Read the Official Description

Tervetuloa VIVES University College . Tämä uusi korkeakoulu on seurausta KATHOn yhteistyöstä Kortrijkin, Roeselaren, Tieltin, Torhoutin ja KHBO: n kampuksilla, Bruggen ja Oostenden kampuksilla. Tällä hetkellä fuusiot korkea-asteen koulutuksessa ovat Flanderin yleinen suuntaus. Noin 13 000 opiskelijaa, VIVES on Flanderin suurin yliopistokokous.

Suunnittele tulevaisuutesi

VIVES University College , jolla on nykyaikainen ja pätevyyteen perustuva korkea-asteen koulutus, innovatiivinen, käytännöllinen tutkimus ja yhteiskunnan tarjoamat palvelut, tarjoaa riittävän vastauksen nykypäivän ja tulevaisuuden sosiaalisiin haasteisiin. VIVES on arvostettu, ystävällinen ja ihmislähtöinen korkeakoulu, joka keskittyy ammattimaisesti suuntautuneisiin kandidaatin tutkintoihin. Näin tehdessään yliopistokeskus varmistaa, että sen opiskelijat osallistuvat globaalistuneeseen maailmaan sekä ihmisinä että ammattilaisina.

VIVES on täysin ja aktiivisesti sitoutunut osaamisen kehittämiseen. Opiskelijoille annetaan kaikki mahdollisuudet työskennellä tulevaisuutensa parissa. Suunnittele tulevaisuutesi yliopistollisen korkeakoulun perustana korostaa tätä. VIVES uskoo, että sen henkilökunnan jäsenet ovat tärkeitä tekemään työnsä innostuneesti. Siksi yliopistollinen korkeakoulu tarjoaa heille laajan mahdollisuuksia kehittää ja levittää osaamistaan.

VIVES haluaa keskittyä vastuullisuuteen ja omistajuuteen, arvostukseen ja kunnioitukseen kustakin yksilöstä. Kestävyys on toinen merkittävä sitoumus VIVESille. VIVES pyrkii olemaan korkeakoulututkinnon trenditekijä innovaation avulla.

Tehtävänanto


Ajaa/>

  • Parasta voit olla. Opiskelijat ja luennoitsijat kehittävät edelleen vahvuuksiaan ja syventävät henkilökohtaista ja ammatillista identiteettiään innostuneesti. He tekevät valintoja, jotka ovat sopusoinnussa heidän kykyjensä ja tavoitteidensa kanssa.
  • Oman oppimisprosessin hallinta. Opiskelijat ja luennoitsijat hallitsevat omaa oppimisprosessia. Ammattilaisiksi he ovat sitoutuneet elinikäiseen oppimiseen ja laajentavat ja syventävät ymmärrystä ja asiantuntemusta.


yhteys/>

  • Oppiminen ja toistensa kanssa. Opiskelijat ja luennoitsijat oppivat yhdessä tiiminä. He rakentavat oman ammatillisen verkostonsa, jossa on mahdollisuuksia epäviralliseen ja monitieteiseen oppimiseen. Tämän saavuttamiseksi ne käyttävät täysimääräisesti digitaalisen maailman tilat.
  • Löytääksesi tapaasi korkeakoulutuksessa. Jotta oppilaat voisivat tehdä oikeita valintoja ja auttaa heitä kiipeämään oppimistikkaat, VIVES toimii yhteistyössä kasvatuskumppaneidensa kanssa. VIVES tunnustaa myös täysin aiemmin hankitut osaamisalueet.
  • Aktiivinen vuoropuhelu työpaikan ja koko yhteiskunnan kanssa. Opiskelijat ja luennoitsijat oppivat ulkopuolisilta osapuolilta ja ulkopuolisilta. He ottavat kriittisen kuvan yhteiskunnasta ja tekevät asiantuntemuksestaan ​​helposti saatavilla yliopiston ympäristössä.


Innovaatio/>

  • Muodostetaan huomisen inspiroivaa koulutusta. Opiskelijat ja luennoitsijat työskentelevät haastavassa oppimisympäristössä, joka voi olla tai ei välttämättä ole ajasta ja paikasta riippumaton. Innovaatiot hyödyntävät tutkimustuloksia ja nykyisten ja tulevien opiskelijoiden, työympäristön ja yhteiskunnan odotuksia.
  • Valmistaudu tulevaisuuden työpaikkoihin. Opiskelijat ja luennoitsijat pyrkivät hankkimaan nykypäivän ja huomisen ammatin edellyttämät pätevyydet. Teorian ja käytännön välinen vuorovaikutus haastaa heidät työntämään rajojaan. Koulutus, käytännön kokemus ja oma käytännönläheinen tutkimus ovat keskenään sidoksissa tähän.

Programs taught in:
Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kandidaatti

VIVES University College

Bachelor of Business Management -ohjelma on suunniteltu belgialaisille ja kansainvälisille opiskelijoille, jotka haluavat saada syvällistä tietoa erilaisista johtamisalue ... [+]

Bachelor of Business Management -ohjelma on suunniteltu belgialaisille ja kansainvälisille opiskelijoille, jotka haluavat saada syvällistä tietoa erilaisista johtamisalueista ja hankkia kansainvälisen liiketoiminnan tutkinto kansainvälisen maailman kulttuurienvälisessä kontekstissa. Kansainväliset opiskelijat, ulkomaiset luennoitsijat, opintomatkat ja vaihto-mahdollisuudet lisäävät kulttuurienvälistä tietoisuutta ja viestintää.

Bachelor of Business Management, erikoistuminen Business Management

Kortrijk on flaamilaisen yrittäjyyden ja innovaation ja luovuuden edistämisen sydän. Kaupungissa on useita suuria monikansallisia yrityksiä kuten Barco, Bekaert jne., Mutta myös laaja valikoima teollisuus- tai palvelukeskeisiä pk-yrityksiä. Tämä antaa alueelle toiseksi alhaisimman työttömyysasteen Euroopassa. Muinainen historiallinen keskusta tarjoaa inspiroivan taustan ja vilkas yliopistokeskus sijaitsee strategisesti missä tahansa Belgian ja Ranskan välissä sijaitsevan Kortrijkin, Lillen ja Tournain alueella.... [-]

Belgia Kortrijk
September 2019
Full-time
3 vuotta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
VIVES University College

Kansainvälisen yritystoiminnan jatko-opintokokonaisuus on kandidaatin tutkinto kandidaatin tutkinnon jälkeen. Se on 12 kuukauden kokopäiväinen ohjelma, joka järjestetään ... [+]

Tarjoamme täysipäiväisen 1 vuoden (12 kk) kandidaatin kansainvälisen johdon opiskelijoille, joilla on jo vähintään kandidaatin tutkinto. Ohjelma on täysin englanninkielinen.

Hyväksymme edullisesti opiskelijoille, jotka ovat opiskelleet kauppatieteiden ja liiketalouden alalla. Mutta olemme tyytyväisiä rajoitettuun määrään opiskelijoita, jotka ovat opiskelleet muita aiheita, esim. Tekniikka ... Kun tutkitaan ja hyväksytään hakemus meidän toimeksianto, nämä opiskelijat voidaan hyväksyä.

Mitä tämä ohjelma koskee?

Kansainvälinen yritysjohtaminen on kandidaatin tutkinto kandidaatin tutkinnon jälkeen. Se on 12 kuukauden kokopäiväinen ohjelma, joka järjestetään Belgian kampuksella Kortrijkissä. Viimeisen kolmen kuukauden aikana työskentelet harjoittelun aikana.... [-]

Belgia Kortrijk
September 2019
Full-time
1 vuosi
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi

VIVES | Mission Statement