Read the Official Description

Opiskelu Historia

Kaikki alkoi yli seitsemän vuosikymmentä Campo Grande naapuruston kanssa kollegion Afonso Celso, koulutusprojekti sitoutunut ihanteita, tarpeet ja kulttuurin Rio West Zone. Ensimmäinen yliopisto-opetuksen yksikkö, perustettu vuonna 1969, oli taloustieteiden tiedekunta, kirjanpito ja hallinto Sreder Moacyr Bastos.

Näinä vuosina, opimme, että kuva yliopisto on kuva kunkin oppilaille - heidän koulutus, heidän tietonsa, heidän maailmankuva, niiden valmiuksia kohdata esteitä. Ja ennen kaikkea heidän tietoisuuttaan kansalaisuudesta. Opiskelija suurin voimavaramme, meidän peili. Joten emme koskaan anna pelkästään markkinoiden näkemys koulutuksen päällekkäinen eettisiä arvoja.

Perinteitä ja nykyaikaa, laatu akateemista huippuosaamista ja uraauurtava hengessä, osaaminen ja uskottavuus, tekninen kehitys ja paras infrastruktuuri West Zone Rio de Janeiro / RJ. Kaikki nämä ominaisuudet määritellä University Center Sreder Moacyr Bastos, joka muodostaa ei vain hyviä ammattilaisia ​​valmis kohtaamaan työmarkkinoilla, mutta ennen kaikkea hyviä kansalaisia.

Missiomme on aina ollut edistää rakentamisen ja tiedon levittämisen, joiden avulla kansalainen muutosta sosiaalisen ja ammattitaitoisia tiedotusvälineitä. Ja halu tämän tavoitteen saavuttamiseksi, siitä hetkestä alamme yhdistää Educational ryhmä UNIESP tuli vielä voimakkaampi meissä jokaisessa.

Tehtävä

Missiomme on aina ollut edistää rakentamisen ja tiedon levittämisen, joiden avulla kansalainen muutosta sosiaalisen ja ammattitaitoisia tiedotusvälineitä. Ja halu tämän tavoitteen saavuttamiseksi, siitä hetkestä alamme yhdistää Educational ryhmän UNIESP tuli vielä voimakkaampi meissä jokaisessa.

Infrastruktuuri

Päämaja Campus University Center Sreder Moacyr Bastos sijaitsee keskustassa Campo Grande naapurustossa, länteen kunnan Rio de Janeiro. Ottaa kaksi tuloa, Campus on helppo löytää ja mahdollistaa pääsyn ihmisiä eri puolilla kaupunkia ja myös muiden kuntien kanssa.

Pääsisäänkäynti Campus on Rua Trinity insinööri, # 229 ja on parempi pääsy lohkojen A, B, C ja D koulualue. Toinen merkintä, joka sijaitsee osoitteessa Rua Costa Amaral, nro 360, on paras tutustua näihin tarkoitus estää E (Rakennus Evandro Lins e Silva).

Pääkonttori Campus käsittää lisäksi luokkahuoneissa, seuraavilla aloilla :. Teatteri Sreder Moacyr Bastos; . Elokuvateatteri huone Prof .. Esther Figueiredo Ferraz; . Multi-urheilu kuntosali; . Laboratoriot anatomia ja kemiallisten ja biologisten tieteiden; . Mediakeskus ministeri Francisco Dornellesin, koostuu multimedia auditorio, radio journalismi lab, sanomalehti kirjoittaminen lab, laboratorio mainostoimisto ja mainonnan ja televisio journalismin lab; . Core oikeuskäytäntö, muodostuu kaksi laboratoriota, Pilot Office, oikeussalista, tuomari huone, ja erityisesti varattu oikeuslaitoksen tilaa; . UniMSB taidegalleria;.

. CIEE laittaa Sreder Moacyr Bastos; . Tour Santander pankkipalvelut; . Kirjasto; . Pysäköinti opiskelijoille, joilla on erityistarpeita, opettajat ja työntekijät, joissa tulon Manai Street, # 116.

Päämaja Campus University Center Srede Moacyr Bastos, käsittää lisäksi hallinnonalojen, koordinaattorit perustutkintoa, jatko ja laajennus ja pappila.

Programs taught in:
Portuguese (Brazil)

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kandidaatti

Centro Universitário Moacyr Sreder Bastos (UNIMSB)

Esittely ja Professional Profile Kurssin tavoitteena on antaa opiskelijalle työskennellä useilla aloilla, kuten ulkomaankaupan, rahoitus-, logistiikka, markkinointi, tuot ... [+]

hallinto BA

Esittely ja Professional Profile

Kurssin tavoitteena on antaa opiskelijalle työskennellä useilla aloilla, kuten ulkomaankaupan, rahoitus-, logistiikka, markkinointi, tuotanto, mm.

yleinen tavoite

Muodostavat korkean tason ammattilaisia, jotka kykenevät työn hallinnollisella alueella, noudattaen eettisiä periaatteita, jotka voivat olla vuorovaikutuksessa sosiaalisessa ympäristössä, edistää vahvistaminen toimielimen joko liike- tai julkisissa tiloissa, ja edistävät osaltaan muutoksia, jotka tapahtuvat yhteiskunnassa.

erityinen tavoite

Erityiset tavoitteet kurssin tärkein taitoja kehitetään opiskelijat ovat: - Käytä sisällön innovoinnin ja luovan kapasiteetin; - ratkaista tilanteet joustavuutta ja sopeutumista; - Kehitetään loogista, kriittinen ja analyyttinen ajattelu; - Ymmärrä hallinnollinen kokonaisuus; - Käytä kommunikointikyvyt ja ilmaisun oikea tulkinta todellisuutta; - kehittää kykyä tilata toimintoja ja ohjelmia; - ratkaiseminen liittyvissä tilanteissa päätösvaihtoehdot ja suunnittelun riskit; - Levitä teorioita eri organisaation ja sosiaalisissa konteksteissa.... [-]

Brasilia Rio de Janeiro
March 2019
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
Centro Universitário Moacyr Sreder Bastos (UNIMSB)

Se on haara engineering, joka suunnittelee, hallinnoi ja suorittaa töitä kuten talojen, rakennusten, siltojen, maasiltojen, tiet, padot, kanavat, satamat, jne Insinööri s ... [+]

AMK rakennustekniikan

Esittely ja Professional Profile

Se on haara engineering, joka suunnittelee, hallinnoi ja suorittaa töitä kuten talojen, rakennusten, siltojen, maasiltojen, tiet, padot, kanavat, satamat, jne Insinööri suunnittelee, hallinnoi ja valvoo kaikissa vaiheissa rakentamiseen tai kunnostamiseen. Hänen suorituskyky sisältää analyysin maaperän ominaisuuksista, tutkimus auringonvalon ja ilmanvaihdon avulla sivuston ja määritelmä tyyppisiä perusta. Näiden tietojen perusteella, se kehittää projekti, jossa eritellään verkostoja sähköiset, hydrauliset ja puhtaanapito rakennuksen ja määritellään materiaalia voidaan käyttää. Rakennuspaikalla, johtava työryhmille, valvovan määräajat, kustannukset, laatu- ja turvallisuusvaatimuksia. Hän voi varmistaa vakauden ja turvallisuuden rakennuksen.... [-]

Brasilia Rio de Janeiro
March 2019
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi

Uniesp 100