King's Own Institute

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Kuninkaan oma instituutti on korkea-asteen laitos sijaitsee kaupungin Sydney keskustassa, Australiassa ja tarjoaa laadukasta akkreditoitu tutkinto kursseja laskentatoimi, Business, ja TESOL (Opetus Englanti puhujia Muut kielet).

Nimetty rykmentin Britannian armeijan kanssa joka toimitusjohtajan & Dean liittyi vaihto upseeri, kuningas oma instituutti tekee samanlainen henki ja arvot perinteet ja vakiintunut maine sen tunnustettu kehittämiseen menestyneitä johtajia.

Meidän nimikirjaimet KOI on toinen merkitys, kuin sana "Koi" joissakin Aasian kieliä on villi karppi. Koi on energinen ja voi uida vastavirtaan vastavirtaan. Legendan mukaan jos Koi onnistunut kiivetä laskee pisteessä kutsutaan Dragon Gate Yellow River se muuntaa lohikäärme. Tämä osoittaa pitkäjänteisyyttä vastoinkäymisissä ja vahvuus tarkoitukseen. Koska sen vahvuus ja päättäväisyyttä voittaa esteitä, Koi edustaa rohkeutta ja kykyä saavuttaa korkeat tavoitteet.

Vastaavasti, Kuningas oma Institute (KOI) tavoitteena on olla tunnustettu johtava kuten koulutuksen järjestäjän kuuluisa vaaliminen opiskelijoista menestyksekkään uran. Kokemus korkeakoulutuksen matka voi olla yhtä tärkeää kuin pätevyys itse.

Sijainnit

sydney

Osoite
King's Own Institute,
Level 1, 31 Market Street

NSW 2000 sydney, Uusi Etelä-Wales, Australia

Ohjelmat

Tällä hetkellä ei ole ohjelmia näyttää

Tarkenna hakua edellä, tutustu suosittuja luokkia alle tai suorittaa hakusanan.


... or simply by choosing your degree: