Read the Official Description

Yksityinen Teknillinen yliopisto UNITEPC Cosmos on korkeakoulun, laillisesti perustettu ja suojattu 94 artiklan perustuslain monikansainen valtio Boliviassa.

Henki, joka luotiin teknillisen yliopiston Private Cosmos, UNITEPC, 24 vuotta, ei ole vain sosiaalisen tilan ammatillisen koulutuksen lisäksi on paikka, joka tarjoaa todellisen mahdollisuuden kattavan ammattimaisuuden näinä post nykyaikaa, globalisaation ja tietotekniikan, jossa se ei ole helppoa löytää koulutuksen ehdotuksia edistämistä koskevien eettisiä ja moraalisia arvoja, jotka yhteiskunnan vaatimuksiin. Kun UNITEPC on "korkeakoulutuksen livenä" kanssa yrittäjyyttä ja ihmiskuntaa.

Tätä varten on tehtävä ja selkeä ja objektiivinen näkemys, joka tuottaa suuria odotuksia menestystä opiskelijaa, opetushenkilökunnan arvostettuja ammattilaisia ​​eri alojen inhimillisen tiedon, jotka on koulutettu hoitaa koulutuksen prosesseja korkeakoulutuksen, hallinta perustuu tieteelliseen tietoon. Tervetuloa tähän akateemisessa ympäristössä.

tehtävä

"Edistäminen kestävää kehitystä maan ja maailman kautta tieteellistä ja teknologista tutkimusta, innovatiivisia tuotannon ja muodostuminen sosiaalisesti vastuullinen ammattilaisia, ennakoivaa, tutkijoita ja johtajien kriittisiä kapasiteetin auttaa kehittämään kulttuurien moninaisuuden, sosiaalinen oikeudenmukaisuus, demokraattinen rinnakkaiseloa ja hyvinvointia".

näkymä

"Koska yliopiston kansallisen ja kansainvälisen panostuksen, pystyy vastaamaan tarpeisiin suuri strateginen painopistealue ammatillisessa koulutuksessa, jolla on kutsumus palvelun kulttuurienvälisen yhteisölle tärkeillä alueilla kattavan, kestävän, tieteen ja teknologian kehittämiseen, toteuttamiseen koulutusprosesseihin laadun ja tasapuolisuuden".

Programs taught in:
Espanjalainen

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kandidaatti

Universidad Técnica Privada Cosmos - UNITEPC

Ammattimaisemmaksi inhimillisen pääoman kaupallisissa Engineering yrittäjähenkeä, kehittää taitoja ja kykyjä omalla alueella, soveltamaan hankkimaansa tietoa ja työkaluja ... [+]

tehtävä

Ammattimaisemmaksi inhimillisen pääoman kaupallisissa Engineering yrittäjähenkeä, kehittää taitoja ja kykyjä omalla alueella, soveltamaan hankkimaansa tietoa ja työkaluja; etsivät kattava ja innovatiivinen kehittäminen kaupan ja liiketoiminta-alueilla.

näkymä

Olla johtava uran koulutukseen yrittäjien ja keksijöiden ratkaisemaan syntymässä ongelmia kaupallisten ja liiketoiminta-alueilla.

Yleiset tavoitteet

Juna ammattilaisten kandidaatin tasolla, jonka tavoitteena yhteiskunnallisten vaatimusten täyttämiseksi ja työmarkkinat, intensiivisellä teknisiä ja tieteellisiä menetelmiä suuntautunut muotoilu-, analysoida ja toteuttaa politiikkaa ja strategioita alueilla taloudellisen oksat, hallinnolliset , rahoitus- ja kauppa; jolloin kohdata ongelmia erittäin kilpailluilla markkinoilla.... [-]

Bolivia Cochabamba
February 2020
Full-time
9 lukukautta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
Universidad Técnica Privada Cosmos - UNITEPC

Kouluttaa päteviä ammattilaisia, joilla on suuri kapasiteetti johtamista, jotka johtavat kehitystä monikansainen valtio Bolivia, säätiöiden ja teknisen ja teoreettisen ti ... [+]

tehtävä

Kouluttaa päteviä ammattilaisia, joilla on suuri kapasiteetti johtamista, jotka johtavat kehitystä monikansainen valtio Bolivia, säätiöiden ja teknisen ja teoreettisen tiedon kanssa yhteiskunnallisessa mielessä, jolloin lainaavat ratkaisevan panoksen johtamisessa, kehittämisessä ja toteuttamisessa teknologioiden tip, joka tarjoaa ratkaisuja suunnattu nykyisiä ja kasvaviin tarpeisiin maan.

näkymä

Rodun Electronic Engineering teknillisessä yliopistossa Yksityinen Cosmos suuntautunut ammatillinen koulutus johtajien erinomaisesti, tekniikan ja kulttuurin, pystyy lisäämään tutkimusta ja sitoutunut kehittämisprosesseja kestävä merkitystä. Myös kilpailu on päähenkilö muutoksessa ympäristön aikaansaamiseksi parantavat elämänlaatua.... [-]

Bolivia Cochabamba
February 2020
Full-time
10 lukukautta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
Universidad Técnica Privada Cosmos - UNITEPC

Engineering Sound tehtävänä on kouluttaa eettistä ja sosiaalisesti vastuullista ammattilaisia, osaa analysoida ja ymmärtää ajankohtaisia ​​ongelmia, fyysisin matemaattine ... [+]

tehtävä

Engineering Sound tehtävänä on kouluttaa eettistä ja sosiaalisesti vastuullista ammattilaisia, osaa analysoida ja ymmärtää ajankohtaisia ​​ongelmia, fyysisin matemaattinen säätiöiden taiteen ja kulttuurin perusteiden pääasiallisesti tutkimukseen ja äänen tieteellinen ja tekninen tietämys.

näkymä

Koska johtaja korkeakoulutuksen alalla äänen ja että valmistuneet ovat parhaita maassa omistettu kulttuurien yhdyskuntapalvelua.

Yleiset tavoitteet

Juna ammattilaisia, jotka pystyvät suunnittelemaan, seurata ja tuotannot elää ääni, äänitysstudio, radio- televisio, jotka pystyvät hoitamaan akustisen diagnostiikan kotelot toteuttamiseksi ratkaisuja akustisia materiaaleja, vahvistaa nykyisiä akustiset olosuhteet tarvittaessa täytäntöönpano kaiuttimet.... [-]

Bolivia Colcapirhua Municipality
February 2020
Full-time
10 lukukautta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi

Aquí se forman las nuevas generaciones

Location address
Pasaje Fidelia Sánchez
entre Heroínas y España

Cochabamba, Cochabamba Department, BO
Social Media
Location address
Av. Blanco Galindo Km 7 1/2
Miguel Lanza esq. Daniel Campos Zona Florida Norte s/n

Colcapirhua Municipality, Cochabamba Department, BO
Location address
Av. Blanco Galindo s/n km. 4 1/2
Entre Av. Cuarta y Carlos Araníbar

Colcapirhua Municipality, Cochabamba Department, BO