Howest College - University College West

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Keskity tietoturvaan Howestissa

Aloita urasi verkkoturvallisuudessa. Sovelletun tietojenkäsittelytieteen - kyberturvallisuuden ohjelmat - Howest University, Bruges, Belgia - tarjoavat sinulle ihanteellisen koulutuksen.

Howest tarjoaa sinulle laajan valikoiman kiinnostavia aiheita verkkoturvallisuudesta. Haluatko koskaan ymmärtää, kuinka hakkeri toimii, ja torjumaan heidän hyökkäyksiään käänteishaittaohjelmien avulla ? Haluatko tulla eettiseksi hakkereksi ja auttaa yksityisen ja julkisen sektorin organisaatioita löytämään heikot kohdat levinneisyystestauksen avulla (järjestelmä, verkko ja verkko) ? Haluatko auttaa torjumaan tietoverkkorikollisuutta ja löytää pahoja kavereita tekemällä rikosteknisen analyysin ? Vai onko elämäsi tavoitteena vahvistaa teollisuuden turvallisuutta oppimalla teollisuuden ohjausjärjestelmien turvallisuudesta (OT) ? Vai haluatko ymmärtää salaustekniikan ja kuinka sitä voidaan suojata tai hyökätä (ransomware)? Tietosuoja ja GDPR tarjoavat sinulle välttämättömän tiedon matkallasi tietosuojavastaavaksi . Opit perusteellista tietoturvan hallinnan sekä uhkien mallintamisen ja tiedustelun asiantuntemusta . Kaikki tämä ja enemmän tarjotaan tässä ohjelmassa.

Uraauurtavalle uudelle teknologialle suunnatun koulutuksen tarjoamisen edelläkävijänä Howest vastasi ensimmäisinä teollisuusvalmiiden, käytännöllisten kyberturvallisuusammattilaisten puuttumiseen tarjoamalla tämän kandidaattiohjelman. Sisältää innovatiiviset aiheet, kuten tietoverkkotaistelu ja 5G: n, Blockchainin ja AI: n turvallisuus.

Tarjoamme kolme raitaa tietoturvallisuudelle.

Kandidaatissa opit laitteiston ja työpöydän käyttöjärjestelmien, verkkojen ja ohjelmistojen kehittämisen perusteet, mukaan lukien turvallinen kehitys ja paljon muuta. Tämä tarkoittaa, että emme vaadi ennakkotietoa tai kokemusta tietotekniikasta (tietoturva), vaikka affiniteetti tietokoneiden kanssa työskentelemiseen on tietysti hyöty.

tutkimus

Howest on luonut vankan maineen käytännössä suuntautuvassa tieteellisessä tutkimuksessa, palveluissa ja jatkokoulutuksessa keskittyen aina ammatilliseen kenttään sekä kansallisella että kansainvälisellä tasolla. Tämä tarkoittaa kansallista, eurooppalaista ja kansainvälistä soveltavaa tutkimusta koskevaa hanketta, aina yksityisten ja julkisten organisaatioiden pyynnöstä.

Sana rehtoriltamme

"Mennä rohkeasti sinne, missä kukaan ei ole mennyt ennen!"

Kapteeni Kirk, Enterprise, Star Trek, pojan unelma, jonka olen toteuttanut koko urani ajan.

Menneiden esteiden näkeminen ja mahdollisuuksien luominen. Mahdollisuuksien antaminen. Lahjojen kehittäminen. Inspiroi ihmisiä hyödyntämään koko potentiaalinsa, nostamalla palkkia, rohkaisemalla ihmisiä tekemään asioita eri tavalla.

Ennakoida tulevaisuutta, mitä me suunnittelemme Howest-yhteisömme kanssa. Me kutsumme itseämme epätyypillisiksi, meillä on reuna. Olemme avoimia linjojen ulkopuolelle vetäville ihmisille, jotka ajattelevat tyhjää, rohkaisemme yrittäjyystietoisuutta ja tarjoamme mahdollisuuksia yrittäjyydelle.

Palvele, anna valtaa, huolehdi: Nämä ovat arvomme, majakat, jotka opastavat meitä, jotka ovat tunkeutuneet yhteisömme kammioon. Ne ovat osa Howest DNA: ta.

Opiskelija ja hänen opinto-ohjelmansa ovat keskeisiä visioomme koulutuksesta. Yhteiskunta ja laaja työkenttä ovat kosketuskohdemme. Sosiaalisen lisäarvon luominen on tavoitteemme.

Lode De Geyter
Rehtori

138530_image2.jpg
Shutterstock / Novikov Aleksey

Brugge, täydellinen kaupunki opiskelijoille

Tiesitkö, että historiallinen keskusta on näkyvä UNESCO: n maailmanperintökohde? Jaat kaupungin turistien kanssa ympäri maailmaa, ja sekoitus toimii täydellisesti.

Brugge ”reilu kaupunki” tarjoaa laajan joukon harrastuksia. Rentoudu terassilla, harrasta viheralueilla, katso kanavia tai nauti monista ravintoloista tai baareista opiskelijoiden kanssa. Inspiroiva kaupunki opiskelijoille!

Mitä Howest seisoo?

  • Howest, Hogeschool West-Vlaanderen, on epätyypillinen, luova, innovatiivinen ja yritteliäs ammattikorkeakoulu.
  • Tutkiessaan kunkin opiskelijan kykyjä ja intohimoa, Howest valmentaa oppilaitaan tulemaan päteviksi, erittäin työllistettäviksi, joukkuekeskeisiksi ammattilaisiksi, jotka pystyvät ennakoimaan globaalin yhteiskunnan kehitystä.
  • Howest toimii tiiviissä yhteistyössä alueellisen ja kansainvälisen työkentän kanssa . Näin ollen Howest integroi johtavan, sosiaalisesti merkityksellisen ja osaamiskeskeisen koulutuksen, valorisaatiokeskeisen tutkimuksen ja palvelut kaikkiin opinto-ohjelmiin.
  • Howest on avoin ja moniarvoinen ammattikorkeakoulu , joka kunnioittaa monimuotoisuutta . Howest inspiroi henkilöstöään ja opiskelijoita integroimaan sen perusarvot henkilökohtaiseen ja työelämään.

Sijainnit

Brugge

Osoite
Rijselstraat 5,
8000 Brugge, Flanderi, Belgia

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin