VATEL Andorra

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Kandidaatin tutkinto International Hotel Management, on käynnissä Andorran.
Andorra on pieni eurooppalainen maa, joka sijaitsee Lounais-Euroopassa Pyreneillä Espanjan ja Ranskan välillä, vain 190 km päässä Barcelonasta.
Se on toinen turvallisin maa maailmassa, joka on enemmän aurinkoisia päiviä nauttia lumen kausi.
Jonka talous perustuu pääasiassa matkailuun talouteen ja viime aikoihin asti veroparatiisi, keskittyy matkailuun ja lumi vuori, kauppa ja suurten urheilu- ja kulttuuritapahtumien Koostui itsenäinen valtio, laillisten, demokraattisten ja sosiaalisten joiden valtiomuoto on parlamentaarisen yhteistyön ruhtinaskunta.
Sen alueella on jaettu seitsemään seurakuntien kanssa asuu yhteensä 78014 asukasta. Sen pääkaupunki on Andorra la Vella.

Sen poliittinen järjestelmä on parlamentaarinen demokratia. Virallinen kieli on katalaani joka asuu Espanjan ja vähäisemmässä määrin Ranskan ja Portugalin.

Opetus joukkue Vatel Se koostuu aktiivisia ammattilaisia ​​hotellin ja matkailualalla, ainoa tapa varmistaa, että opiskelijat kehittää tietojaan ja taitojaan tarpeiden mukaan alan tänään.

Vatel tarjoaa henkilökohtaista huomiota koko tutkimuksen ajan ja pienille työryhmille. koulutus Vatel Andorra Se toteutetaan hyvin yksin luokkahuoneissa, enintään 30 opiskelijaa per luokka.

Joille se voi koskea:

  • Lukiolaisille
  • II opiskelijat College (Ammatillinen)
  • Opiskelijat osastolta Matkailun.
  • opiskelijoiden
  • tulevia ammattilaisia ​​Matkailupalvelujen liikkeenjohdon ja Hotelli

Mitä up:

Tämä koulutus valmistaa sinut ammatillisesti ja henkilökohtaisesti tulla johtaja ja johtaja International Hotel ja Matkailun yrityksiin.
Tarjoamia ohjelmia voi peittää koulutustarpeet kansainvälisen hotellialan ja matkailun mukautettu uusiin vaatimuksiin ja alan tarpeet.

Oppimäärä kandidaatin tutkinto International Hotel Management Espanja, Barcelona, ​​Andorra Bachelor in International Hospitality Management opetti International Business School Hotel & Tourism Management Vatel, antaa sinulle pätevä ja arvostettu koulutusta tulla suureksi ammattimaista alue hotellialalla ja kansainvälisen matkailun.

Poikamies opetetaan Andorran kestää kolme vuotta, ja pidetään neljäntoista kuukauden käytäntö ympäri maailmaa (mieluiten maita parantamaan vieras kieli: Englanti, Saksa, Kiina, Espanja, jne).

Toinen vuosi meillä on vaihto-ohjelma (Marco Polo), jossa opiskelija voi suorittaa opintojaan ja käytännön jollekin muulle 40 koulua Vatel maailman eri puolilla Aasiassa, Amerikassa, Euroopassa ja Afrikassa.
Tällä vaihto vuoden opiskelijat voivat tutustua uuteen maahan, sopeutuminen uuteen kulttuuriin ja valvoa lisäksi vieraalla kielellä.
Vatel Se tarjoaa menetelmän, joka yhdistää akateemisen koulutuksen työharjoittelupaikkoja ensimmäisenä vuonna, varmistaen, että opiskelijat valmistumisen jälkeen on täysin sopeutunut uusiin vaatimuksiin ja sektorin tarpeista jatkuvasti kasvava ja kilpailukykyinen.

Kolme keskeistä osaa meidän koulutusmallia: erikoistuminen, markkina sopeutumiskykyä ja kehitetään tietoja ja taitoja globaalissa ympäristössä.

Sijainnit

Andorra la Vella

Osoite
Andorra la Vella, Andorra la Vella, Andorra

Pariisi

Osoite
Pariisi, Île-de-France, Ranska

Madrid

Osoite
Calle Marqués de la Ensenada, 12,
28004 Madrid, Madridin yhteisö, Espanja