Haute Ecole Libre De Bruxelles Ilya Prigogine À Bruxelles

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Yhdistys, jonka pääkonttori sijaitsee Forest (1190), Besme Avenue 97, pyrkii järjestämään opetusta. Se voi suorittaa toimenpiteitä, jotka suoraan tai välillisesti sen toimintaan tai omiaan helpottamaan toteutumista sen. Se voi muun muassa järjestää täydennyskoulutusta, soveltavaa tutkimusta ja yhdyskuntapalvelu. Se voi toimia osana sen toiminnan tavoitetta, jossa henkilö tai instituutio taidetta. 3 §).

Yhdistys pyrkii jatkuvasti koulutus- kehityspolitiikan: uusia kursseja organisaatio ja (ko) koulutus (muun) kansalliset kautta CREA, uusien mestareiden co-asteikko, tekninen lähentyminen eri järjestämien kurssien sosiaaliseen hyvinvointiin (PAAC) ja sitä jatkettiin 1. heinäkuuta 2011 sosiaalisten olojen parantamiseen instituutin Optiikan Raymond Tibaut (IORT), joka luo psykomotorisen koulutuksen 2012-2013.

Haku

Soveltava tutkimus on yksi tehtäviä annetaan HE ja meidän hallitus on tahtoa kehittää tätä alaa. Tutkimus HE on todellakin tärkein parannus ja rikastaminen nykyiset ammatilliset käytännöt.

Voit tehdä tämän suuntaan UDR (Research Unit), joka dépendhiérarchiquement Puheenjohtajavaltio osasto, on jatkuvasti yhteydessä kaikkien osastojen ja toimii toimeenpanevan komitean.

UDRagit lähinnä edistäjän kehitetään soveltavaa tutkimushankkeille sekä luokkien poikittain pluricatégorielsen interne.Elle projektien myös ympäröi ulkoinen yhteistyökumppanit.

Hankkeita ehdottamat UDR luokat ja osat, usein vastauksena puhelut ulkoiseen tarjouksia, mutta myös tulevat luokat itsensä ja on ryhmitelty UDR. Joten tämä on hyvä tukirakenne palvella yhteisöä.

Sijainnit

Bryssel

Osoite
Avenue Besme, 97 à 1190
Bryssel, Belgia