Read the Official Description

FMJ - Mackenzie Joki on korkeakoulun monitieteinen, yksityinen, jonka tarkoituksena on kouluttaa inhimillisiä arvoja hyväpalkkainen, kykenee hahmottamaan ja tulkita nykyistä paradigmojen kuvitella uusia mahdollisuuksia ja ehdottaa luomaan vaihtoehtoisia reittejä, edessä vaatimuksia ja samanaikaisuus.

Institutionaaliset Project FMJ - Mackenzie River tavoitteena on laajentaa ja innovoida saavuttaa tavanomaista ehdotuksia merkitystä nykypäivän nykyisten korkeakoulujen. Laajennus ja tarvittavat innovaatio, joka perustuu standardin lukion, on, ohjenuorana, todellisuuskäsityksensä, mikä edellyttää tietoisuutta yhteisössä ja näin tiedon voimavara, paitsi tietoa, mutta myös kritiikkiä ja Building Society.

Näiden ominaisuuksien avulla institutionaalinen rakenne upottaa kokeilumielessä, tuottaa uutta tietoa sosiaalisista oloista, mikä tarkoittaa, menetelmänä integroida opetus- / tutkimus ja tieteidenvälisyys, ja, kuten periaate, vuorovaikutuksessa yhteiskunnan.

Missio, visio ja arvot

Tehtävä

Kouluttaa ihminen luotiin Jumalan kuvaksi, että aktiivista kansalaisuutta, edistää itsensä ja yhteiskunnan opetuksen, tutkimuksen ja laajennus, ja kulttuuri-, urheilu-, sosiaalinen ja hengellinen toiminta, ympäristö uudistettu kristillisen uskon.

Näkymä

On tunnustettava yhteiskunnan tunnustuksellisten Presbyterian instituutio, hyväntekeväisyys ja yhteisön profiili, joka on omistettu jumalallisen ja humanististen tieteiden; ominaista jatkuva harjoittamisesta opetuksen, tutkimuksen ja laajentaminen; pyrkii kiinteä muodostumista ihminen, Uudistetuissa kristinuskon ympäristössä.

Arvot ja periaatteet

Henkilökohtaisissa käyttäytyminen: ihmisarvo, luonne, rehellisyys ja mackenzista henki; Ihmissuhteissa: uskollisuus, keskinäinen kunnioitus, ymmärrys, rehellisyys ja nöyryys; Käyttäessään ammatillista toimintaa: etiikka, osaaminen, luovuus, kurinalaisuutta, omistautuminen ja halu tehdä vapaaehtoistyötä; Päätöksentekoprosessissa: etsi yksimielisyys, oikeudenmukaisuus, totuus, yhtäläiset mahdollisuudet kaikille; Suhde kollegiaalinen elinten, yksiköiden ja osastojen: yhteistyö, joukkuehenki, ammattitaito ja asianmukainen viestintä; Suhteet muihin toimielimiin: vastuu, riippumattomuuden ja avoimuuden; Yhteiskunnassa osallistuminen ja yhdyskuntapalvelua; Ja aina, toimittava rakkaus, joka on täydellisyyden side.

Programs taught in:
Portuguese (Brazil)

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kandidaatti

Faculdade Moraes Júnior (FMJ - MACKENZIE RIO)

Kirjanpito Kurssin tavoitteena on kouluttaa laskurit toimintakykyyn ammattimaisesti koko valtion alueella. ... [+]

Kirjanpito Kurssin tavoitteena on kouluttaa laskurit toimintakykyyn ammattimaisesti koko valtion alueella. Opetussuunnitelma on tasapainoinen huomioon pakollisten aiheita säädetty vähintään opetussuunnitelman MEC, samoin kuin asianmukainen ammattikoulutuksesta huippu-kirjanpito, Counter.

Kirjanpito kurssi tiedekunnan Mackenzie Joki on ollut olemassa 48 vuotta entisen tiedekunnan Moraes Junior jonka nimi ja perinne laatu ovat mahdollistaneet sisällyttäminen suurten kirjanpidon ammattilaisia ​​kotimarkkinoilla. Kurssi on opetushenkilökunnan yläpäätä, jossa hienostunut akateeminen koulutus (asiantuntijat, päälliköiden ja lääkärit) yhdistettynä suuri työkokemusta, erottaa ja houkutteleva kiinnostuneille maasto Kirjanpito, päättää tiedekunnan Mackenzie-joen.... [-]

Brasilia Rio de Janeiro
March 2019
Full-time
4 vuotta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
Faculdade Moraes Júnior (FMJ - MACKENZIE RIO)

Hallinto on sovellettu yhteiskuntatieteissä kehittää suunnittelu strategioita henkilöstöhallintoa, aineelliset ja taloudelliset resurssit organisaation. ... [+]

Hallinto on sovellettu yhteiskuntatieteissä kehittää suunnittelu strategioita henkilöstöhallintoa, aineelliset ja taloudelliset resurssit organisaation. Ylläpitäjä pitäisi pystyä saavuttamaan tavoitteet ja organisaation tavoitteet läpi suunnitella, organisoida, johtaa ja valvoa toimia, kehitetään alueilla henkilöstöjohtaja, markkinoinnin, taloushallinnon ja tuotanto.

Jotkut matkustaa erot ovat: Cine keskustelu (elokuvien tai luennot liittyvät tärkeitä asioita ymmärrystä eettiset, sosiaaliset, oikeudelliset ja taloudelliset); monialainen seminaari; luento jaksoa; tapaustutkimuksia koulutukseen sovellettavan; ja liike pelit (mahdollistaa opiskelija ryhmä, tehdä päätöksiä virtuaalisia yrityksiä, neuvottelee muiden yritysten muissa luokkahuoneessa ryhmissä tai jopa muihin luokkiin, aikoja ja kurssit).... [-]

Brasilia Rio de Janeiro
March 2019
Full-time
4 vuotta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi