University of Belgrano

Esittely

Lue virallinen kuvaus

1

Historia ja Nykyinen

lyhyt historia

University of Belgrano luotiin tohtori Avelino Porton 11. syyskuuta 1964 lain mukaisesti nro 14557 säädettiin vuonna 1958, johon säännelty toiminta yksityisten yliopistojen Argentiinassa.

Tämä laki totesi:

  • Että yksityiset yliopistot perustettiin kokonaisuuksina voittoa, ja
  • Ennen lopullista toimilupaa, on läpäistävä täydellinen sykli tutkimusten uran tutkittu perustamista myös hyvitetään tyydyttävän akateemista laatua.

Tällä hetkellä yksityisten yliopistojen säännellään lailla 24521, myönnetty 20. heinäkuuta, 1995, joka pitää mainitut velvoitteet ja myös nimenomaisesti:

  • Akateeminen ja institutionaalisen itsemääräämisoikeuden.
  • Tapaukset itsearvioinnin ja ulkoisen arvioinnin, jälkimmäinen kansallinen komitea University Evaluation and Accreditation (CoNEAU) tai yksityisten laitosten arvioinnin ja akkreditoinnin tunnustanut kulttuuriministeriön ja koulutus toteutetaan.

Sen ensimmäinen päämaja oli Sucre ja Cramer, mihin tuolloin tunnettiin nimellä "kaupunki Belgrano". Se alkoi toimintansa 90 opiskelijaa, 28 opettajaa ja työntekijä.

Järjestämästä kuulemisesta kulttuuriministeriön ja Education National akatemioiden vastaavien alojen opettanut yliopistossa ja johtavien asiantuntijoiden määritetään niin, että 26. tammikuuta 1970 puheenjohtaja Nation myönnetyn University of Belgrano lopullisen luvan käyttää.

Sen alkuperäinen rakenne jaettu neljään tiedekuntaa: Laki ja yhteiskuntatieteet, humanistiset, Economics and Architecture.

Tällä hetkellä yliopistossa Belgrano on tiedekuntien Architecture and Planning, Laki ja yhteiskuntatieteet, kauppatieteet, humanistiset, Engineering, Information Technology, Agricultural Sciences, kielet ja Foreign Studies, Health Sciences, Luonnontieteiden ja Studies Etäisyys; ja neljä jatko akateemista yksikköä: School of Graduate Studies, Graduate School of Business, Graduate School of Law ja laitos opinnot ja täydennyskoulutus.

perusperiaatteet

Viisi periaatteet säätelevät yliopistomaailmaan laitoksen sen perustamisesta lähtien:

  1. Autonomia: täydellinen riippumattomuus poliittisista, liike, uskonnollisiin ja kulttuurisiin ryhmiin. Opetussuunnitelmat vaikkakin se edellyttää hyväksyntää kulttuuriministeriön ja koulutus ovat seurausta pohdintaa, kansalliset ja kansainväliset kokemukset ja vuorovaikutus yhteiskunnan;
  2. Moniarvoisuus: akateeminen, poliittisia ja uskonnollisia. Yliopisto vaatii vain vastike akateemisen standardeja rinnakkaiselon, kunnioittaa sen periaatteita ja älyllisen kurinalaisuuden hoidossa kaikissa aineissa;
  3. Ekumenia: yliopistoyhteisön on koti kaikkia uskonnollisia uskomuksia ja torjuu kaikki syrjintä tässä suhteessa;
  4. Tasavaltalaisuus: University elämä tukijärjestelmä, joka perustuu puhtaasti perustuslain ja ideoita, jotka tukevat sitä ;
  5. Keskinäinen riippuvuus tavoitteena on tuottaa linkkejä, jotka integroida toimielin, jolla on tuotantoalan erityisesti ja yhteiskunnassa yleensä.

University of Belgrano ja kansainväliset opiskelijat

Talouden, kulttuurin, tieteen ja jopa urheilu globalisaatio on kiistaton tosiasia, että aika antaa erottuva profiili. Argentiinassa, yliopistossa Belgrano on ollut edelläkävijä rohkaista ja edistää kansainvälistä opiskelijavaihtoa.

Meillä on yli sata ja kansainvälistä liikkuvuutta yliopistojen kanssa Euroopassa, Pohjois-Amerikassa, Etelä-Amerikassa, Aasiassa ja Oseaniassa. Saimme yli 2500 opiskelijaa vuodessa. Tällä tavoin yliopisto Belgrano varmistaa kilpailukykyinen koulutus, asianmukaista edistymistä tärkeimpien akateemisen keskuksissa maailmassa.

Kaksoistutkinto sopimuksia tai Academic yhteistyö tunnustettu yliopistojen Saksassa, Espanjassa, Ranskassa, Italiassa ja Yhdysvalloissa voi saada tutkintotodistuksen tai ylempi korkeakoulututkinto UB ja kyseisissä laitoksissa.

Vahvistaminen ja laajentaminen Latinalaisen Amerikan Network of Yliopistoyhteistyötä, jossa yliopistossa Belgrano on merkittävä rooli, kertoo kasvava projektio, että toimielin on Latinalaisen Amerikan olosuhteisiin. Ohjelmamme Argentiinan ja Latinalaisen Amerikan tutkimus, joka tarjoaa runsaan valikoiman kursseja Englanti ja Espanja, on suunniteltu erityisesti kansainvälisille opiskelijoille.

Lisätietoja vierailla verkkosivuilla kansainvälisten opiskelijoiden UB.

Sijainnit