Lue virallinen kuvaus

UNISAL on tiedeyhteisössä opettajien, opiskelijoiden ja hallintohenkilöstön, joka edistää huolellisesti, kriittinen ja määrätietoinen kehittäminen ihmisen ja kulttuuriperinnön yhteiskunnan tutkimuksen, opetuksen, korkeampi ja täydennyskoulutus sekä tarjotuista palveluista paikallisille yhteisöille.

Christian inspiraatiota, katolinen luonto ja Salesian identiteetin UNISAL olettaa näkemys maailmasta ja ihmisen juuret ja sopusoinnussa evankeliumin ja perustellun pedagogiikan arvoihin Ennaltaehkäisevä System eli Don Bosco.

Tämä merkitsee erityisesti: sitoutuminen yhtenäisyyttä ja yhteydestä kirkon; päätti vaihtoehto nuorille; akateemisen yhteisön kanssa selkeä Salesiaanikirkko identiteetti; Christian ja Salesian suuntautunut kulttuurihanke ja koulutus- ja sielunhoito lähestymistapaa.

Integrointia, vuoropuhelua uskossa ja syystä jatkuva totuuden etsiminen, etiikka koulutusta, vapauden hengessä rakastunut, keskinäisen kunnioituksen ja ihmisoikeuksien edistäminen luonnehtia ja elävöittää UNISAL keskuksena tiedon, joka antaa maku opiskeluun ja tutkimukseen ja edistää hankinta todellisen elämänviisauden.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Portuguese (Brazil)

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kandidaatti

Centro Universitário Salesiano de São Paulo (UNISAL)

UNISAL Administration kurssi on kuin keskiakseli yrittäjyys ja yrittäjyystaitoja. ... [+]

UNISAL Administration kurssi on kuin keskiakseli yrittäjyys ja yrittäjyystaitoja.

Edessä valtava paikallinen palvelu markkinoilla, kurssi Unisal Administration keskittyy tähän toimintaan, koska alan selvitykset ja tutkimukset, analysoida sen dynamiikka, trendit ja liiketoiminnan näkymiä.

Yksi keskeisistä tavoitteista tietenkin on kehittää taidot hallita ammattitaitoa, jotka liittyvät tarpeisiin nykyaikaisen yrityksen, erityisesti yrittäjyyteen kykyjä, johtamisen ja päätöksenteon.

Ammatillinen tulevaisuus voi hoitaa tehtäviään yksityisten organisaatioiden, osakeyhtiöiksi, julkiset yritykset, valtion virastot ja säätiöiden yleishallintoon, julkinen, rahoitus, henkilöstöhallinto, myynti, markkinointi, logistiikka, tuotanto, organisaatio ja menetelmät, ulkomaankauppa, vieraanvaraisuus, tietotekniikan ja hankinta. ... [-]

Brasilia Sao Paulo
Maaliskuu 2020
Portuguese (Brazil)
Part-time
8 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi
Centro Universitário Salesiano de São Paulo (UNISAL)

Suuri tarve maan ammattilaisten (esim. Engineers), jotka on koulutettu ja päivitetään uusiin teknologioihin. ... [+]

Suuri tarve maan ammattilaisten (s. esimerkiksi insinöörit), jotka on koulutettu ja päivitetään uusiin teknologioihin. On kiistatonta myös, että tämä tilanne on todennäköisesti pahenee vastaan ​​kysyntää pätevien ammattilaisten mekaanisessa alueella. Tämän tilanteen korjaamiseksi, paljon vaivaa on tarpeen, jotta muodostumista kasvava joukko ammattilaisten pätevyys työmarkkinoiden konetekniikan, ja Brasilian yliopiston keskeinen rooli tuotannon ja tietämyksen levittämiseksi mainituilla aloilla. Tämä alueellinen aktiivisuus luonne UNISAL antaa opiskelijoille eivät liiku liikaa suhteessa niiden hometowns, vähentää kustannuksia, jotka muissa olosuhteissa. Lisäksi tämä seikka mahdollistaa UNISAL järjestää kursseja, jotka tulevat tapaamaan ominaisuudet alueella, jossa se sijaitsee, erityisesti polarisoitunut alueeseen UNISAL - Lorraine, joka kattaa kunnat Paraíba Valley alue, joka sijaitsee akselilla Rio de Janeiro - Sao Paulo. Yritykset yleensä tarvita asetuksesi kilpailluilla työmarkkinoilla jatkuvan teknologisen innovaation ja siten erittäin päteviä ammattilaisia, joilla on vankka tekninen ja tieteellinen perusta, löytää ratkaisuja markkinoille, aina lisäarvoa ja osaamista yhteiskunnalle. Suuri Industrial Park Paraíba Valley, on olemassa kasvava kysyntä insinöörien toimivat Mechanical alueella. Kun jatkuva laajentaminen tämän teollisuusalue, kurssi Konetekniikan on valmistella laadukkaita insinöörit, tukemaan Brasilian teollisuuden tulevina vuosina.... [-]

Brasilia Sao Paulo
Maaliskuu 2020
Portuguese (Brazil)
Full-time
Part-time
10 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi