Read the Official Description

Tietoja KdG: stä

Karel de Grote-Hogeschool on katolinen korkeakoulu, jolla on yli 11000 opiskelijaa ja joka työllistää noin 1000 työntekijää. Tämä tekee meistä suurimman yliopistokoulun Antwerpenin ja toiseksi suurin Flanderin alueella.

Tehtävä, visio ja arvot

Mission Karel de Grote Yliopisto (KdG) tukee kestävää kehitystä: opiskelijoille, henkilökunnalle ja yhteiskunnalle. Keskinäisessä vuorovaikutuksessa, joka perustuu kutsuvaan oppimiseen, elämään ja työelämään. Jotta saisimme kaiken irti kaikista, ja pyrimme yhdessä huippuosaamiseen. Kristittyjen periaatteiden innoittamana arvojen ansiosta avaa muita ideologioita. Vision Karel de Grote Yliopisto (KdG) luo haastavia ja motivoivia räätälöityjä oppimisympäristöjä. Jokaiselle, joka haluaa kehittyä ammatilliseksi persoonallisuudeksi. Koulutamme ja ohjataan oppilaitamme, jotta he löytävät ja kehittävät kykyjään ja hankkivat tarvittavat taidot voidakseen vaikuttaa yhteiskuntaan. Itsetietoinen, vastuuntuntoinen ja yhteiskunnallinen arvo. Kehotamme henkilökuntamme jatkamaan kasvua sekä henkilökohtaisella että ammatillisella tasolla. KdG on monipuolinen organisaatio. Ajattelemme eteenpäin ja tunne dynamiikan nopeasti muuttuvassa globaalissa kontekstissa. Jakamalla tietoa ja investoimalla voimakkaaseen yhteistyöhön yhteistyökumppaneidemme kanssa: näiden vuorovaikutusten ja toteutettujen ratkaisujen ansiosta Yliopisto-yliopistomme ylpeilee ja innovoi (taide) koulutuksessa, käytännönläheisessä tutkimuksessa ja palveluissa. Arvot Arvokeskeisenä organisaationa valitaan:

  • opiskelija-suuntautuneita toimia
  • tuloksia
  • luottamusta
  • sitoutuminen parempaan maailmaan
  • kestävä innovointi.

Koulutuksen näkökulmat

Karel de Groen yliopistokoulu pyrkii antamaan opiskelijoilleen ja henkilökunnan jäsenille mahdollisuuden löytää mitä heidän kykyjään ovat ja kehittää näitä kykyjä. Uskomme vahvasti, että tiimityöskentely antaa sekä opiskelijoille että henkilökunnan jäsenille mahdollisuuden hankkia osaamista, kuten osaamista, taitoja, näkemyksiä ja asenteita, jotka ovat välttämättömiä työyhteistyössä ja yhteiskunnan laajassa yhteydessä. Yksi tärkeimmistä toimivaltuuksista on epäilemättä kyky ponnistella niille, jotka eivät tietyissä olosuhteissa kykene täysin kehittämään kykyjään.

Programs taught in:
Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kandidaatti

Karel De Grote University College

Kandidaatin tutkinto - Kansainvälinen liiketoiminta on pääsy maahan kiehtovaan työhön kansainvälisessä yritysmaailmassa. ... [+]

Business Management (International Business) on kolmivuotinen englanninkielinen koulutusohjelma, joka valmistaa maailmanlaajuisia opiskelijoita uran kansainväliseen liiketoimintaan.

Se tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden opiskella kansainvälisessä luokassa, ja noin 40 prosenttia opiskelijoista liittyy ohjelmaan ulkomailta. Luennoitsijat ovat yhtä monipuolisia, ja heidän teollisuusosaamisensa avulla opit teoreettisen tiedon soveltamiseen p: n harjoitusten, tapausten ja tiimityöhankkeiden avulla.

Löydät eettisen liiketoimintakäytännön ja kestävyyden periaatteet ja kehität ammattitaitoasi ja kulttuuritietoisuutesi valmiiksi maailmanlaajuiselle työpaikalle. Tämä kurssi on myös mestarin ohjelman ponnahduslauta.... [-]

Belgia Antwerp
September 2019
Full-time
3 vuotta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
Address
Groenplaats, Nationalestraat 5, 2000 ANTWERP
2000 Antwerp, Flanders, Belgia
Verkkosivusto
Puhelin
+32 350 221 92