Lue virallinen kuvaus

Tietoa henkilöstä KdG

Karel De Grote University College on yli 12 000 opiskelijaa ja se työllistää noin 1 000 työntekijää. Tämä tekee meistä suurimman yliopistokoulun Antwerpenissä.

Tehtävä, visio ja arvot

Mission Karel De Grote University College ( KdG ) tukee kestävää kehitystä: opiskelijoille, henkilöstölle ja yhteiskunnalle. Keskinäisessä vuorovaikutuksessa, joka perustuu kutsuvaan oppimiseen, elämään ja työympäristöön. Jotta saat parhaan hyödyn kaikista ja pyrkiä huippuosaamiseen yhdessä. Visio Karel De Grote University College ( KdG ) luo haastavia ja motivoivia räätälöityjä oppimisympäristöjä. Jokaiselle, joka haluaa kehittyä ammattilaiseksi, jolla on persoonallisuus. Koulutamme ja opastamme oppilaitamme niin, että he löytävät ja kehittävät kykyjään ja hankkivat tarvittavan osaamisen, jotta he voivat antaa panoksensa yhteiskuntaan. Itsetietoinen, vastuuntuntoinen ja yhteiskunnan arvostama. Kannustamme henkilökuntamme kasvamaan sekä henkilökohtaisella että ammatillisella tasolla. KdG on monipuolinen organisaatio. Ajattelemme eteenpäin ja tunnemme nopeasti muuttuvan globaalin kontekstin dynamiikkaa. Me jaamme tietoa ja panostamme vahvaan yhteistyöhön kumppaneidemme kanssa: näiden vuorovaikutusten ja mittatilaustyönä tehtyjen ratkaisujen ansiosta yliopistomme korkeakoulu erinomaisesti ja innovatiivisesti (taide) koulutuksessa, käytännönläheisessä tutkimuksessa ja palveluissa. Arvot Arvopohjaisena organisaationa valitsemme:

  • opiskelija-suuntautuneita toimia
  • tuloksia
  • luottamusta
  • sitoutuminen parempaan maailmaan
  • kestävä innovointi.

Koulutuksen näkökulmat

Karel De Grote University College pyrkii antamaan opiskelijoilleen ja henkilökunnalle mahdollisuuden tutustua kykyjään ja kehittää niitä. Uskomme vahvasti, että tiimityö antaa sekä opiskelijoille että henkilökunnalle mahdollisuuden hankkia osaamista - kuten tietoa, taitoja, näkemyksiä ja asenteita - jotka ovat välttämättömiä sekä työympäristössä että yhteiskunnan laajemmassa kontekstissa. Yksi tärkeimmistä taidoista on epäilemättä kyky tehdä työtä niille, jotka tietyissä olosuhteissa eivät kykene täysin kehittämään kykyjään.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kandidaatti

Karel De Grote University College

Kandidaatin tutkinto - Kansainvälinen liiketoiminta on pääsy maahan kiehtovaan työhön kansainvälisessä yritysmaailmassa. ... [+]

Business Management (International Business) on kolmivuotinen englanninkielinen koulutusohjelma, joka valmistaa maailmanlaajuisia opiskelijoita uran kansainväliseen liiketoimintaan.

Se tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden opiskella kansainvälisessä luokassa, ja noin 40 prosenttia opiskelijoista liittyy ohjelmaan ulkomailta. Luennoitsijat ovat yhtä monipuolisia, ja heidän teollisuusosaamisensa avulla opit teoreettisen tiedon soveltamiseen p: n harjoitusten, tapausten ja tiimityöhankkeiden avulla.

Löydät eettisen liiketoimintakäytännön ja kestävyyden periaatteet ja kehität ammattitaitoasi ja kulttuuritietoisuutesi valmiiksi maailmanlaajuiselle työpaikalle. Tämä kurssi on myös mestarin ohjelman ponnahduslauta.... [-]

Belgia Antwerp
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Karel De Grote University College

Seuraavien kolmen vuoden aikana kehitätte huippuluokan luovuutta ja teknisiä taitoja, jotka auttavat sinua loistamaan nopeatempoisessa multimedian maailmassa. ... [+]

Aina etsivät teknologian läpimurtoja? Saitko yrittäjyyden vaiston ja ideoita innovoinnin aloittamiseksi?

Tule tutustumaan siihen, miten teemme teknologian meille, avaa sen potentiaali ja yhteiskunta voi kiittää sinua.

Monimuotoisuus- ja viestintätekniikan kandidaatti on englanninkielinen tutkinto, joka valmistaa globaalisti kiinnostuneita opiskelijoita uraan digitaalisessa maailmassa.

Käytä ja voit viettää seuraavat kolme vuotta Belgiassa vilkkaassa ja historiallisessa Antwerpenin kaupungissa.

Tutkinto lyhyesti

Kehität teknisiä taitoja, huippuluokkaa luovuutta ja strategista näkemystä, joka auttaa sinua loistelemaan nopeatempoisessa multimedian maailmassa.... [-]

Belgia Antwerp
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Osoite
Groenplaats, Nationalestraat 5, 2000 ANTWERP
2000 Antwerp, Flanders, Belgia
Verkkosivusto
Puhelin
+32 350 221 92