Lue virallinen kuvaus

Vuonna 1966 perustetun 50 vuoden saavutuksen ansiosta olemme näkemyksemme siitä, että kansainvälisesti tunnustetaan maailman johtajana tutkimuksessa, nykyaikaisen koulutuksen uudenaikaisijana ja Australiassa kaikkein yrittäjinä toimivien tutkinnon lähteenä. Flinders University on rohkea tehtävä muuttaa elämää ja muuttaa maailmaa, kunnianhimolla, rohkeudella, innovoinnilla ja huippuosaamisella sekä opiskelijoiden keskipisteenä.

Maantieteellinen jalanjälki

Pääkonttori sijaitsee Adelaidessa, Etelä-Australiassa. Tarjoamme poikkeuksellista opetusta kampuksella ja verkossa, ja fyysinen läsnäolo ulottuu useille kohteille alueellisesta Victoria-pohjoisesta alueesta.

Rakenne

Kuusi korkeakoulujen rakennetta on suunniteltu tukemaan koulutuksen ja tutkimuksen huippuosaamista ja opiskelijoiden menestystä.

  • College of Business, hallitus ja laki
  • Kasvatustieteiden korkeakoulu, psykologia ja sosiaalityö
  • Humanistinen, taide- ja yhteiskuntatieteiden korkeakoulu
  • Lääketieteen ja kansanterveyslaitos
  • Hoitotyön ja terveystieteiden korkeakoulu
  • Korkeakoulu ja tekniikka

Tutkimuksen huippuosaaminen

Yli 90 prosenttia tutkimuksestamme on maailmanlaajuisesti tai yli.

Tutkimus on perustavanlaatuinen perusta missään yliopistollamme. Tutkimus- ja tutkimustiedon avulla kehitämme ja kehitämme tietoja ja kykyjä, jotka parantavat elämää ja edistävät koko yhteiskuntaa. Tärkeimmät tutkimusalueet ovat:

  • Autonomiset ajoneuvot
  • Puhdas tekniikka
  • Energiset materiaalit
  • Terveys ja lääketiede
  • Työ- ja elinkeinoministututkimukset
  • Merenkulun ja merenkulun tutkimus
  • Lääketieteelliset laitteet
  • Nanotekniikka ja analyyttinen kemia
  • Psykologia ja neurotieteet
  • Vesi ja ympäristö.

Tutkimus ja luovat toimet ovat olleet Flinders University identiteetin ytimessä sen perustamisesta lähtien, ja yli 45 tutkimuskeskusta ja instituutiota pyrimme kolminkertaistamaan tutkimustulokset vuoteen 2025 mennessä.

Contemporary Education

Ymmärrämme, että ura-alueet ovat kehittyneet ja tulevaisuuden työpaikat ja teollisuudenalat poikkeavat merkittävästi nykyisestä.

Siksi annamme opiskelijoillemme mahdollisuuden oppia innovaatioita ja yrittäjätaitoja valmistauduttaessa huomisen urakehitykseen.

Fox-kauppakorkeakoulun, USA: n kymmenen yrittäjyyden kauppakorkeakoulun ja oman New Venture -instituutin, avulla voimme tarjota yliopiston opiskelijoille mahdollisuuden kehittää elintärkeitä taitoja henkilökohtaisessa yrityksessä.

Häiritsevän teknologian aikakaudella nämä ovat taitoja, joita työnantajat etsivät, kriittisestä ajattelusta ongelmanratkaisuun ja luovuuteen.

Kansainvälisesti sitoutunut

  • Nimetty nro. 1 Australiassa 9 eri luokassa kansainväliseen opiskelijakokemukseen
  • Yli 4 600 kansainvälistä opiskelijaa yli 90 maasta
  • Yli 100 kumppanuuslaitosta 33 maassa
  • Yhteensä kansainvälisiä opiskelijoita kesäkuussa 2016

Onshore - 2,776

Offshore - 1,818

  • Vuonna 2016 Flinders saavutti 15%: n kasvun kansainvälisillä kansainvälisillä opiskelijoilla ^ ja perustettiin maan sisäisiä edustajia Intiassa, Kiinassa ja Vietnamissa.
  • Yhdeksän offshore-ohjelmaa: Intia, Japani, Vietnam, Kiina, Laos, Malesia, Taiwan, Hongkong ja Indonesia
Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kandidaatti

Flinders University

Bachelor of Engineering (Honors) joustava maahantulon ansiosta voit aloittaa ensimmäisen vuoden teknillisen korkeakoulututkinnon ilman, että päätetään siitä, mikä teknine ... [+]

Kurssin yleiskuvaus

Bachelor of Engineering (Honors) joustava maahantulon ansiosta voit aloittaa ensimmäisen vuoden teknillisen korkeakoulututkinnon ilman, että päätetään siitä, mikä tekninen erikoistuminen haluat jatkaa.

Ensimmäisen vuoden lopussa voit siirtyä nimettyyn tekniseen kurinalaisuuteen ilman, että tarvitset 4 vuoden tavanomaisen kurssin kestoa.

Joustava Pathway on erinomainen valinta, jos haluat jatkaa suunnittelua, mutta lykkää päätöstä erikoistumisalueellasi.

Miksi opiskella Flindersissä?

Bachelor of Engineering (Honors) - joustava sisäänpääsy Flindersissä tarjoaa Pathway johonkin nimettyyn suunnitteluohjelmaan.

Yhdistetty koulutusvaihtoehto... [-]
Australia adelaide
Tammikuu 2020
Englanti
Part-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Flinders University

Kauppatieteiden kandidaatti tarjoaa laajan ja joustavan koulutuksen valmistautumista erilaisiin ammatti-, liike-elämän ammattiin yksityisissä ja julkisissa yrityksissä. ... [+]

CRICOS-koodi: 002627D

Kauppatieteiden kandidaatti tarjoaa laajan ja joustavan koulutuksen valmistautumista erilaisiin ammatti-, liike-elämän ammattiin yksityisissä ja julkisissa yrityksissä. Se tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden hankkia ammattitaitoa keskeisissä liiketoiminnallisissa tehtävissä ja huomattavasti laajempia mahdollisuuksia opiskeluun laajemminkin laajentaa yleistä opetuskokemusta.

Kauppatieteiden kandidaatti tarjoaa erikoistumista kirjanpitoon, kirjanpitoon / rahoitukseen, taloustieteeseen, rahoitukseen ja taloushallintoon / taloustieteeseen. Jokainen näistä erikoistumista voidaan myös pitää Advanced Leadership -virrassa hakijoille, jotka täyttävät lisävaatimukset.... [-]

Australia adelaide
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Flinders University

Bachelor of Business opettaa sinua ymmärtämään liiketoiminnan maailmaa ja tarjoamaan sinulle perustaidot ja tietämyksen, jotka ovat välttämättömiä menestyksekkääseen uraa ... [+]

CRICOS-koodi: 058294B

Bachelor of Business opettaa sinua ymmärtämään liiketoiminnan maailmaa ja tarjoamaan sinulle perustaidot ja tietämyksen, jotka ovat välttämättömiä menestyksekkääseen uraan liiketoiminnassa.

Hyvä liiketoimintaosaaminen on erittäin kannettavaa ja aina kysyntää. Tämä kurssi auttaa sinua kehittämään käytännön taitoja, joita työnantajat etsivät, mukaan lukien vahvat analyyttiset taidot, korkean tason ongelmanratkaisutaidot, kyky kommunikoida tehokkaasti liiketoimintaympäristössä ja tiimityöskentelytaidot.

Bachelor of Business tarjoaa erikoistumista innovaatioon ja yritystoimintaan, henkilöstöhallintoon, kansainväliseen liiketoimintaan, johtamiseen ja markkinointiin. Jotkut näistä erikoistumista voidaan myös pitää Advanced Leadership -virrassa hakijoille, jotka täyttävät lisävaatimukset.... [-]

Australia adelaide
Tammikuu 2020
Englanti
3 vuotta
Kampus
Online
Lue lisää suomeksi

Go Beyond with Flinders University