Lue virallinen kuvaus

Aiotko opiskella Australiassa? University of Southern Queensland (USQ) ylpeä siitä, että se tarjoaa parhaan mahdollisen tuen, jotta voit saavuttaa opintosi ja urasi tavoitteet. USQ-opiskelijat nauttivat pienistä luokkakokoi- suista, yhteistyökykyisistä oppimistiloista ja sarjasta tukipalveluja, jotka edistävät opiskelukokemustasi. Kun opiskelet yli 80 maasta ja kansainvälisesti akkreditoituja tutkintoja ja ohjelmia, voit valita opiskellessasi kampuksella, ulkoisesti tai verkossa.

Meistä

Etelä-Queenslandin yliopisto on dynaaminen yliopisto, joka on sitoutunut tarjoamaan laadukkaita tutkintoja ja ohjelmia joustavassa ja tukevassa ympäristössä. Yli 50 vuoden aikana USQ on tullut merkittävä opetus- ja tutkimuslaitos, joka tarjoaa koulutusta maailmanlaajuisesti kolmesta alueesta: Toowoomba, Springfield ja Ipswich. Meillä on myös yhteyskeskus, joka sijaitsee Stanthorpessa.
Opettajamme opettavat luennoitsijat, jotka ovat alansa johtajia, jotka, kuten ohjelmamme, pysyvät ajan tasalla alan muuttuvilla kasvoilla. Olemme ylpeitä siitä, että olemme Queenslandin ykkösvalmennuksessa kokopäivätoimista valmistuneille (Graduate Destinations Survey, 2014-2016). Riippumatta siitä, opiskelevatko opiskelijat verkossa vai kampuksella, keskitymme tarjoamaan heille henkilökohtaista tukea.
Jokaisella opiskelijalla on pääsy USQ: n Student Relationship Officers -ohjelmaan (SRO), jotka voivat tukea heitä oppimismatkaansa.

Kurssit

USQ: n tarjoamat ohjelmat on suunniteltu valmistamaan alan valmistavia, kansainvälisesti tunnustettuja ja päteviä tutkinnon suorittaneita. USQ: ssä voit opiskella tutkinto-, jatko-, jatko- ja tutkimustasolla. Voit myös hyödyntää Ammattikorkeakoulututkintokurssit, Pathway ja englannin kielen kursseja uran tehostamiseksi.

Lähes 28000 opiskelijaa eri puolilta maailmaa Australia ja ympäri maailmaa päättävät opiskella USQ: ssä seuraavilla aloilla:

 • Business ja Commerce
 • Creative Arts ja Media
 • koulutus
 • Engineering ja rakennettu ympäristö
 • Terveys ja yhteisö
 • Humanistiset tieteet ja viestintä
 • Tietotekniikka
 • Laki ja oikeus
 • Sciences
 • tutkimus
 • Englannin kieli ja Pathway
 • Ammatillinen kehitys.

USQ Toowoomba

USQ Toowoomba on alkuperäinen yliopistokampus ja siinä on laaja valikoima erilaisia ​​oppimistehtäviä tarjoavia palveluja. Suurin USQ: n kolme kampusta, jotka koskevat sen kokoa, USQ Toowoomba tarjoaa täyden kampuskokemuksen asuinalueiden majoitustiloihin ja runsaasti opiskelijaelämän toimintoja, jotka täydentävät akateemista ohjelmaa.

USQ Toowoomba sijaitsee yhdellä Australian suurimmista sisämaakaupungeista, vain tunnin ajomatkan päässä Brisbanen länsipuolelta ja lähellä Toowoomba Wellcampin lentokenttää.

USQ tarjoaa myös ilmaisen päivittäisen interkampuskuljetuspalvelun USQ Toowoomban, USQ Springfieldin ja USQ Ipswichin välillä, jolloin opiskelijoille annetaan lisää vaihtoehtoja ja joustavuutta osallistua heidän tarpeisiinsa.

USQ Springfield

USQ Springfield on tuore, moderni kampus, joka sijaitsee Queenslandin nopeimmin kasvavien alueiden sydämessä.

USQ Springfield tarjoaa laajan valikoiman perustutkintoja ja jatko-optioita vilkkaassa ympäristössä vain 25 minuutin päässä Ipswich CBD: stä, 45 minuutin päässä Brisbanen kaupungista ja tunnin kuluttua Gold Coastista.

Yliopiston digitaalisen tuotannon ja suorituskyvyn keskus, kampuksella on alan standardi televisio- ja radiolähetystoiminta ja harjoittelutilat sekä yhteistyökykyiset opetustilat, upouusi laboratorio.

USQ Springfieldin maailmanluokan lentosimulaattori on ensimmäinen laatuaan Queenslandissa. USQ: n simulaattori on kapea vesisuihku, jossa ilmailun opiskelijat voivat replikoida koko lennon, sekä säännölliset että epänormaalit skenaarioita suoritettaessa tarkastuksia ja menettelytapoja.

USQ Ipswich

USQ: n Ipswichin kampus on kulttuuriperinnössä yhdellä Australian vanhimmista kaupungeista. Olemme olleet osa Ipswichia vuodesta 2006, ja kun alue kasvaa, laajennamme sitoutumistamme alueelle.

USQ Ipswichin vehreässä kampuksessa on upeat näkymät kaupunkiin ja upea kirjasto, jossa on elävä sademetsä. Kampus on 55 minuutin päässä Brisbanen kaupungista, tunti ja 15 minuutin päässä Gold Coast, ja pääsee julkisilla liikennevälineillä. USQ: n terveys- ja hyvinvointikoulun kotisivulle USQ Ipswich sisältää räätälöityjä avustavia koulutustiloja ja uusia kliinisiä hoitohoitolaboratorioita, urheilukenttiä, kahvilaa ja kuntosalia.

Online

Online-opiskelu USQ: n kanssa on helpompaa kuin koskaan, jotta opiskelu sopisi elämääsi. Keskitymme opiskelijoiden menestykseen, joten autamme sinua helpommin sovittamaan urasi keskitetyt, täysin akkreditoituneet asteet kiireiseen elämäänne. Itse asiassa olemme Queenslandin ykkösyliopisto kokopäivätoimista valmistuneille (Graduate Destinations Survey, 2014-2016). Voit opiskella osa-aikatyötä tai kokopäivätyötä tai muuttaa opiskelun kuormitusta elämäsi muuttuessa sinulle - luokkahuoneesi on niin lähellä kuin tietokoneesi.

Opiskelijat, jotka haluavat opiskella verkossa, ovat hyvin osa osa-alueyhteisöjä ja ovat erittäin tervetulleita olemaan mukana kampuksella ja hyödyntämään monenlaisia ​​palveluita ja tukipalveluja, joita meillä on tarjota.

Online-opiskelijat voivat käyttää joustavaa verkko-oppituntiaan, jonka avulla he voivat valita missä he opiskelevat opiskellessaan ja kuinka he opiskelevat. Ei ole ihme, että yli 75% opiskelijoistamme päättää opiskella tämän tilan kautta.

Kansainvälinen opiskelijoiden tuki

 • Ilmainen lentokenttäkuljetus ja siirto majoitustilaan uusille saapuville opiskelijoille
 • Asuntokoulut ja kampuskeskukset
 • Kansainvälinen opiskelijaryhmä USQ-ura-alueella
 • Opiskelijan hyvinvointi, terveys, neuvonta ja hyvinvointi
 • Monitasoinen tuki ja palvelut
 • Säännölliset opiskelijatapahtumat ja tapahtumat
 • Vammaisuusresurssit.

Lisätietoja USQ International -palveluista.

Missä yöpyä?

Jos aiot opiskella kampuksella USQ: n kanssa, tarjolla on useita majoitusvaihtoehtoja jokaisen budjetin mukaan - kaikki lähellä USQ: n kampuksilla. Lue lisää majoituksesta USQ: n kanssa.

Oletko valmis hakemaan USQ: ssä?

Sovellus opiskella USQ: n kanssa on helppoa! Lue lisää sovellusprosessista ja ota hakemuksesi käyttöön. Muista, että USQ: ssä ei ole maksuja.

tutkimus

USQ on sitoutunut tekemään tutkimusta, joka ei ole pelkästään akateemista merkitystä vaan liittyy alan ja sidosryhmiemme kanssa ja edistää innovaatioita, jotka hyödyttävät yhteisöjämme, kansaamme ja sen ulkopuolella.

Tutkimuskulttuurin avain on teollisuuden kanssa alan ongelmien käsittelemiseksi ja uusien ideoiden ja teknologioiden kehittämiseksi yhteistyössä, joilla on todellista vaikutusta konkreettiseen hyötyyn. Meillä on merkittävä tutkimuskapasiteetti ja asiantuntemus seuraavilla alueilla;

 • Maatalous ja maatalousyritys
 • Astrophysics
 • Kulttuuriperintö ja arkeologia
 • Digitaalinen elämä
 • Ympäristötutkimus
 • Terveys- ja käyttäytymistieteet
 • Matemaattiset tieteet ja hypersonic
 • Materiaalitekniikka ja tekniikka
 • Alueellinen yhteisö ja taloudellinen kehitys

Olemme kansainvälisesti tunnustettu tulevissa materiaaleissa ja komposiiteissa tekemästämme työstämme, tiiviissä yhteistyössä kansainvälisten yhteistyökumppaneiden ja muiden tutkimuslaitosten kanssa, jotta voimme ratkaista elinkelpoiset ympäristöystävälliset ratkaisut joihinkin maailman suurimpiin hyödykkeisiin.

USQ kehittyy myös nopeasti maailmanlaajuisena tutkimusjohtajana maatalouden järjestelmissä ja kestävien maaseutumaisemien hallinnassa ympäristötieteiden, laskennallisten ja matemaattisten tieteiden, maataloustieteiden ja tekniikan alalla. Aasiassa tehdyt kansainväliset tutkimushankkeet auttavat muun muassa kasteluun, vihannesten tuotantoon ja kahvikauppaan.

Hyödykkeistä alueelliseen syövän eloonjäämiseen tutkijat pyrkivät parantamaan elämänlaatua koko terveystutkimuksemme kautta. Hankkeisiin kuuluu alueellisten ja maaseutupopulaatioiden ainutlaatuisten tarpeiden huomioon ottaminen tutkimuksessa, joka kattaa terveydenhuoltojärjestelmät, tieteen ja teknologian, käytön ja hoidon, infrastruktuurin ja innovoinnin. USQ-tutkijat tutkivat myös potentiaalisia toiminnallisia elintarvikkeita ihmisen liikalihavuuden ja kroonisten tulehdussairauksien kääntämiseksi, mikä antaa säätiölle lopulta optimaaliset terveydelliset hyödyt kroonisten elämäntapaan liittyvien sairauksien riskien vähentämiseksi.

USQ: n jatko-opiskelija-opiskelijoilla on mahdollisuus käyttää laajaa valikoimaa palveluitaan ja tutkijoita ja yhteistyökumppaneitamme ohjaavat dynaamista ja palkitsevaa ympäristöä. USQ: n innovatiiviset korkeakoulututkinnot (HDR) -ohjelmat laajentavat opiskelijoiden näköaloja ja valmistautuvat haasteisiin urallaan valitsemillaan aloilla, mikä lisää heidän työllistettävyyttään ja innovointitaitojaan.

Ohjelmien opetuskielet:
 • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

BA

University of Southern Queensland (USQ)

Arkeologit antavat meille mahdollisuuden nähdä, miten ihmiset ovat eläneet menneisyydessä ja miten he vuorovaikutteisesti toisiinsa ja ympäristöön. Menneisyyden aineellis ... [+]

Avaa ikkuna menneisyyteen

Arkeologit antavat meille mahdollisuuden nähdä, miten ihmiset ovat eläneet menneisyydessä ja miten he vuorovaikutteisesti toisiinsa ja ympäristöön. Menneisyyden aineellisten jälkien tutkimukset auttavat myös ihmisiä tekemään tärkeitä päätöksiä kiinteistöistä, resursseista ja kulttuuriperinnöstä nykypäivänä.

Arkkitehtuurin alaisuudessa opit joillakin Australian arvostetuimmista arkeologeista, joilla on mahdollisuuksia käydä läpi käytännön arkeologinen koulutus, mukaan lukien kenttämenetelmät ja laboratoriotutkimukset.

Ajattelu ulkoisesta opiskelusta? Koet kaikki kurssin osat - käytännölliset ja teoreettiset - katsomalla kuvattuja luokkia ja kykenet käsittelemään 3D-painettuja luita ja muita yksilöitä.... [-]

Australia Toowoomba Australia Online
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
3 vuotta
Kampus
Online
Lue lisää suomeksi
University of Southern Queensland (USQ)

Tutki journalismin maailmaa taiteen kandidaatin kanssa (Journalism Studies). Tämän suuren osan aikana tutustut lehtoreiden historiasta ja kehityksestä vuosikymmenien jour ... [+]

Tutustu journalismin historiaan

Tutki journalismin maailmaa taiteen kandidaatin kanssa (Journalism Studies). Tämän suuren osan aikana tutustut lehtoreiden historiasta ja kehityksestä vuosikymmenien journalismin kokemuksella. Tutustatte uutiskirjeiden käytäntöjä nykymaailmassa ja ymmärrät niitä hallitsevia teorioita ja periaatteita.

Kandidaatinopiskelijoiden, jotka haluavat tulla alan toimittajiksi, tulisi tutkia Journalism 12 -yksikköä laajennettuna.

Urakehitys

Valmistujat varustetaan uraan journalismin tutkijan, tutkijan tai tiedotusvälineiden kommentaattoriksi / asiantuntijoiksi.

Ohjelmarakenne

Tutkittavat kurssit

Peruskurssit (4 yksikköä)plus 2 x 8-yksikön suurta (16 yksikköä)plus 1 x 4 yksikköä alaikäinen tai 4 x hyväksytty kurssi (4 yksikköä)Kuinka paljon se maksaa?... [-]
Australia Toowoomba Springfield Australia Online
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
3 vuotta
Kampus
Online
Lue lisää suomeksi
University of Southern Queensland (USQ)

Mielenkiintoinen ja jatkuvasti muuttuva, maailmanlaajuinen poliittinen ilmapiiri on yhdistelmä kansojen, poliittisten järjestelmien ja ideologioiden, talouksien, turvajär ... [+]

Ymmärtää maailmanlaajuinen poliittinen ilmapiiri

Mielenkiintoinen ja jatkuvasti muuttuva, maailmanlaajuinen poliittinen ilmapiiri on yhdistelmä kansojen, poliittisten järjestelmien ja ideologioiden, talouksien, turvajärjestelmien, poliittisten kehysten ja institutionaalisten rakenteiden välisiä suhteita.

Taiteiden kandidaatti antaa sinulle mahdollisuuden oppia miten maat ja alueet toimivat vuorovaikutteisesti maailmanlaajuisesti ja tutkimaan kysymyksiä, joita nämä suhteet voivat kohdata. Saat myös vahvan käsityksen Australian kotimaisista ja kansainvälisistä asioista.

Opiskelijoillamme on mahdollisuus sisällyttää ulkomailla suoritettavaa kokemusta tai harjoittelua Australian kansallisen harjoitteluohjelman puitteissa antamaan heille reuna, kun on aika löytää työpaikka.... [-]

Australia Toowoomba Australia Online
Request Info
Englanti
3 vuotta
Kampus
Online
Lue lisää suomeksi
University of Southern Queensland (USQ)

Haluatko tulla ammattimainen kirjailija? Taiteen kandidaatin (Creative and Critical Writing) avulla voit kehittää ja kehittää kykyä kirjoittaa harrastavia teoksia eri yle ... [+]

Tule kirjailijaksi, jonka haluat lukea

Haluatko tulla ammattimainen kirjailija? Taiteen kandidaatin (Creative and Critical Writing) avulla voit kehittää ja kehittää kykyä kirjoittaa harrastavia teoksia eri yleisöille ja markkinoille. Opettele toimia luovasti ja ajattelevat kriittisesti kirjallisesti ja tuottavat kiehtovia, ammattimaisia ​​kertomuksia fiktiossa ja tietokirjallisuudessa. Sinä kokeilet erilaisia ​​kirjoitustapoja, tyylilajia ja tyylejä ja opi kirjoittamaan, muokkaamaan ja oikaisemaan työt julkaistavaksi standardiksi.

Teollisuusyhteistyö

Sinun tulee työskennellä yhteistyössä muiden esiin nousevien kirjailijoiden, toimittajien ja julkaisijoiden kanssa tuottamaan online- ja painotuotteita. Tämä tärkeä antaa sinulle ymmärryksen luovan kirjoittamisen taidosta sekä esitellä teorioita ja filosofioita, jotka kertovat ammattikirjoittajille ja kirjoitusteollisuudelle.... [-]

Australia Toowoomba Springfield Australia Online
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
3 vuotta
Kampus
Online
Lue lisää suomeksi
University of Southern Queensland (USQ)

Miksi opiskella suhdetoimintaa kanssamme? PR-harjoittajat ovat järjestöjen ja yritysten ääni. Ne kommunikoivat median, asiakkaiden, tavarantoimittajien, yhteisön, hallitu ... [+]

Ole ääni

Miksi opiskella suhdetoimintaa kanssamme? PR-harjoittajat ovat järjestöjen ja yritysten ääni. Ne kommunikoivat median, asiakkaiden, tavarantoimittajien, yhteisön, hallituksen, teollisuuden, työntekijöiden ja muiden ryhmien välillä, jotka vuorovaikutuksessa organisaation kanssa, johon he työskentelevät.

Taiteen kandidaatin tutkinto antaa sinulle tärkeitä alan taitoja, opettaa sinua luomaan kansalaisten tiedotuskampanjoita ja parantamaan organisaatiota, julkisia ja mediasuhteita.

Luennoitsijamme ovat aktiivisia toimialalla ja heillä on yhteyksiä lähettämiseen ja työharjoitteluun. Meillä on myös vanhempien ammattilaisten PR-neuvottelukunta, jotka haluavat aina tarjota opiskelijoille neuvoja ja auttaa heitä hankkimaan harjoittelupaikkoja.... [-]

Australia Toowoomba Australia Online
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
3 vuotta
Kampus
Online
Lue lisää suomeksi

BSc

University of Southern Queensland (USQ)

Biologian pääaineenaan Bachelor of Science -ohjelmassa saat laajan biotieteiden, kemian ja viestinnän tietämyksen sekä mahdollisuuden saada yksityiskohtaisempaa tietoa bi ... [+]

Saavuta tieteen ymmärrys

Biologian pääaineenaan Bachelor of Science -ohjelmassa saat laajan biotieteiden, kemian ja viestinnän tietämyksen sekä mahdollisuuden saada yksityiskohtaisempaa tietoa biokemian, genetiikan, mikrobiologian ja fysiologian aloilta. Tämä tutkinto antaa sinulle vahvan perustan useille tieteenalalle, tai erikoistunut jatko-opiskelu.

Urakehitys

Valmistuttuna uramahdollisuutesi ovat; tutkija (yliopistot, puolustus, CSIRO, DPI, teollisuus, hallinto ja terveys), tekninen virkailija (labs), maataloustutkija, tekninen / myyntiedustaja lääke-, lääketieteellisessä ja bioteknologiateollisuudessa, molekyylibiologit, mikrobiologit. Jatkotutkimuksen jälkeen voit tulla biotekniikan, ruokavalion, tutkijan, toisen asteen opettajan tai lääketieteellisen asiantuntijan. Työmahdollisuuksia on myös maatalouden, elintarvike-, terveys-, lääketieteellisen, eläinlääketieteellisen, kasvatuksellisen ja teollisen ympäristön laboratorioissa, kasvinjalostuksessa ja tiedealan journalismissa.... [-]

Australia Toowoomba Australia Online
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
3 vuotta
Kampus
Online
Lue lisää suomeksi
University of Southern Queensland (USQ)

Opit ruokakemian ja -analyysin, elintarvikkeiden jalostuksen ja tuotekehityksen sekä elintarvikkeiden turvallisuuden. Lisäksi kehität käsityksen elintarvikekomponenttien ... [+]

Houkutella intohimosi ruokaa ja tiedettä kohtaan

Elintarviketeollisuus tuo lisäarvoa maan vahvaan maatalouden vahvuuteen ja vie yhä enemmän vientiä maailmanmarkkinoille. Voit olla osa Australian suurinta tehdasteollisuutta opiskelemalla USQ: n Bachelor of Science (Food Science) ja tutustumalla uusien elintarvikkeiden kehityksen taitoihin.

Opit ruokakemian ja -analyysin, elintarvikkeiden jalostuksen ja tuotekehityksen sekä elintarvikkeiden turvallisuuden. Lisäksi kehität käsityksen elintarvikekomponenttien vaikutuksista ihmisen ravitsemukseen ja terveyteen.

USQ on "toimivien elintarvikkeiden", kuten purppurapähkinöiden ja Queen Garnet -luumujen, kehittyvien markkinoiden eturintamassa. Yliopisto on maailman johtava toiminnallinen elintarviketutkimus (ERA National Report, 2015).... [-]

Australia Toowoomba Australia Online
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
3 vuotta
Kampus
Online
Lue lisää suomeksi
University of Southern Queensland (USQ)

Kandidaatin tutkinto antaa sinulle mahdollisuuden laajentaa tietosi ja taidot tiettyyn kurinalaisuuteen, joka kiinnostaa sinua. Sinulla on mahdollisuus kasvattaa tietämys ... [+]

Laajenna perustutkintoa

Kandidaatin tutkinto antaa sinulle mahdollisuuden laajentaa tietosi ja taidot tiettyyn kurinalaisuuteen, joka kiinnostaa sinua. Sinulla on mahdollisuus kasvattaa tietämystänne tutkimustyön pohjalta perustutkimuksissasi Chemistry. Teet ja raportoit tutuksi tutkimushankkeesta asianmukaisen asiantuntemuksen omaavan henkilökunnan valvonnassa.

Honours-ohjelma antaa sinulle arvostuksen harjoittelijan edellyttämistä ammatillisista vaatimuksista sekä nykyajan tieteen ja teknologian eettisistä haasteista. Osallistut myös tutkimusryhmiin, esitellään kehittyneisiin kokeellisiin ja kirjallisiin tutkimusmenetelmiin ja sinulla on mahdollisuuksia saada yhteyttä paikallisen alueen laajemmalle tiedeyhteisölle, muualla Australiassa ja ulkomailla.... [-]

Australia Toowoomba Australia Online
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Southern Queensland (USQ)

Haluatko olla johtava rooli tiede, koulutus, teollisuus ja yhteiskunta? Yhdistämällä tieteellisen lähestymistavan tiukkuus ja logiikka ammattitaidon erityispiirteiden kan ... [+]

Yhdistä tarkkuutta ja logiikkaa

Haluatko olla johtava rooli tiede, koulutus, teollisuus ja yhteiskunta? Yhdistämällä tieteellisen lähestymistavan tiukkuus ja logiikka ammattitaidon erityispiirteiden kanssa, matematiikan kandidaatti on suunniteltu niille, jotka haluavat löytää malleja numeroissa, avaruudessa ja abstrakteissa. Tarjoamalla kursseja algebra ja laskin, korkean suorituskyvyn numeerisen laskennan ja perusta matematiikan, innovatiivisen asteen hyödyntää online-tekniikoita parantamaan oppimiskokemusta.

Urakehitys

Haluatko työskennellä Australian tilastovirastossa, joka on yksi suurimmista neljästä pankista, vakuutusyhtiöstä, tietotekniikasta, logistiikasta, tekniikasta tai rahoituksesta? Tämän tutkinnon suorittaneet ovat suuressa kysynnässä useilla eri aloilla. Erityistyöhön kuuluu matemaatikko, operatiivinen johtaja, talousanalyytikko, järjestelmäanalyytikko, toimitusketjun analysoija, liiketoimintajärjestelmäanalyytikko, tietohallintutkimus, puheenkäsittelyn tutkija ja markkinatutkija. Monet opiskelijoistamme löytävät myös työtä toisen asteen tai kolmannen asteen opettajina jatko-opintojen jälkeen.... [-]

Australia Toowoomba Australia Online
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
3 vuotta
Kampus
Online
Lue lisää suomeksi
University of Southern Queensland (USQ)

Jos haluat opiskella tietojenkäsittelyä ja luonnontieteitä, niin tämä on tutkinto sinulle. Bachelor of Science (Computing) kehittää taitojasi ja tietämystänne useilla tie ... [+]

Tätä ohjelmaa on tällä hetkellä uudelleen akkreditoitu ja sen seurauksena todennäköisesti tehdään joitain muutoksia.

Dynaaminen, globaali ja kysyntä

Jos haluat opiskella tietojenkäsittelyä ja luonnontieteitä, niin tämä on tutkinto sinulle. Bachelor of Science (Computing) kehittää taitojasi ja tietämystänne useilla tietotekniikan keskeisillä aloilla, mukaan lukien ohjelmistokehitys ja tietojärjestelmät. Voit yhdistää tietojenkäsittelytaitoasi muiden tieteellisten tutkimusten kanssa. Tämä on hyvä opintopolku, jos haluat tulla toisen asteen opettajaksi ja tietotekniikaksi.

Ongelmanratkaisijat ja innovatiiviset ajattelijat

USQ: n laskentatutkinnot ovat joustavia ja merkityksellisiä tiedemaailmalle ja teknologialle menevän työvoiman kannalta. Valmistuttuna sinusta tulee parempi ongelmanratkaisu ja innovatiivinen ajattelija. Sinulla on korkea akateeminen standardi ja kilpailuetu urakehityksessä, joka on dynaaminen, globaali ja kysyntä.... [-]

Australia Toowoomba Australia Online
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
3 vuotta
Kampus
Online
Lue lisää suomeksi
University of Southern Queensland (USQ)

Onko sinulla unelmia kasvattaa omia rypäleitä tai tuottaa viiniä Burgundy, Margaret River tai graniitti vyö? Haluatko olla tärkeä osa jännittävää ja kasvavaa teollisuutta ... [+]

Pyöritä, haaveile, siemailla, sylkeä ja opiskele

Onko sinulla unelmia kasvattaa omia rypäleitä tai tuottaa viiniä Burgundy, Margaret River tai graniitti vyö? Haluatko olla tärkeä osa jännittävää ja kasvavaa teollisuutta? En enää unohda. USQ: n Bachelor of Science (Wine Science) on Pohjois-Australiassa ainoa asteensa tyyppi, eikä se tuota pettymystä.

Queensland College of Wine -matkailua hyödyntäen tarkoitukseen suunniteltu 8.5 miljoonan dollarin koulutus- ja harjoittelupaikka tarjoaa koulutusta paikan päällä kaupallisilla viinitarhoilla, viinitiloilla, viininvalmistuslaboratorioilla ja aistinvaraisilla analyyseillä alueellisten viinienäyttelyiden yhteydessä. Kuka voisi vastustaa asuinaluetta yhden Australian kasvavien viinialueiden sydämessä? Hyvin sovellettu ja analyyttinen, kurssi soveltuu koululaisille, kansainvälisille opiskelijoille, tuottajille ja uran muutosta hakeville.... [-]

Australia Toowoomba Australia Online
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
3 vuotta
Kampus
Online
Lue lisää suomeksi
University of Southern Queensland (USQ)

Haluatko opiskella tieteen tutkintoa etäisyyksillä tai kampuksella, jotta voit sijoittaa itsesi jännittävään uraan nousevissa "vihreissä" ammateissa? Ympäristö ja kestävä ... [+]

Maadoitettu joustava "vihreä" tutkinto

Haluatko opiskella tieteen tutkintoa etäisyyksillä tai kampuksella, jotta voit sijoittaa itsesi jännittävään uraan nousevissa "vihreissä" ammateissa? Ympäristö ja kestävä kehitys on keskittynyt klimatologiaan, ekologiaan ja luonnonsuojeluun, ja se on tarkoitettu niille, jotka haluavat tutkia ympäristötieteitä, biologisen monimuotoisuuden säilyttämistä ja ilmastonmuutoksen lieventämisen ja sopeuttamisen käytännön näkökohtia sekä luonnonvarojen hallintaa. kestävä tulevaisuus. Haluatko ymmärtää enemmän tärkeistä ympäristöasioista ja ihmisen vaikutusten sosiaalisista, poliittisista ja ympäristövaikutuksista maapallolla? Odotamme, että voimme jakaa tietoja ja kokemuksiamme.... [-]

Australia Toowoomba Australia Online
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
3 vuotta
Kampus
Online
Lue lisää suomeksi

Kandidaatti

University of Southern Queensland (USQ)

USQ: n Bachelor of Business and Commerce -verkosto on johtava työpaikka-asiantuntija strategioista ja käytännöistä, joiden avulla ohjaavat ja kumppanivat työntekijöitä ko ... [+]

Tule johtava työpaikan asiantuntija

USQ: n Bachelor of Business and Commerce -verkosto on johtava työpaikka-asiantuntija strategioista ja käytännöistä, joiden avulla ohjaavat ja kumppanivat työntekijöitä kohtaan, jotta liiketoiminnassa työskentelevät ihmiset voisivat tarjota yritykselle kilpailuetua.

Tämä on yhä haastavampaa, kun työpaikat muuttuvat monimuotoisemmiksi ja painottavat enemmän työ- ja perhe-elämän tasapainoa rekrytoida, säilyttää ja kehittää huippuosaajia. Opinnot kattavat kursseja, kuten organisaation käyttäytymistä ja hallintaa, lahjojen hallintaa, työvoiman suunnittelua, riskien lieventämistä, työterveyttä ja -turvallisuutta, työsuhteita, työntekijöiden suorituskyvyn parantamista, organisaation oppimista, strategista henkilöstöhallintaa, tiedon hallintaa ja johtavaa organisaatiomuutosta.... [-]

Australia Toowoomba Springfield Australia Online
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
3 vuotta
Kampus
Online
Lue lisää suomeksi
University of Southern Queensland (USQ)

Yritykset, jotka harjoittavat liiketoimintaa yhä globaalissa työympäristössä, tarvitsevat työntekijöitä, jotka ymmärtävät, miten heihin kohdistuvia haasteita voidaan käsi ... [+]

Valmistaudu itsesi uraan liiketoiminnassa

Yritykset, jotka harjoittavat liiketoimintaa yhä globaalissa työympäristössä, tarvitsevat työntekijöitä, jotka ymmärtävät, miten heihin kohdistuvia haasteita voidaan käsitellä. USQ: n Bachelor of Business and Commerce (International Business) valmistelee sinulle tällaisen roolin ainutlaatuisella yhdistelmällä liike-elämän ja kansainvälisten suhteiden kursseja sekä mahdollisuuden oppia kieltä (indonesialainen, mandariini tai saksa) toisena pääaineena tai valita laaja valikoima liike-elämän ja kaupan aloja.

Saat tietoa maailmanlaajuisesta johtamisesta, tiedonsiirrosta, ulkosuhteista, kansainvälisestä henkilöstöhallinnosta, maailmanmarkkinoiden muutoksista ja globaaleista strategioista.... [-]

Australia Toowoomba Australia Online
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
3 vuotta
Kampus
Online
Lue lisää suomeksi
University of Southern Queensland (USQ)

Kestävä liiketoiminta on erittäin ajankohtainen, mikä tuottaa valtavan määrän poliittisia ja sosiaalisia etuja. USQ: n Bachelor of Business and Commerce (Sustainable Busi ... [+]

Opi taitoja opastaa yrityksiä tulevaisuuteen

Kestävä liiketoiminta on erittäin ajankohtainen, mikä tuottaa valtavan määrän poliittisia ja sosiaalisia etuja. USQ: n Bachelor of Business and Commerce (Sustainable Business) keskittyy liiketoimintaan sekä ymmärtää tiedettä, joka tukee kestävien käytäntöjen ja tietämyksen tarvetta löytää tehokkaita ja käytännöllisiä ratkaisuja liiketoimintaan liittyviin ongelmiin. Alat, joihin kuuluvat muun muassa ympäristötutkimukset, biologinen monimuotoisuus, säilyttäminen, ympäristölainsäädäntö, kestävät taloudet, kestävä liiketoiminta ja kestävä kirjanpito ja rahoitus.

Vahvan ympäristötaustan omaavia yritysjohtajia etsitään entistä enemmän. Laajentamalla tietosi toiseksi erikoistumisalueeksi (pääosa) useista liiketoiminta-alueista voit vahvistaa asemaa markkinoilla. Suosittu vaihtoehto on yhdistää kestävä liiketoiminta rahoituksen pääaineeseen.... [-]

Australia Toowoomba Springfield Australia Online
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
3 vuotta
Kampus
Online
Lue lisää suomeksi
University of Southern Queensland (USQ)

USQ: n kauppa- ja kauppatieteiden maisterin tutkinto on urasuuntautunut tutkinto, joka on suunniteltu tarjoamaan sinulle ammattitaitoa ja tietämystä uraan kirjanpitäjänä. ... [+]

Valmistaudu ammatilliseen uraan

USQ: n kauppa- ja kauppatieteiden maisterin tutkinto on urasuuntautunut tutkinto, joka on suunniteltu tarjoamaan sinulle ammattitaitoa ja tietämystä uraan kirjanpitäjänä.

Kirjanpito on kriittinen komponentti mistä tahansa yrityksestä tai organisaatiosta. Kirjanpidon ammatti on muuttunut merkittävästi viime vuosikymmeninä talouspoliittisesta vastuullisuudesta tiukasti taloudellisena keskittymänä monimutkaisempaan rooliin liikeorganisaatioissa ja johtamisessa. Kirjanpitotyö on laajentunut myös tietojärjestelmiin, maksukyvyttömyyteen ja oikeuslääketieteellisiin tutkimuksiin.

Sinulla on myös mahdollisuus valita toinen päämies useista liike- ja kauppa-aloista muokata haluamaasi uraa. Kaksinkertainen kirjanpidon ja rahoituksen pääosa on yksi suosituimmista yhdistelmistämme.... [-]

Australia Toowoomba Springfield Australia Online
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
3 vuotta
Kampus
Online
Lue lisää suomeksi
University of Southern Queensland (USQ)

Oletko luova, itsemääräämätön, osaa työskennellä tiimissä, järjestäytynyttä mutta joustavaa ja ennen kaikkea kiinnostaa sitä, miten ihmiset ajattelevat ja toimivat? Sitte ... [+]

Toimittaa arvoa asiakkaille ja organisaatioille

Oletko luova, itsemääräämätön, osaa työskennellä tiimissä, järjestäytynyttä mutta joustavaa ja ennen kaikkea kiinnostaa sitä, miten ihmiset ajattelevat ja toimivat? Sitten USQ: n Bachelor of Business and Commerce (markkinointi) voi olla tutkinto sinulle. Markkinointi käsittää vaiheet, joita tuotteesi tai palveluidesi sijoittaminen potentiaalisten asiakkaiden käsiin. Sellaisena se voi keskittyä organisaation energiaan ja resursseihin parhaimmillaan mahdollisuutena saada markkinoita mahdollisimman tehokkaasti.

Markkinointipäällikkö tarjoaa sinulle mahdollisuuden oppia relevantteja markkinointiteorioita ja -periaatteita todellisessa maailmankonferenssissa käyttämällä tapaustutkimuksia ja sovellettuja toimintoja. Sinulla on myös viimeisen vuoden tilaisuus suorittaa ammatillinen työkokemus, jossa työskentelet organisaation kanssa projektin loppuun saattamiseksi.... [-]

Australia Toowoomba Springfield Australia Online
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
3 vuotta
Kampus
Online
Lue lisää suomeksi
University of Southern Queensland (USQ)

USQ: n Bachelor of Business and Commerce rahoituksen pääaineilla opit taloudellisen puolen yrityksen johtamisesta, nimittäin rahan ja investointien hallinnoinnista. Katta ... [+]

Hallitse liiketoiminnan taloutta

USQ: n Bachelor of Business and Commerce rahoituksen pääaineilla opit taloudellisen puolen yrityksen johtamisesta, nimittäin rahan ja investointien hallinnoinnista. Kattaa rahoitusympäristöjen ja nykyaikaisten analyyttisten tekniikoiden perustekijät ja soveltaa tutkimustasi rahoitusalojen eri osa-alueisiin, oppia yritystalouden rahoitusta, pörssivaroja, sijoitustoimintaa, kansainvälistä taloushallintoa ja taloudellista taloustietoa.

Sinulla on myös mahdollisuus valita toinen päämies useista liike- ja kauppa-aloista muokata haluamaasi uraa ja vahvistaa asemaanne. Esimerkiksi kaksinkertainen kirjanpitäjä ja rahoitus on yksi suosituimmista yhdistelmistämme.... [-]

Australia Toowoomba Springfield Australia Online
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
3 vuotta
Kampus
Online
Lue lisää suomeksi
University of Southern Queensland (USQ)

... [+]

Joustava opinto vaihtoehtoja, joiden avulla voit valita, miten ja milloin opiskelet [-]
Australia Toowoomba Springfield Australia Online
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
4 - 8 vuotta
Kampus
Online
Lue lisää suomeksi
University of Southern Queensland (USQ)

... [+]

Majors

Maataloustekniikka Maa-ja vesirakentaminen atk-järjestelmien suunnittelu Sähkötekniikka ympäristötekniikka infrastruktuurin hallinta koneenrakennus

Professional Akkreditointi

Jatkotutkimuksia

[-]
Australia Toowoomba Springfield Australia Online
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
3 - 6 vuotta
Kampus
Online
Lue lisää suomeksi
University of Southern Queensland (USQ)

Tekniikan, internetin nopeuden ja sosiaalisen median jatkuvalla kehityksellä ammattilaiset kohtaavat haasteen suurien tietomäärien kaappaamisesta, tallentamisesta, siirtä ... [+]

Opi kaapata ja muokata suuria tietojasi

Tekniikan, internetin nopeuden ja sosiaalisen median jatkuvalla kehityksellä ammattilaiset kohtaavat haasteen suurien tietomäärien kaappaamisesta, tallentamisesta, siirtämisestä ja järjestämisestä. USQ: n tietotekniikan kandidaatti (Data Analytics) tarjoaa sinulle monialaisia ​​taitoja kaapata, käsitellä ja tulkita suuria tietomääriä ja välittää arvokkaita tietoja halutulle yleisölle.

Voit tutustua tietojenkäsittelyyn, tilastointiin, tiedonhankintaan, tietojärjestelmiin, tiedonhallintaan, lajitteluun ja esittelyyn sekä ongelmanratkaisuun, projektinhallintaan, tiimityöhön, viestintään ja etiikkaan.

Sovita taitosi korkean suorituskyvyn tietotekniikkakeskuksessamme huippuluokan ja alan tekniikoiden avulla. Nyt on aika ottaa tämä ensimmäinen askel uraan, joka on dynaaminen, globaali ja kysyntä.... [-]

Australia Toowoomba Springfield Australia Online
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
3 vuotta
Kampus
Online
Lue lisää suomeksi
University of Southern Queensland (USQ)

Soveltavan tietojenkäsittelyn pääaineemme on antaa sinulle taidot tietokoneongelmien ratkaisemiseksi. Kun nopea kehitys teknologiassa ja uusien sovellusten kehittyminen j ... [+]

Liity jännittävään ja dynaamiseen sektoriin

Elämme yhä yhdentyneemmässä maailmassa, jossa päivittäin esitellään uusia haasteita. Maailmamme tarvitsee ihmisiä, joilla on taitoja hyödyntää olemassa olevien tekniikoiden mahdollisuuksia, hyödyntää uuden teknologian mahdollisuuksia ja auttaa yrityksiä ja organisaatioita liikuttamaan tämän sokkeloiden kautta.

Tieto- ja viestintäsektorilla on todettu olevan huomattava määrä koulutettuja ammattilaisia, ja odotetaan, että tämä vaje jatkuu tulevaisuuteen. Nyt on aika ottaa tämä ensimmäinen askel uraan, joka on dynaaminen, globaali ja kysyntä.

Miksi sovellettu tietojenkäsittelytiede?

Soveltavan tietojenkäsittelyn pääaineemme on antaa sinulle taidot tietokoneongelmien ratkaisemiseksi. Kun nopea kehitys teknologiassa ja uusien sovellusten kehittyminen jatkuvasti, on vaikea sanoa, mitä nämä ongelmat tulevat. Yksi asia on kuitenkin varma, mutta on jännittävää selvittää.... [-]

Australia Toowoomba Australia Online
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
3 vuotta
Kampus
Online
Lue lisää suomeksi
University of Southern Queensland (USQ)

Networking and Security major tarjoaa sinulle huippuluokan taidot verkon suunnittelussa, johtamisessa, turvallisuudessa ja järjestelmien kehittämisessä ja hallinnossa. Pe ... [+]

Liity jännittävään ja dynaamiseen sektoriin

Elämme yhä yhdentyneemmässä maailmassa, jossa päivittäin esitellään uusia haasteita. Maailmamme tarvitsee ihmisiä, joilla on taitoja hyödyntää olemassa olevien tekniikoiden mahdollisuuksia, hyödyntää uuden teknologian mahdollisuuksia ja auttaa yrityksiä ja organisaatioita liikuttamaan tämän sokkeloiden kautta.

Tieto- ja viestintäsektorilla on todettu olevan huomattava määrä koulutettuja ammattilaisia, ja odotetaan, että tämä vaje jatkuu tulevaisuuteen. Nyt on aika ottaa tämä ensimmäinen askel uraan, joka on dynaaminen, globaali ja kysyntä.

Miksi Networking ja Security?

Networking and Security major tarjoaa sinulle huippuluokan taidot verkon suunnittelussa, johtamisessa, turvallisuudessa ja järjestelmien kehittämisessä ja hallinnossa. Perehdy ongelmienratkaisuun tietokoneverkoissa, VoIP-järjestelmässä, videoneuvotteluissa, verkkopalvelujen hallinnoinnissa ja hankit ammattitaidon, jota ne soveltavat viestintäalalla, terveydenhuollossa, valtion laitoksissa ja IT-yrityksissä. Pääasiallisten kurssien suorittamisen jälkeen saat CISC: n Certified Network Associate (CCNA) -tekniikan sertifikaatin edellyttämät tiedot ja taidot.... [-]

Australia Toowoomba Springfield Australia Online
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
3 vuotta
Kampus
Online
Lue lisää suomeksi
University of Southern Queensland (USQ)

Jos tiedät, että haluat uraa IT: ssä, mutta et halua keskittyä liian aikaisin, tietojärjestelmien kehittämisen pääosa on ihanteellinen. Saat laajan osaamisen, jonka avull ... [+]

Liity jännittävään ja dynaamiseen sektoriin

Elämme yhä yhdentyneemmässä maailmassa, jossa päivittäin esitellään uusia haasteita. Maailmamme tarvitsee ihmisiä, joilla on taitoja hyödyntää olemassa olevien tekniikoiden mahdollisuuksia, hyödyntää uuden teknologian mahdollisuuksia ja auttaa yrityksiä ja organisaatioita liikuttamaan tämän sokkeloiden kautta.

Tieto- ja viestintäsektorilla on todettu olevan huomattava määrä koulutettuja ammattilaisia, ja odotetaan, että tämä vaje jatkuu tulevaisuuteen. Nyt on aika ottaa tämä ensimmäinen askel uraan, joka on dynaaminen, globaali ja kysyntä.

Miksi tietojärjestelmien kehittäminen?

Jos tiedät, että haluat uraa IT: ssä, mutta et halua keskittyä liian aikaisin, tietojärjestelmien kehittämisen pääosa on ihanteellinen. Saat laajan osaamisen, jonka avulla voit olla monipuolinen ja mukautuva työntekijä, joka on yhtä taitava käsittelemään sekä teknisiä että liiketoimintaongelmia.... [-]

Australia Toowoomba Australia Online
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
3 vuotta
Kampus
Online
Lue lisää suomeksi
University of Southern Queensland (USQ)

USQ: n tietotekniikan kandidaatin tutkinto on uraohjaava tutkinto, joka on suunniteltu tarjoamaan sinulle taitoja ja tietämystä, jota tarvitset työskennellessäsi tieto- j ... [+]

Liity jännittävään ja dynaamiseen sektoriin

USQ: n tietotekniikan kandidaatin tutkinto on uraohjaava tutkinto, joka on suunniteltu tarjoamaan sinulle taitoja ja tietämystä, jota tarvitset työskennellessäsi tieto- ja viestintätekniikan alalla - alan, joka on 4,6 prosenttia Australian bruttokansantuotteesta. Aloitat erikoistumisesi ensimmäisenä vuotena ja sinulla on lukuisia mahdollisuuksia oppimisen tekemiseen käytännönläheisellä oppimiskokemuksella tai projektilla. Sinulla on myös mahdollisuus valita toinen päämies useista liiketoiminta-, kauppa- ja tiedekursseista muokata haluamaasi uran ja vahvistaa asemaa.

