Lue virallinen kuvaus

110624_foto1.jpg

Oletko unelma kansainvälisestä urasta yrityksessä? Oletteko innokkaita laajentamaan horisonttia ja astumaan mukavuuden ulkopuolelle? Miksi et aloita urasi Gentissä, Euroopan sydämessä ? Maailma on leikkipaikka, jossa on tutkinto englanninkielisistä kandidaattiohjelmista Artevelde University of Applied Sciences . Tarjoamme kaksi liiketoimintaa: International Office Management tai International Business Management.

Artevelde University of Applied Sciences , Gentin yliopiston yhdistyksen (AU GENT) jäsen, on yksi Flanderin suurimmista yliopistoista (13 000 opiskelijaa. Gent sijaitsee Flanderissa ja on vain 30 minuutin päässä Brysselistä, Antwerpenista, Brugesta, rannikolta). Ranskassa ja Hollannissa 70 000 opiskelijaansa Gent on Belgian suurin opiskelijakaupunki, yliopiston ja yliopiston korkeakoulujen kampukset levittävät kaupunkia , mikä elävöittää ilmapiiriä. tarjoamaan laajan valikoiman opiskelumahdollisuudet. Gent on kaikki: elävä, yöelämä, ensimmäisen luokan koulutus ja monet vapaa-ajan toimintaa.110622_foto2.jpg

Lisäksi Artevelde University of Applied Sciences stimuloi lähtevää henkilökuntaa ja opiskelijoiden liikkuvuutta ja pitää lämpimästi tervetulleita kansainvälisiä opiskelijoita ja henkilökuntaa . Lisäksi tavallisten opinto-ohjelmien ohella Artevelde University of Applied Sciences tarjoaa kaksi kansainvälistä kandidaattiohjelmaa englanniksi, jossa painotetaan selkeästi monitieteisyyttä. Tarjoamme myös mahdollisuuden seurata hollanninkielisiä kursseja taatakseen onnistuneen kotoutumisen ulkomaalaisena opiskelijana.

Korkeakoulu kouluttaa ammattilaisia, joiden luovuus, innovatiivinen ajattelutapa ja yrittäjyyden tunne ylittävät rajat. Opiskelu Artevelde University of Applied Sciences , joka tunnetaan erinomaisista opiskelijalähtöisistä palveluistaan, koulutuksestaan ja ohjauksestaan, tulee varmasti vastaamaan odotuksiasi sekä houkuttelevia sosiaalisia, kulttuurisia ja matkailutoimintoja, joita Gentin kaupunki tarjoaa.110628_foto3.jpg

5 syytä opiskella liiketoimintaa Gentissä, Belgiassa!

  1. Kun opiskelet liiketoimintaa Belgiassa, aloitat urasi Euroopan sydämessä . Monilla maailmanlaajuisilla järjestöillä on pääkonttori Belgiassa, ja myös EU ja Nato sijaitsevat täällä.
  2. Et vain löydä Belgiaa kansainvälisen oleskelun aikana: suuret Euroopan kaupungit kuten Pariisi, Lontoo, Berliini, Amsterdam ovat vain muutaman tunnin päässä.
  3. Gent on yksi Belgian suurimmista opiskelijoista . Yliopiston ja yliopiston korkeakoulujen kampukset ovat levinneet historialliseen kaupunkiin.
  4. Gent on ainutlaatuinen kulttuuri- ja historiallinen kaupunki . Siinä yhdistyvät keskiaikainen loisto ja kulttuurinen vetovoima, sen tärkeät musiikki- ja elokuvafestivaalit sekä monipuolinen teatteri- ja esityskuva.
  5. Gentissä puhuttu kieli on hollanti, mutta belgialaiset ovat hyvin monikielisiä. Belgiassa on kolme virallista kieltä, joten on helppo keskustella englanniksi, ranskaksi ja hollanniksi !
Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti
  • Hollantilainen

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kandidaatti

Artevelde University of Applied Sciences

Haaveiletko kansainvälisestä urasta? Haluatko laajentaa horisonttia? Täytäkö tavoitteet maasi rajojen ulkopuolelle? Sitten meidän kandidaatin tutkinnon International Busi ... [+]

Oletko unelma kansainvälisestä urasta? Oletko innokas laajentamaan horisonttia? Pitääkö kunnianhimoiset tavoitteet maasi rajojen ulkopuolella? Sitten meidän kansainvälisen liiketalouden kandidaatin tutkinto tulee olemaan kupillinen teetä. Tämä täysi kolmivuotinen kandidaattiohjelma opetetaan englanniksi . Sinulla on mahdollisuuksia nuorempana johtajana kulutustavaroiden, henkilöstöhallinnon, myynnin, viennin, markkinoinnin, sosiaalisen voiton, rahoituksen, tietotekniikan jne. Osalta.

Miksi Bachelor in International Business Management?Yhteistyö elinkeinoelämän kanssa muuttuu todelliseksi yritysvierailujen, vierailuluentojen, kansainvälisten tapaustutkimusten, kokeneiden luennoitsijoiden jne. Kautta.Pienten luokkien ryhmät varmistavat aiheen vuorovaikutuksen, jossa keskitytään liiketoiminnan taitoihin ja asenteisiin .Saat henkilökohtaisen valmennuksen TalentissaTämä kandidaattiohjelma opetetaan kokonaan englanniksi kansainväliselle opiskelijoille.Kansainvälinen ajattelutapa ja perusteellinen englannin kielen taito ovat työnantajien suurta kysyntää näinä päivinä.... [-]
Belgia Gent
Helmikuu 2020
Englanti
Full-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Artevelde University of Applied Sciences

Onko teillä intohimo kieliä ja ihmisiä kohtaan? Mitä kaikkea on digitaalisen maailman kanssa? Haluatko laajentaa näköalojasi ja astua mukavuuden ulkopuolelle? Maailma on ... [+]

Oletko intohimoinen kieliä ja ihmisiä kohtaan? Haluatko työskennellä toimistopäällikkönä, projektipäällikkönä, rekrytointivirkailijana tai prosessikonsulttina kansainvälisessä yrityksessä , kotimaassasi tai ulkomailla? Se on kaikki ulottuvillasi kansainvälisen toimiston hallinnossa !

Miksi Bachelor in International Office Management?Otat luokat kansainvälisten opiskelijoiden ryhmään : rikastava kokemus.Teoria tulee elämään kolmella harjoittelulla, monilla vierasluennoilla, yritysvierailuilla, ulkomaille suuntautuvilla kansainvälisillä tapauksilla jne.Opit kommunikoimaan ammattimaisesti englanniksi ja kahdella muulla vieraalla kielellä .... [-]
Belgia Gent
Helmikuu 2020
Englanti
Full-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Osoite
Voetweg 66 9000 Ghent
9000 Gent, Flanderi, Belgia
Verkkosivusto
Puhelin
+32 9 234 70 00