Lue virallinen kuvaus

College of Engineering ja Management School on on jo yhdeksän vuotta markkinoilla, mutta näkyy jo nyt erinomaisia ​​tuloksia ja erottuu kansallisten koulujen takia erimielisyytensä. Sitä pidetään mukaan MEC yksi parhaista yksityisten korkeakoulujen tuotantotekniikan koulutusohjelma, São Paulo, ottaen huomioon CPC, komposiitti indikaattori huomautuksen ENADE, tiedekunnan, opetus-oppimisen resurssit, infrastruktuuri ja palvelut.

Tiedekunta on hieno ja on valinnut POST-lääkäreitä, lääkärit, opettajat ja asiantuntijoita laaja kokemus, SIDOTTUJEN muodossa koko tuotanto insinöörejä, joissa yhdistyvät teknologiset tietoa tuotantoprosesseihin ja strateginen näkemys BUSINESS.

Enemmän kuin, että on aito huoli sen varmistamisessa, että opiskelija kehittää paitsi niiden akateemisen tiedon, mutta myös heidän henkilökohtaista kehitystään. Heitä kannustetaan ja koettavaa koko potentiaaliaan, mikä ammattilaisten valmiita siirtymään työmarkkinoille ja haasteisiin tulevaisuus tuo tullessaan yhteiskunnalle.

Miksi ESEG Insinööritieteiden ja johtaminen on innovatiivinen opetuksen menetelmiä, tuo esiin parhaat kunkin alueen muuttaa opiskelija täydelliseksi ammattilainen.

Ohjelmien opetuskielet:
Portuguese (Brazil)

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kandidaatti

Escola Superior de Engenharia e Gestão de São Paulo (ESEG)

Tuotantotekniikka on tietenkin monia mahdollisuuksia: siihen liittyy suunnittelun, hallinnan ja parantamisen tuotantojärjestelmien tavaroiden ja palvelujen soveltamalla o ... [+]

Kesto: 10 lukukautta

Ajanjaksoina: Päivin ja öin

Mitä sinä teet?

Tuotantotekniikka on tietenkin monia mahdollisuuksia: siihen liittyy suunnittelun, hallinnan ja parantamisen tuotantojärjestelmien tavaroiden ja palvelujen soveltamalla oma tekniikoita ja menetelmiä liiketoiminnan tehostamiseksi.

Siksi tuotanto insinööri voi jatkaa mahdollisuuksiin laadunvalvonta, tuotannon suunnittelu, strategia, tietojärjestelmät, logistiikka-, mm.

Mikä tutkimus?

Yksi ominaisuuksista arvioitiin MEC joka laittaa ESEG No. 1 vihittiin didaktisia ja pedagogisia resursseja toimielimen.

Täällä, jaoimme kurssin kahteen laajaan osaamisalueiden.

Tuotannon hallinta Suunnittelu ja tuotanto Systems Management PCP (Tuotannon suunnittelu ja ohjaus) Logistiikka ja toimitusketjun Työn organisointi ja ergonomia Quality Management Suorituskyvyn ja kustannustehokkuuden mittaaminen Simulointi Projektinhallinta Tuotekehitys ja yrittäjyys Tuotekehitys Process Management Markkinointi Tuotesuunnittelu Prosessisuunnittelu Yritysjuridiikka Business Plan ... [-]
Brasilia São Paulo
March 2020
Full-time
10 lukukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Escola Superior de Engenharia e Gestão de São Paulo (ESEG)

Rakennusinsinööri on ammatillinen laaja tekninen koulutus. ... [+]

Kesto: 10 lukukautta

Ajanjaksoina: Päivin ja öin

Mitä sinä teet?

Rakennusinsinööri on ammatillinen laaja tekninen koulutus. Se pystyy raskaaksi, suunnitelma, suunnittelu, rakentaa, ylläpitää ja vianmääritys rakennukset, sillat, padot, tunnelit, säätiöt, suojarakennuksen ja rinne vakautta, vesihuolto, vesivarat, vesivoima; kastelu ja salaojitus, vedenkäsittely ja jäteveden, kiinteiden jätteiden hävittäminen ja valvonta veden pilaantumisen, liikenteen infrastruktuurin, satamat, lentokentät, vesiväylien, maanteiden ja kuljetuksen.

Mitä uusia taitoja tarvitaan insinöörejä?

Vuoden toisella puoliskolla viime vuosisadan, alan suunnittelun ja rakentamisen tekniikoita olivat suurimmat vaatimusta toimivaltaisten käytännön Civil Engineering ammattia. Nykyään monet muut ulottuvuudet ovat mukana. Ymmärtää näkökohtia, kuten projektinhallinta, laatu, ympäristö, henkilöstöhallinnon, globalisaatio, innovaatiot ja yrittäjyys tuli luettelo taitoja tarvitaan rak.ins ensimmäisestä rivi.... [-]

Brasilia São Paulo
March 2020
Full-time
10 lukukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi