Read the Official Description

Nykypäivän 's nopeasti muuttuvassa liiketoimintaympäristössä menestyminen edellyttää ainutlaatuisen näkökulman ja kykyä sopeutua ennakoivasti uusiin maailmanlaajuisia suuntauksia. Maailma - ja yritysmaailman - muuttuvat jatkuvasti. Ja kun maailma ympärillämme muuttuu, niin on tapamme 're liiketoimintaa. University of Sydney Business School on maailmanluokan kauppakorkeakoulu eturintamassa globaalin liiketoiminnan ja johdon koulutukseen. Osuva ja keskityttiin tänään 's liike-elämässä, se on ainoa kauppakorkeakoulu Australian yhteenlaskettu maailmanlaajuinen akkreditoinnit vuodesta AACSB, CEMS ja EQUIS. Monet ohjelmista ovat myös ammatillisesti akkreditoitu, täydentää ja tukee maailmanlaajuista tunnustusta ja kunnioitusta University of Sydney Business School tutkinnon. Miksi opiskella Business School? University of Sydney Business School tarjoaa sinulle dynaamisin yrittäjäkoulutuksen kokemus Australiassa ja tarjoaa sviitti kanssa johtajien teollisuuden. Opiskelu yliopistossa Sydney Business School antaa sinulle pääsyn vertaansa vailla oppimisympäristön, kansainväliset akkreditoinnit ja saat passin tulee maailmanlaajuinen verkosto korkean saavuttamiseen ja onnistuneen alumni. Business School tarjoaa tuoreita näkökulmia yritysten ongelmia ja me innostaa oppilaita ajattelemaan, haastaa ja luoda.Teemme myös erittäin tiivistä yhteistyötä myös Australian ja kansainvälisten yritysten kanssa, kuten Business School uskoo, että nykyaikainen liike-ja asiaan liittyvien liiketoiminnan koulutus ovat erottamattomia. Valitsemalla opiskella yliopistossa Sydney Business School, et vain ansaita tutkinto. Olet avaa oven oppimiseen ja elämäntapojen etuja, Sydneyn yliopistosta voi tarjota, ja asettamalla kurssin tulevaisuuden maailmassa liiketoimintaa. &nbsp&nbsp Opiskelijakirjasto Tutkimus: 360 ° näkymä Opiskelijakirjasto opiskelevat yliopistossa Sydney Business School on dynaamisempi ja liittää alan yrityksiä kuin koskaan ennen. Kurssit keskittyvät reaalimaailman liiketoimintaa ja tarjoavat kiehtovan oppimisympäristön kautta kansainvälisten ja kotimaisten harjoittelun ja harjoittelu-ohjelmat.&nbsp Tämä kokonaisvaltainen lähestymistapa oppimiseen tarjoaa Business School opiskelijat jopa 360 ° näkymä maailmasta ympärilläsi, joten voit aloittaa urasi mielin. &nbsp Whatever your passion, laatu koulutusohjelmien Sydneyn yliopistosta Business School on suunniteltu auttamaan sinua saavuttamaan uran toiveita.

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kandidaatti

University of Sydney - Business School

Vuodesta 2011, University of Sydney Business School tarjoaa elvytetty Bachelor of Commerce tutkinnon, joka on parannettu antaa sinulle parhaan mahdollisen alun uran liike ... [+]

Bachelor of Commerce (BCom)

&nbsp

Vuodesta 2011, University of Sydney Business School tarjoaa elvytetty Bachelor of Commerce tutkinnon, joka on parannettu antaa sinulle parhaan mahdollisen alun uran liike-elämässä.

&nbsp

Tutkinto tarjoaa:

&nbsp

Integroidun opetuksen keskeisiä liiketoiminta-alueita

&nbsp

Uusi integroitu sydänyksiköitä tutkimuksen, jossa keskitytään kaupallisuus on suunniteltu kehittämään asteittain omia tietojaan ja taitojaan koko tutkinnon. Tämä lähestymistapa auttaa siirtymistä yliopistoon ja sitten liike-elämän helposti.

&nbsp

&nbsp

Joustavuuden lisääminen tutkia sinua kiinnostavia ... [-]

Australia Sydney
January 2020
Full-time
Part-time
3 vuotta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
University of Sydney - Business School

Kauppatieteiden kandidaatti täydentää kauppatieteiden ammattiin liittyvää tutkimusta ja akkreditointia kauppa- ... [+]

Kauppatieteiden kandidaatti - liberaaliset opinnot

Kauppakorkeakoulu (Liberal Studies) täydentää kauppatieteiden ammattiin liittyvää tutkimusta ja akkreditointia sekä jatko-opintoja kielillä, humanistisilla ja tieteellisillä aloilla. Tämä nelivuotinen (täysipäiväinen) ohjelma antaa opiskelijoille mahdollisuuden kehittää parannettuja viestintätaitoja ja ainutlaatuista tiedon laajuutta aihealueiden opinnoista sekä tiedekunnan tiedekunnassa että luonnontieteellisessä tiedekunnassa.

Kurssisäännöt

Kauppakorkeakoulun (Liberal Studies) suoritettavaksi opiskelijoiden on täytettävä yhteensä 192 opintopistettä, jotka käsittävät:

Kaksi pakollista opintojaksoa (12 opintopistettä) Taiteiden ja yhteiskuntatieteiden tiedekunnasta vähintään 24 opintopistettä (Taulukko A aihealueet) Ainetta vähintään 12 opintopistettä tiedekunnan tiedekunnan yksiköiltä Kaksi suurta yritystä - joista yksi on valittu aihealueilta, jotka on määritelty kohdassa "Suuret I-aihealueet" ja joista toinen on valittu aihealueilta, jotka mainitaan kohdassa "Suuret aihealueet" Yli 96 opintopistettä (1000-tason) Vähintään 108 opintopistettä kauppakorkeakoulun ja kauppakorkeakoulun opintojen yksiköissä (enintään 84 opintopistettä muissa tiedekunnissa / ei-kauppakorkeakouluissa ja taloustieteissä) ... [-]
Australia Sydney
January 2020
Full-time
4 vuotta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi