Read the Official Description

Perustettu vuonna 1998, School of the Americas (FAM) on instituutio kaupungin São Paulo, joka tarjoaa kursseja eri aloilla tiedon.

Toimielin keksi haluta tarjota eriytetyn Valittaessa yksityisiä korkeakoulutuksen São Paulossa, etusijalle laatu kursseja, jotka on annettava riittävät ja modernit mukavuudet, että kysynnän tyydyttämiseksi kiinnostuneille opiskelijoille kasvaa sekä henkilökohtaisella tasolla kuin ammatillinen.

Kursseja FAM arvioivat opetusministeriön (MEC) erinomainen käsitteet, monet niistä täydet pisteet. Eriytetty pedagoginen projekti, infrastruktuuri kansainvälisen standardin (ensimmäinen Brasiliassa) ja erittäin päteviä tiedekunta, joka koostuu opettajien ja lääkäreitä. FAM komponentteja, jotka tekevät ihanteellinen toimielimen muodostamaan kykenevä ja ammattilaisia ​​työmarkkinoilla.

Koulutus Ehdotus perustuu huoli opiskelijan ja ammatillista tulevaisuuttaan. Investointien tarkoituksena on tarjota riittävät ja modernit mukavuudet tarpeisiin yliopiston.

Näistä ja monista muista syistä, jotka School of Americas on portti urasi menestys, kun kaikki, meidän menestystarina on sinun!

HISTORIA Henkilökohtainen unelma mukaan ylläpitäjä: tarjous São Pauloon, naapurustossa lohdutusta, eriytetty koulutuspalvelut olemassa yksityisen verkon korkeakoulutuksen.

Tämä on innovatiivisin Viimeaikaisen koulutuksen hankkeen kertaa ja niin voimme ylpeänä esitellä sitä.

Transformaatio alkaa hankinta entisen päämaja teatteri Record, kaikki kulttuurinen ohi kirjattu taiteellinen historiassa São Pauloon, etenkin vuosikymmenten vuosien 60/70, jos ja kun oli eri kansalais- ja taidetapahtumat että He aloittivat nopeita muutoksia sosioekonomisen, taiteen ja kulttuurin São Paulo.

Kutsumusta Kulttuuritalo, ylläpitäjä muunnettava 1995 arkkitehtuurin interventio kolmen vuoden rakennus-teatteri, nyt nimeltään Building Yara Vianna Lamacchia.

Avattiin tammikuussa 1998 ja tilat, jotka on suunniteltu nykyaikaisin kansainvälisten standardien mukavuutta ja turvallisuutta. Kaunis ja rento tilaa lisätä tietämystä, jakaa ideoita ja moninkertaistaa ystäviä.

Elokuussa 1998 aloitettu toiminnan School of the Americas, jossa palkkaaminen tiimi totesi asiantuntijoiden koulutus, kehittää hankelupaa seuraavista kursseista:

Programs taught in:
Portuguese (Brazil)

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kandidaatti

Faculdade Das Américas (FAM)

Kurssi hallitus antaa ammatillista toimimaan johtajana taloudellista, materiaalista tai ihmisen, vaikuttaa päätöksentekoon käytettävissä olevat resurssit. ... [+]

Kurssista Kurssi hallitus antaa ammatillista toimimaan johtajana taloudellista, materiaalista tai ihmisen, vaikuttaa päätöksentekoon käytettävissä olevat resurssit. Se on myös sosiaalinen ala, jolla tutkitaan ja tutkitaan käytäntöjä voidaan hallita ja hallinnoida resursseja.

Tärkeimmät toimet Opiskelija hallinto School of Americas pystyy: Hallitse yrityksen toiminnan; Organisoida ja koordinoida taloudellista toimintaa laitoksessa; Suunnitelma, edistää ja hallinnoida julkisten ja yksityisten instituutioiden; Määrittele toimintastrategioiden yrityksen, opiskelu asiakkaiden tarpeisiin, kehittää tuotteita ja palveluita palvelemaan heitä ja suunnitelma myyntiä; Suunnittelu ja hallinta yrityksen talousarvioon, joten kustannusten hallinta ja sisäinen tarkastus; Lyijy, kommunikoida, johtaa ja motivoida ihmisiä. ... [-]
Brasilia São Paulo
March 2019
Full-time
8 lukukautta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
Faculdade Das Américas (FAM)

Mainonta on tiede suunnittelua, valmistelua, toteutusta ja levittäminen mainoskampanjoita, jotta voitaisiin soveltaa brändin tunnettuutta ja lisätä myyntiä tuotteen tai p ... [+]

Kurssista Mainonta on tiede suunnittelua, valmistelua, toteutusta ja levittäminen mainoskampanjoita, jotta voitaisiin soveltaa brändin tunnettuutta ja lisätä myyntiä tuotteen tai palvelun.

School of Americas, opiskelija Mainonta pystyy luomaan mainoskampanjoita, jonka tavoitteena on esitellä tuotteen / palvelun yleisölle edistää niiden myyntiä.

Tärkeimmät toimet

Opiskelija Mainonta School of Americas pystyy:

Tutkiminen markkinoilla ja kerätä tietoja, jotka ohjaavat kampanja; Suunnittele ja kehittää tuote / palvelu, jossa hinnoittelu strategioita, jakelu ja myynti; Arvioida kampanjoiden yleisen edun; Kehittää myynti strategioita ja kehittää mainoskampanjoita eri segmenteillä, kuten supermarketteja, ravintoloita ja kauppoja; Valitsemalla sopiva ajoneuvo levittää kampanjan. ... [-]
Brasilia São Paulo
March 2019
Full-time
7 - 13 lukukautta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi