Read the Official Description

University Center of Rio Grande do Norte (UNI-RN) on sponsoroida League Rio Grande do Norte Education. Järjestöt, omistettu yksinomaan opetustarkoituksiin, koulutus- League luotiin 23. heinäkuuta 1911 jossa perustajajäsen runoilija Henry Castriciano de Souza, kouluttaja ja kirjailija suuri ansio. Ensimmäinen perussäännön League on määritellyt sen tärkein tavoite: "... avustaa häpyluun valtuudet lainkaan, kun se liittyy koulutukseen ja koulutukseen. "

Voidakseen tarjota naisten koulutusta, liiga perustettiin Domestic School Christmas, on 01 syyskuu 1914. Muodostettu mallin Ecoles Ménagère Sveitsi, Christmas Domestic School on tärkeä virstanpylväs leviämisen uuden naisten aseman kotona ja yhteiskunnassa, ja ajan mittaan mukautettu yhteiskunnan muutoksia ja kääntyi moderni perustaminen lastentarhassa, peruskoulu ja toisen asteen koulutuksen. Voidakseen tarjota nämä koulutustaso, myös mies, opetus liigan luotu Educational Complex Henry Castriciano, sekoitettu koulu, asennetut 15. maaliskuuta 1987 alkaen.

League of Rio Grande do Norte Opetus kääntyi sitten, että korkeampi koulutus. Niinpä 28. huhtikuuta 1997 ministeriön päätöksellä, allekirjoittaa presidentti Ozório Bezerra Dantas, luotiin Natal School kehittämiskeskus Rio Grande do Norte (FARN). Edustava Education League, Noilde Ramalho opettaja kutsui professori Daladier Henkilö Cunha Lima jäsentää pedagoginen hanke vastaperustetun college. Täten ohjaaja professori Daladier, FARN virallisesti asennettu 25. helmikuuta 1999 alkaen. Aluksi tarjotaan neljä peruskurssit.

Tällä hetkellä UNI-RN tarjoaa 15 peruskurssit, kymmenen kandidaatteja: Administration, arkkitehtuurin ja yhdyskuntasuunnittelun, Accounting, Law, Sairaanhoito, fysioterapia, ravitsemus, psykologia, tietojärjestelmät ja liikunta; astetta Computer Science and Physical Education; sekä tekniikan liiketalouden ja Tietokoneverkot.

Lisäksi ne ovat toiminnassa, jossa on suuri menestys ja laajeneminen luonne, 40 sensu jälkeinen valmistumisen kursseja aloilla Business Management, laskentatoimi, Law, Engineering, Information Technology, ympäristö-, terveys- ja sosiaaliministeriön.

Programs taught in:
Portuguese (Brazil)

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kandidaatti

Centro Universitário do Rio Grande do Norte (UNI-RN)

Kaupan ja hallinnon alalta, kautta yleissivistys, pystyy toimimaan seuraavilla aloilla: rahoitus, logistiikka, markkinointi, Human Resource Management, strategia, tuotant ... [+]

Profiili Egress Kaupan ja hallinnon alalta, kautta yleissivistys, pystyy toimimaan seuraavilla aloilla: rahoitus, logistiikka, markkinointi, Human Resource Management, strategia, tuotanto ja materiaalit, unohtamatta, että heidän asiantuntemustaan ​​näillä aloilla annetaan jatkuvuutta tutkimukset tiukasti opiskelijat tai laajassa merkityksessä.

Taidot ja kyvyt Tunnista ja määritellä ongelmia, tehdä muutoksia tuotantoprosessissa, ennaltaehkäisevä; Kehitetään ilmaisun ja viestinnän yhteensopiva ammattikäytännön, mukaan lukien neuvottelu ja ihmissuhde tai laajennetun työryhmän viestintää; Ajatella ja toimia kriittisesti Tuotannon alalla, mukaan lukien sen asema ja toiminta tuotantorakenteen sen valvonta ja hallinta; Kehitetään loogista, kriittinen ja analyyttinen ajattelu; Onko aloitteen, luovuutta, päättäväisyyttä, poliittisia ja hallinnollisia tahtoa, halu oppia, muutoshalukkuuden ja laatutietoisuus ja eettisiä vaikutuksia heidän ammatillista toimintaa; Kehitetään kyky siirtää tietoa elämästä ja jokapäiväistä kokemusta työpöydälle; Kykenee ottamaan johtotehtäviin, työtä moniammatillisessa työryhmässä; Ymmärtää yleistä organisaation yhteydessä, integroitu, systeeminen ja strateginen tavalla suhteissaan ulkoinen ympäristö; Mahdollisuus liittyä tyydyttävästi sosiaalisia, poliittisia, taloudellisia ja kulttuurisia joka lisätään, harkitsee aina läsnä sosiaaliset arvot, oikeudenmukaisuus ja ammattietiikka; Mahdollisuus oppia jatkuvasti, sekä niiden koulutukseen, ja sen käytännössä. ... [-]
Brasilia Natal
March 2019
Part-time
7 lukukautta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi