Pontificia Universidad Católica Argentina

Esittely

Lue virallinen kuvaus

lippu

Tehtävänä University

Kirkko edistää uudella voima kiireellisen tehtävän evankelioimisen kulttuurin ja kulttuureissa. Paavillisen Catholic University Argentiina, muodostaman Piispuuden Argentiinan kuin yritysten julkiset kanoninen, se tunnistaa itsensä etuoikeutettu väline tässä evankelioimistyö vaivaa, mukaan selkeä opetuksia Vatikaani II, Code of Canon Law, apostolisen perustuslakiin "Ex Corde Ecclesiae" ja asetuksella, piispainkokouksen Argentiina säätämällä sen soveltamista, asiakirjassa "Presence kirkon yliopistossa ja yliopiston kulttuuri" muun magisterial asiakirjoja.

Tehtävänä yliopiston on jatkuva pyrkimys totuuteen tutkimuksen, suojelun ja viestintä inhimillisen tiedon hyvästä yhteiskunnan (Ex Corde Ecclesiae, 30), puitteissa akateemista huippuosaamista, johtajuutta alan tietämyksen ja sitoutumista yhteisöön.

Samalla, yliopistossa, kuten katolinen, tutkimukset ja opetukset on suoritettava ja opettaa valossa uskon, että on, tunnustaminen paljasti totuuden, niin että toiminta on puheenjohtajana ja innoittamana tämä totuus, löytyy pyhän Raamatun ja Tradition, opastuksella Magisterium kirkon jumalallisen toimielin, on hänen mestariteoksensa ja huoltoa (ECE 27). Siksi katolisen uskon leimaa:

  • tutkimus ja opetus,
  • koulutusta jäsenten yliopistoyhteisön ja
  • tehtävän palvelun ja sitoutumista yhteiskunnan ja kirkon.

Yliopisto järjestää koulutusta ja kattavaa koulutusta valmistella nuorten ja kaikki ne, joilla on yliopiston kutsumus, erityisessä työssä kulttuurin, tieteellisen tutkimuksen, ministeriön korkeamman opetuksen ja harjoittamisen vapaiden ammattien, hoitotyö edistää sekä teknisen ja tieteellisen asiantuntemuksen, ammatti, taiteellisen tai, kuten yliopiston kulttuurin ja korkeampi, joten se pystyy käyttämään kutsumuksensa kanssa osaamista ja suora katolinen tunne omien työtehtävien ja siten tärkeä rooli yhteiskunnassa dirigencial.

Saat oman identiteettinsä, katolisen yliopiston tulee antaa riittävä vastaus vakaviin nykyajan ongelmia erityisesti Argentiinassa ja alueellinen todellisuus monimutkainen alalla modernin henkisen kulttuurin, löytää Jumalan ilmoittamaa välikysymykseen Word, valtuudet ja toimeentulon.

Yliopisto pyrkii saavuttamaan "läsnäolo, niin sanotusti, julkinen, jatkuva ja universaali Christian ajattelun millään pyritään edistämään korkean kulttuurin ja myös muodostamaan suurmiesten tiedon, valmis suorittamaan tehtäviä vastuun yhteiskunnan ja todistamaan uskonsa maailmassa "(Vatikaani II, Gravissimum Educationis, n. 10).

Koska riippuvainen laitokselle Argentiina piispainkokous, Catholic University Argentiinassa, koska hän lopulta pyysi hiippakunnan piispat, siinä määrin, että sen mahdollisuudet ja täyttää kaanon ja siviilioikeus, voit luoda tiedekuntia koko maassa, tallennetut ehdot kohtuullisuuden ja akateemisen ja taloudellista toteutettavuutta kunkin hankkeen.

Kaikesta tästä, sen on oltava niin aitoja yhteisö, eli ihmisen tila vitalized uskomalla tarjoaa tasapainoisen ja kokonaisvaltaista kehitystä henkilön.

Sen tehtävänä yliopisto elähdyttää lähetyssaarnaaja evankelikaalinen avoimuuden hengessä ja moniarvoisuuden. Siksi on annettava kentän jossa vuoropuhelun uskovat ja uskomattomilla edistettävä, uhraamatta totuus, useimmissa hyväntekeväisyyteen.

Lyhyesti, katolisesta yliopistosta Argentiina on annettava kattava koulutus suorittamaan synteesi huippuosaamisen ammattialalla ja sosiaalinen sitoumus humanistiseen-kristillisen maailmankatsomuksen.

lippu

Tavoitteet ja toimintalinjat

Tavoitteet:

UCA aikoo vastata haasteisiin nykymaailmassa vaikuttavat mikä on oikea kannalta:

Yliopisto: Working tutkimuksen, opetuksen ajatuksen ja ihmisen palvelukseen.

Tätä varten se edistää tarkastelu todellisuuden kanssa menetelmiä eri tieteenalojen ja integroi ne tarvittavaa vuoropuhelua uskossa ja syystä. Tällaiset asetettu tieteessä integraatio ei ole pelkästään epistemologinen kysymys, on pohjimmiltaan insertio todellisuudessa.

Jatkuva etsimään laatu ja huippuosaamista akateemisen näkökulmasta varmistetaan ammattilaisten koulutusta pystyy, opettajat haluavat parantaa ja päivitetään jatkuvasti ja Kaatopaikat tutkimus tarjota ratkaisuja ongelmiin maan.

katolinenSellaisena se pyrkii pitämään henkilöllisyytensä ja ylläpitää elävä läsnäolo kirkon ja sen pelastuksen sanomaa yliopistolla ja kulttuuriin. Laki mukaan kristillisten arvojen käännetty eettinen tila liittyvien tarkoittaa sitoutumista, joka on hankittu elämän ja hankkeisiin henkilökohtaisesti ja sosiaalisesti. Katolisessa yliopistossa on avoin yliopisto, joka pyrkii monimuotoisia ja kunnioittavaa vuoropuhelua, joka yrittää muodostaa paitsi tehokas ammattilainen, joka tarjoaa teknisiä ratkaisuja yhteisölle ongelmia, mutta myös kansalaisten ja rehellinen johtaja.

Argentiina: Ehdotetaan tarpeisiin ihmisiä tänään, joissa on näkyviä kasvot insertti kansakunnan ja maailman. Yliopiston on oltava läsnä monenlaisilla aloilla tarjoamalla vastauksia opetusta, tutkimusta ja pohdintaa ja tiedostavat ne tulevat varsinaisessa merkityksessä, jolloin niitä voidaan soveltaa erityisiä haasteita.

lippu

Toimintalinjaa:

Täyttää tehtävänsä, katolisen yliopiston Argentiinan alla Institutional Project 2001-2006, se on asettanut useita toimintalinjoja, joita ovat:

  • Tehtävänä yliopiston on ensiarvoisen levitä koko rakennetta ja heijastuu kunkin toimintonsa, niin että muodostuu keskuksena korkea-oppiminen, mukaan tiukin käsitys todellinen yliopisto, jonka tutkimusryhmät, opetus ja erinomaiset palvelut koostuvat professorit ja tutkijat päteviä valmistaa nuoria käyttämään kutsumuksensa kanssa osaamista ja suora katolinen velvollisuudentunto.
  • Välinen vuoropuhelu tieteen ja uskon, ensisijaiseksi tavoitteeksi, jota kirkko on toteuttanut koko yliopistossa, ennen kaikkea tavallisessa käytännön opetuksen ja tutkimuksen sekä käytännön toimiksi, jotka edistävät tehokasta integrointia. Erityisesti kursseja, kokouksia, seminaareja ja tutkimuksen ne edistetään pääasiassa Institute of Integration of Knowledge ja kunkin tiedekuntien. Teologinen ja filosofian on avainasemassa tällä alalla.
  • Filosofinen ja teologisten aiheiden tulisi toteuttaa ja nivelletty yhdessä Erityisalojen, niin että ne vastaavat yhtenäisyyttä tietoa ja kattavan koulutuksen opiskelijan. Ne on läsnä opetussuunnitelmiin eri rotujen niin, että ne ovat todella koulutusta. Sen yhteydessä uudistamista opetussuunnitelman, Institute of Culture ja University Extension muodostavat valiokunta tutkii asiaa ja nostaa sen päätelmänsä neuvostolle.
  • Sillä aidosti yliopistoyhteisön ovat edistäneet tapaamisia ja hengellinen, pastoraalinen, kulttuuriset, sosiaaliset ja virkistystoimintaa opiskelijoiden, opettajien, valmistuneet, johtajat ja hallintohenkilöstö. Erityistä huomiota ansaitsee integroimiseen opiskelijaa päämajassa Federal Capital ja maan sisältä. Tätä varten se on etsiä johdonmukaisen toiminnan Institute of Pastoral Action ja akateemisen yksiköissä, etenkin vartijoita alkuvuosina tutkimuksen ja suunnittelun yhteisiä integraation toimintoja, kuten kursseja asetusta, toimintaa kulttuurikeskus yliopiston jne
  • Urheilu ja taiteellinen toiminta edistetään niin arvokkaita työkaluja kokonaisvaltaista kehitystä henkilön ja integrointi yliopistoyhteisön.

Sijainnit

Buenos Aires

Osoite
Av. Alicia Moreau de Justo 1300
C1107AAZ Buenos Aires, Buenos Aires, Argentiina

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös: