Read the Official Description

Kerran saat yliopistolla tulee olemaan osa sen historiaa: paljon ystäviä; kokemuksia; uusia polkuja ja urakehitykseen rakennetaan.

Newton on kunnia osallistua tähän vaihe hänen elämässään ja aina on syytä iloita heidän henkilökohtaisen ja ammatillisen menestyksen.

Käy yksiköitä, edistää välistä kampuksen, vaihtaa ajatuksia, tutkimus, pitää hauskaa, nauttia niin paljon kuin mahdollista. Tiedekunnan, henkilöstö ja rakenne ovat täällä varmistaa, että tämä aika on kannattavin mahdollista.

Tulevaisuutesi: se mitä Newton muu ajattelee. Joten kun päätät rakentaa tarinasi meille, me tiedämme, että tavoite on työtyytyväisyys. Saavuttaa huippunsa niiden potentiaali, yhdistää perinteet ja nykyaikaisuus paras rakenteessa. Tarjoamme laajan valikoiman perinteisiä perustutkintoa, teknologinen ja etäisyyden, ja jatko. Akateeminen taso on korkea laatu ja 80% tiedekunnan koostuu opettajien ja lääkärien, moderni laboratorioiden, keskusten ja käytäntö keskusten eri osaamisalueiden ja tieteellistä tutkimusta ja jatkokoulutusta. Sen lisäksi, että tunnustettu opetuksen laatua ja keskittyä käytännön Newton jatkuvasti investoimalla suhde markkinoiden perustamisesta tärkeitä kumppanuuksia tarjota opiskelijoille parhaat mahdollisuudet ja uramahdollisuuksia.

Programs taught in:
Portuguese (Brazil)

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kandidaatti

Centro Universitário Newton Paiva (NEWTON PAIVA)

Kattavat sisällön, dynaaminen ja keskittyä uusimpia käytäntöjä johdon, kurssi kehittää kriittistä ajattelua, eettiset ja sosiaalisesti vastuullinen. ... [+]

Kattavat sisällön, dynaaminen ja keskittyä uusimpia käytäntöjä johdon, kurssi kehittää kriittistä ajattelua, eettiset ja sosiaalisesti vastuullinen. Lisäksi se tarjoaa opiskelijoille kokemuksia todellisissa tilanteissa yritysmaailmassa, käyvät yrittäjyyttä ja taitoja tarvitaan innovatiivisia toimia.

Ylläpitäjä valmistunut Newton pystyy hallitsemaan kaikki prosessit yrityksen eri aloilla julkisen, yksityisen tai kolmannen sektorin. Yhtiön johtaja koostuu päätöksenteossa ja resurssien hallinnassa tavoitteiden saavuttamiseksi eri tasoilla yritys. Voivat olla yleisiä, kun on kyse strategisen johtamisen, tai erityisiä, kun kyseessä on kaupallinen hallinto, HR, taloudellisia tai markkinointiin.... [-]

Brasilia Belo Horizonte
March 2019
Full-time
8 lukukautta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
Centro Universitário Newton Paiva (NEWTON PAIVA)

Sähköinsinööri soveltaa asiantuntemustaan ​​ja menetelmiä, joissa hyödynnetään sähkön. ... [+]

Sähköinsinööri soveltaa asiantuntemustaan ​​ja menetelmiä, joissa hyödynnetään sähkön. Toiminta-alue kattaa analyysi, projektien toteutus ja valvonta työtä kaikilla järjestelmien ja laitteiden aloilla sähkötekniikka, elektroniikka-, tietoliikenne- ja automaatio.

Kurssi sähkötekniikan Newtonin Paiva tavalla yrittäjien insinöörien johtamistaitoja ja ongelmanratkaisu, valmis vastaamaan nykyistä vaatimukset. Se kehittää myös tulevaisuudessa ammattilaisten tarvittavat taidot mukautua tekninen kehitys ja työskennellä moniammatillisissa työryhmissä, eettisten, kun otetaan huomioon sosiaaliset, taloudelliset, poliittiset ja ympäristövaikutukset, kohdistavat onnistuneet parantamaan elämänlaatua ihmisiä. Vedoten tiedekunnan, joka koostuu päälliköiden ja lääkäreiden kanssa laaja kokemus työmarkkinoilla, opiskelijalla on mahdollisuus yhdistää teoreettisen tiedon käytännön kokemusta, kokeminen todellisissa tilanteissa päivittäistä käyttöä.... [-]

Brasilia Belo Horizonte
March 2019
Full-time
10 lukukautta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi