Lue virallinen kuvaus

Vuonna 1995 Howest, University College West Flanders tuli yksi itsenäinen Higher Education Institution koska sulautumisen kuusi merkittävä korkeakoulujen Flanderissa. Sittemmin kehitystä Howest on saanut uutta pontta, ja olemme nyt yksi johtavista korkeakoulutuksen maakunnassa. Nykyään noin 5600 kokopäiväistä opiskelijaa kirjoilla Howest jatkaa 24 kandidaatin ja 7 Masters kattaa monenlaisia ​​aloja. Howest koostuu neljällä kampuksella sijaitsee Bruggessa ja Kortrijk. Opiskelijat löytävät täältä avoin, vilkas, kosmopoliittinen ja ympäristö, joka tarjoaa runsaasti koulutusmahdollisuuksia, painottaen laadukasta ja käytännönläheisiä kursseja. Asuminen majoitus, erikoiskirjastot, henkilökohtainen opintosuunnitelma järjestelmiä, opinto-ohjausta sekä opiskeluun liittyviä palveluja laitostasolla stressin meidän opiskelija-politiikkaa. Osaava opetus-ja hallintohenkilöstön muodostaa tiivis yhteisö ja ovat aina lähestyttävissä. Kaikki luokkahuoneet ja auditoriot ovat hyvin varustautunut vastaamaan nykypäivän opetustiloja. Internet-tilit ovat saatavilla kaikille opiskelijoille. Howest on kasvava kansainvälinen maine, sillä on mahdollisuuksia se tarjoaa opiskelijoille suorittaa osan opinnoistaan ​​ulkomailla. Sen yhteydet teollisuuden ja muiden ulkopuolisten elinten laajentamassa. Howest edelleen houkutella parhaita käytettävissä akateemisen henkilöstön ja muuttaa ja kehittää opetussuunnitelman uusille aloille osaamisen ja vastaamaan muuttuviin tarpeisiin nykypäivän opiskelija. Howest tyytyväinen kansainvälisten opiskelijoiden ja kehittää jatkuvasti kurssi tarjous Englanti.Opiskelu Brugge tai Kortrijk kuuluu, sarja erittäin houkutteleva sijainteihin kiven 's throw: Belgian rannikon edustalla sekä meidän flaamilaisen taiteen kaupungeissa kuten Antwerpen, Bryssel, Gent ... Voit myös tavoittaa kuuluisa Euroopan paikoissa, kuten Pariisissa, Lontoossa, Amsterdamissa, Kölnissä yhden tai kahden tunnin junamatkan. Lyhyesti sanottuna Howest on laitos, jossa opiskelu on tehokasta ja miellyttävää.

Tämä koulu tarjoaa myös:

BSc

Howest University College West Flanders

DAE on 180 op kokopäiväinen kandidaatin ohjelma suunnittelema ja kehitetty luovia, kunnianhimoisia, intohimoinen ja poikkeuksellinen yksityishenkilöt. ... [+]

BSc International Digital Kulttuuri ja viihde

DAE on 180 op kokopäiväinen kandidaatin ohjelma suunnittelema ja kehitetty luovia, kunnianhimoisia, intohimoinen ja poikkeuksellinen yksilöitä, valmiina ylittää rajan interaktiivisten 3D.

Ilmiömäinen kasvu erittäin tekninen 3D-alaa ja nopeasti kehittyvät pelin liiketoimintaa, ovat luoneet kasvavaan kysyntään erinomainen asiantuntijoita. Tämä on mitä Digital Kulttuuri ja viihde on kyse!

Kuten DAE'er, maailma on sinun leikkipaikka. Heti ensimmäisellä puoliskolla, opiskelijat upotetaan kansainvälisessä yhteydessä, hakijoina tulevat eri puolilta maailmaa. Teollisuutemme hyväksytty, palkittu ja kansainvälisesti tukevat opetussuunnitelman opetetaan asiantuntijoita käyttäen state-of-the-art laitteet ja alan standardin käytäntöjä.... [-]

Belgia Kortrijk
Syyskuu 2020
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi