, 7 AD600 Sant Julià de Lòria Principat d’Andorra
AD600 Andorra la Vella, Andorra la Vella, Andorra
Verkkosivusto
Puhelin
+376 736 309