Artevelde University of Applied Sciences

Esittely

Lue virallinen kuvaus

110624_foto1.jpg

Oletko unelma kansainvälisestä urasta yrityksessä? Oletteko innokkaita laajentamaan horisonttia ja astumaan mukavuuden ulkopuolelle? Miksi et aloita urasi Gentissä, Euroopan sydämessä ? Maailma on leikkipaikka, jossa on tutkinto englanninkielisistä kandidaattiohjelmista Artevelde University of Applied Sciences . Tarjoamme kaksi liiketoimintaa: International Office Management tai International Business Management.

Artevelde University of Applied Sciences , Gentin yliopiston yhdistyksen (AU GENT) jäsen, on yksi Flanderin suurimmista yliopistoista (13 000 opiskelijaa. Gent sijaitsee Flanderissa ja on vain 30 minuutin päässä Brysselistä, Antwerpenista, Brugesta, rannikolta). Ranskassa ja Hollannissa 70 000 opiskelijaansa Gent on Belgian suurin opiskelijakaupunki, yliopiston ja yliopiston korkeakoulujen kampukset levittävät kaupunkia , mikä elävöittää ilmapiiriä. tarjoamaan laajan valikoiman opiskelumahdollisuudet. Gent on kaikki: elävä, yöelämä, ensimmäisen luokan koulutus ja monet vapaa-ajan toimintaa.110622_foto2.jpg

Lisäksi Artevelde University of Applied Sciences stimuloi lähtevää henkilökuntaa ja opiskelijoiden liikkuvuutta ja pitää lämpimästi tervetulleita kansainvälisiä opiskelijoita ja henkilökuntaa . Lisäksi tavallisten opinto-ohjelmien ohella Artevelde University of Applied Sciences tarjoaa kaksi kansainvälistä kandidaattiohjelmaa englanniksi, jossa painotetaan selkeästi monitieteisyyttä. Tarjoamme myös mahdollisuuden seurata hollanninkielisiä kursseja taatakseen onnistuneen kotoutumisen ulkomaalaisena opiskelijana.

Korkeakoulu kouluttaa ammattilaisia, joiden luovuus, innovatiivinen ajattelutapa ja yrittäjyyden tunne ylittävät rajat. Opiskelu Artevelde University of Applied Sciences , joka tunnetaan erinomaisista opiskelijalähtöisistä palveluistaan, koulutuksestaan ja ohjauksestaan, tulee varmasti vastaamaan odotuksiasi sekä houkuttelevia sosiaalisia, kulttuurisia ja matkailutoimintoja, joita Gentin kaupunki tarjoaa.110628_foto3.jpg

5 syytä opiskella liiketoimintaa Gentissä, Belgiassa!

  1. Kun opiskelet liiketoimintaa Belgiassa, aloitat urasi Euroopan sydämessä . Monilla maailmanlaajuisilla järjestöillä on pääkonttori Belgiassa, ja myös EU ja Nato sijaitsevat täällä.
  2. Et vain löydä Belgiaa kansainvälisen oleskelun aikana: suuret Euroopan kaupungit kuten Pariisi, Lontoo, Berliini, Amsterdam ovat vain muutaman tunnin päässä.
  3. Gent on yksi Belgian suurimmista opiskelijoista . Yliopiston ja yliopiston korkeakoulujen kampukset ovat levinneet historialliseen kaupunkiin.
  4. Gent on ainutlaatuinen kulttuuri- ja historiallinen kaupunki . Siinä yhdistyvät keskiaikainen loisto ja kulttuurinen vetovoima, sen tärkeät musiikki- ja elokuvafestivaalit sekä monipuolinen teatteri- ja esityskuva.
  5. Gentissä puhuttu kieli on hollanti, mutta belgialaiset ovat hyvin monikielisiä. Belgiassa on kolme virallista kieltä, joten on helppo keskustella englanniksi, ranskaksi ja hollanniksi !

Sijainnit

Gent

Arteveldehogeschool - Campus Kantienberg

Osoite
Voetweg 66
9000 Ghent

9000 Gent, Flanderi, Belgia
Puhelin
+32 9 234 70 00