Miksi tietotekniikan hallinta?

Tietotekniikan käyttö yrityksen menestymiseen vaihtelee sähköisestä kaupankäynnistä, tietokannan suunnittelusta ja toteutuksesta, tietoturvasta, verkonhallinnasta, palvelujohtamisesta ja yritystukijärjestelmistä.... [-]

Australia Toowoomba Springfield Australia Online
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
3 vuotta
Kampus
Online
Lue lisää suomeksi
University of Southern Queensland (USQ)

Osallistu energiantuottajien uusiin sukupolviin ja hankkikaa kokemusta työskentelemään monilla suurilla teollisuudenaloilla. Tutki työskentelyn aikana joko etäopetuksen t ... [+]

Työskentele monilla teollisuudenaloilla

Osallistu energiantuottajien uusiin sukupolviin ja hankkikaa kokemusta työskentelemään monilla suurilla teollisuudenaloilla. Tutki työskentelyn aikana joko etäopetuksen tai kampuksen kautta, antaen sinulle joustavuutta sopeuttaa opiskeluasi elämään.

Miksi voima?

Ole edelläkävijä kestävän sähkön tuotannossa, siirrossa ja hyödyntämisessä ja valmistaudu tulevaisuuden valtaan Australiassa. Nykyisellä kurssisisältöllä olet valmis ottamaan vastaan ​​nykyaikaisen energiatekniikan haasteet. Opintosuunnitelmasi avulla voit työskennellä voimalaitoksissa ja analysoida asiantuntijalaitteiden käyttöä käytännön käytännön tietojen soveltamiseksi.... [-]

Australia Toowoomba Australia Online
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
3 vuotta
Kampus
Online
Lue lisää suomeksi
University of Southern Queensland (USQ)

Rakenna seuraava askel tulevaisuuteesi USQ: n Bachelor of Engineering Science (Civil) -nimellä. Mahdollisuus opiskella ulkoisesti tai kampuksella, Bachelor of Engineering ... [+]

Rakenna tulevaisuutesi

Rakenna seuraava askel tulevaisuuteesi USQ: n Bachelor of Engineering Science (Civil) -nimellä. Mahdollisuus opiskella ulkoisesti tai kampuksella, Bachelor of Engineering Science antaa sinulle joustavuutta sopeuttaa opiskelu elämäsi. Hanki käytännönläheinen käytännön kursseja, työskentele ammattilaislaitteilla ja opi työvoimaa tarvitsemiasi pitkälle haettuihin taitoihin.

Kaikkien teknisten infrastruktuurien ympärillä, jotka ympäröivät meitä teiden, rakennusten, siltojen, patojen ja putkistojen kautta; on selvää, että rakennusinsinööreillä on merkittävä rooli yhteiskunnassa. Opi perusrakenteiden suunnittelun, suunnittelun ja rakentamisen perusteet ja kehitä tietoja ja taitoja, joiden avulla voit saavuttaa menestyksen.... [-]

Australia Toowoomba Springfield Australia Online
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
3 vuotta
Kampus
Online
Lue lisää suomeksi
University of Southern Queensland (USQ)

Yritystaloustieteen opinnot pääaineina USQ: n kauppa- ja kauppatieteiden kandidaattiin johtavat sinua ymmärtämään, miten yritykset hallitsevat ihmisiä, pääomaa ja resurss ... [+]

Valmistaudu ammatilliseen uraan

Yritystaloustieteen opinnot pääaineina USQ: n kauppa- ja kauppatieteiden kandidaattiin johtavat sinua ymmärtämään, miten yritykset hallitsevat ihmisiä, pääomaa ja resursseja sekä käsittelemään ulkoisia voimia, kuten kilpailua ja hallituksen politiikkaa, jotta yrityksen tavoitteet voidaan parhaiten saavuttaa. Yritystaloustieteilijät harjoittavat tutkimusta, keräävät ja analysoivat tietoja, seuraa- vat taloudellisia trendejä, kehittävät ennusteita ja voivat olla johtava rooli ylimmän johdon neuvonnassa strategisista päätöksistä.

Liiketaloustiede tarjoaa sinulle kyvyn analysoida ja syitä ja kommunikoida tuloksia ytimekkäästi. Tätä päämäärää voidaan täydentää toisella suurella tai vähäpätevyydellä liittyvillä aloilla, kuten lain, rahoituksen, kirjanpidon tai tietotekniikan alalla.... [-]

Australia Toowoomba Australia Online
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
3 vuotta
Kampus
Online
Lue lisää suomeksi
University of Southern Queensland (USQ)

Edistää visuaalisen taiteen teorian ja käytännön ymmärrystä kandidaatin luovuuden (kunnia) (Visual Arts) kanssa. Tällä asteella voit analysoida kriittisesti useita histor ... [+]

Edetä urallasi

Edistää visuaalisen taiteen teorian ja käytännön ymmärrystä kandidaatin luovuuden (kunnia) (Visual Arts) kanssa. Tällä asteella voit analysoida kriittisesti useita historiallisia ja ajankohtaisia ​​kysymyksiä ja tutkia niiden vaikutusta taiteeseen ja yhteiskuntaan. Sinulla on myös tilaisuus suorittaa väitöskirja valvonnassa kiinnostuksen alueella.

Urakehitys

Tämä tutkinto lisää taitojasi ja antaa sinulle mahdollisuuden menestyä harjoittelijana, lukion opettajana (jatko-opintoina), taiteentekijänä, kirjastonhoitajana, kuraattorina tai taiteenhallinnassa, studiossa ja galleriassa, yhteisössä taiteen ja taiteen tutkimuksen.

Ohjelmarakenne... [-]
Australia Toowoomba Australia Online
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
1 vuosi
Kampus
Online
Lue lisää suomeksi
University of Southern Queensland (USQ)

Laajenna intohimosi luovaa taiteellisuutta ja parantaa musiikillisia kykyjäsi Creative Artsin (kunnia) (Musiikki) kautta. Tämä tutkinto auttaa sinua kehittämään käytännön ... [+]

Muita käytännön ja teoreettisia taitoja

Laajenna intohimosi luovaa taiteellisuutta ja parantaa musiikillisia kykyjäsi Creative Artsin (kunnia) (Musiikki) kautta. Tämä tutkinto auttaa sinua kehittämään käytännön ja teoreettisia taitojaan musiikissa. Sinun tulee hankkimaan itsenäisiä tutkimustyössään, oppimaan teoriaa ja kehittämään akateemista osaamista. Tämä tutkinto antaa sinulle myös mahdollisuuden osoittaa tietosi tietyn väitöskirjan avulla, jota kirjoitat valvonnassasi kiinnostuksen alueella.

Urakehitys

Tämä tutkinto antaa sinulle erikoistunutta ja edistynyttä harjoittelua musiikkitoiminnan alalla, mikä antaa sinulle mahdollisuuden menestyä alalla. Sinulla on tarvittavat käytännön taidot ja tietämys, jotta hän voi olla solistina tai osana yhtyettä, jazz-esiintyjä, repetiteur, musiikkikriitikko, musiikin päällikkö, kirjastonhoitaja, konserttiedustaja, säestäjä, orkesterimusiikki, tutkija, opiskelijaopettaja ja lukionopettaja. Jatko-opinnot).... [-]

Australia Toowoomba Australia Online
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
1 vuosi
Kampus
Online
Lue lisää suomeksi
University of Southern Queensland (USQ)

Laajenna teatterisi intohimomme kandidaatin luova taiteiden (kunnia) (teatteri) kanssa. Tällöin voit hallita teatteriesitysten, teorian tai vaiheenhallinnan valintaa Aust ... [+]

Suoritat suorituskykyäsi

Laajenna teatterisi intohimomme kandidaatin luova taiteiden (kunnia) (teatteri) kanssa. Tällöin voit hallita teatteriesitysten, teorian tai vaiheenhallinnan valintaa Australian toiseksi vanhimmalla näyttelijäoppilaitoksella, vaikka asiantuntijasi henkilökunta tukee sitä.

Tämä tutkinto tarjoaa sinulle mahdollisuuden kokea yhtä monta studiokäytäntöä ja teoriaopetusta, jolloin voit luoda oman suoritusmateriaalin ja hankkia taitoja, jotka ovat välttämättömiä uran ylläpitämiseksi teatterissa. Kehität myös kehittynyttä käsitystä draaman ja teatterin luonteesta ja vaikutuksista ihmisyhteiskunnassa.

Urakehitys

Sinulla on valmiudet työskennellä yhteistyössä toimivan taiteilijan, tapahtumien johtajan, pelin ja käsikirjoittajan, taiteen valvojan, yhteisön taidelajien, nuorisotyöntekijän, tutkijan, näyttelijän, markkinointipäällikön ja taitojen kanssa etenemisessä vakiintuneessa urassa. , keskiasteen opettaja.... [-]

Australia Toowoomba Australia Online
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
1 vuosi
Kampus
Online
Lue lisää suomeksi
University of Southern Queensland (USQ)

Jos etsit uraa laissa, USQ: n 3-vuotisen kandidaatin tutkinnon saa sinut siellä aikaisemmin. Oikeusharjoittelijoiden palkkalistoilla akkreditoima akateeminen pätevyys Que ... [+]

Aloita urasi laissa aikaisemmin

Jos etsit uraa laissa, USQ: n 3-vuotisen kandidaatin tutkinnon saa sinut siellä aikaisemmin. Oikeusharjoittelijoiden palkkalistoilla akkreditoima akateeminen pätevyys Queenslandin asianajajana, USQ: n kandidaatti on yksi vain muutamasta asteesta, joka voidaan suorittaa kolmen vuoden kuluttua.

Opinnot valmistautuvat käytännön harjoitteluun Queenslandin asianajajaksi tai juristiksi tai muualla Australiassa toimivalle juristiryhmälle, mutta oikeustieteen tutkinto valmistelee myös monia muita uran liiketoimintaa, kauppaa ja hallitusta varten.

Voit opiskella kampuksella joko Springfieldissä tai Toowoomba, tai etäopetuksen kautta ja ympäröi kokeneita ja lähestyttäviä luennoitsijoita ja opiskelijoiden, jotka ovat niin intohimoisia kuin laki.... [-]

Australia Toowoomba Springfield Australia Online
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
3 vuotta
Kampus
Online
Lue lisää suomeksi
University of Southern Queensland (USQ)

Haluatko työskennellä psykologina? Olet tullut oikeaan paikkaan. USQ: n psykologian kandidaatti (Honors) on kehitetty erityisesti niille, jotka haluavat tulla harjoittaji ... [+]

Kehitä ammatillinen salkku

Haluatko työskennellä psykologina? Olet tullut oikeaan paikkaan. USQ: n psykologian kandidaatti (Honors) on kehitetty erityisesti niille, jotka haluavat tulla harjoittajiksi. Ohjelmassa painotetaan voimakkaasti sekä tutkimuksen että ammattitaidon kehittämistä, mukaan lukien syvällinen ymmärrys eettisistä periaatteista, jotka antavat tietoa psykologisesta käytännöstä. Jokaisella puoliskolla ensimmäisestä USQ: stä osallistut tutkimushankkeisiin ja psykologisiin ammattitaitoihin kannustaviin toimiin.

Matkan varrella saat runsaasti käytännön kokemusta tukevasta ympäristöstä. Aloitat sijoittelun toisena vuonna ja kelloa lisää tuntia kolmantena vuonna. Nykyiset opiskelijat työskentelevät paikoissa kuten Drug Arm, vammaispalvelut, Queenslandin poliisi, paikalliset koulut, kansalaisjärjestöt ja yksityiset käytännöt. Psykologia voi olla haastava ammatti, mutta loppuun mennessä sinulla on ollut altistuminen hoitojärjestelmille ja hänellä on kokemusta hallinnon psykologisista testeistä.... [-]

Australia Springfield
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Southern Queensland (USQ)

Oletko kiinnostunut urakehityksestä varhaiskasvatuksessa? USQ: n varhaiskasvatuksen kandidaatti antaa sinulle varhaiskasvatuksen ja lastenhoitotason tarvitsemat ominaisuu ... [+]

Lapsen keskittäminen

Oletko kiinnostunut urakehityksestä varhaiskasvatuksessa? USQ: n varhaiskasvatuksen kandidaatti antaa sinulle varhaiskasvatuksen ja lastenhoitotason tarvitsemat ominaisuudet. Painopisteenä varhaiskasvatuksen hyvien käytäntöjen nykyteknisten käsitysten luonnosta, taidoista, käytännöistä ja arvoista sinulla on hyvät mahdollisuudet työskennellä lasten ja perheiden kanssa monien varhaiskasvatusympäristöjen kanssa.

USQ: lla on mahdollisuus opiskella varhaiskasvatusta verkossa, kampuksella tai molempien yhdistelmällä.

Hanki ammatillista kokemusta

Saat käytännön harjoittelukokemuksen 80 päivän kohdistetuilla työkokemusalueilla. Sekä kansainvälisille että kotimaisille opiskelijoille ehdotetaan, että Australiassa suoritetaan 50 prosenttia ammatillisesta harjoittelusta.... [-]

Australia Toowoomba Springfield
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Southern Queensland (USQ)

Haluatko tuottaa televisio- / radio-ohjelmia, luoda animaatiota, kehittää dokumenttielokuvaa tai ymmärtää videon ja äänen tuotantoa? USQ: n viestinnän ja median kandidaat ... [+]

Luo houkuttelevia välineitä

Haluatko tuottaa televisio- / radio-ohjelmia, luoda animaatiota, kehittää dokumenttielokuvaa tai ymmärtää videon ja äänen tuotantoa? USQ: n viestinnän ja median kandidaatti (televisio ja radio) tarjoaa käytännöllisen ympäristön opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita median lähetystekniikan ammattimaisesta käytöstä.

Pääset käsiksi USQ: n kauko-ohjattaviin radio- ja televisiostudioihin. Saat myös arvokasta käytännön kokemusta USQ: n vahvan alan linkkien kautta Queenslandin tunnetuimmista mediaorganisaatioista.

Urakehitys

Voit harjoittaa uraa tuotantoteknikko, studiotilojen ohjaaja, animaattori, kamerapuhelinoperaattori, tuotannon koordinaattori, digitaalinen hallintopäällikkö, audiovisuaalinen tuottaja tai tuotannonvalvoja.... [-]

Australia Toowoomba Australia Online
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
3 vuotta
Kampus
Online
Lue lisää suomeksi

USQ | You've got this (45 sec)

USQ | You've got this (30 sec)

USQ | You've got this (15 sec)

USQ | Become more (30sec)

University of Southern Queensland
Osoite
USQ Toowoomba West St
4350 Toowoomba, Queensland, Australia
Verkkosivusto
Puhelin
+61 74631 5543
Osoite
USQ Springfield Sinnathamby Boulevard
4300 Springfield, Queensland, Australia
Osoite
USQ Ipswich 11 Salisbury Road
4305 Brisbane, Queensland, Australia
Osoite
Australia Online, Australia
Puhelin
undefined