Lue virallinen kuvaus

Senai teknologiainstituutti (IST) Tekstiili- ja Confection CETIQT Senai on suurin Latinalaisen Amerikan keskus tiedon tuotannon soveltaa tekstiili- ja vaatetusalan tuotantoketjun.

Dynaaminen Liitännät muodostama vuorovaikutusta koulutuksen, innovoinnin, soveltavan tutkimuksen ja teknologian avulla IST Senai CETIQT tarjota tekstiili ketjun ja tehdä parasta teknologiaa, laboratoriopalvelut, henkilöstön koulutuksen, konsultointi ja innovaatiohankkeiden .

Korkea suorituskyky ja risteyksiä näiden toimintalinjojen lisäarvoa toisiaan, parantaa sekä tuotannon ja tarjonnan teknologian ja innovaatioiden palvelujen suunnattu kilpailukyvyn parantamiseksi Brasilian teollisuuden.

IST Senai on CETIQT ympäristöissä ja täydellinen laboratorioiden opetuksessa ja palvelut. Sen koelaitokset jäljentää teollisuustuotannon ympäristön, joiden avulla voidaan kehittää innovaatiohankkeita prosessi ja tuote, sekä edistää integroitujen koulutushankkeita. Aina valvoo pitkälle erikoistunut tiedekunnan muodostavat halutuimmista ja kunnioitetaan ammattilaisten markkinoilla.

Suorituskyky

Takana jokainen menestyvä yritys useiden mahdollisten selvitykset ja tutkimukset, jotka tukevat paitsi yritysten tuotantoketjun, mutta myös oman tuotteensa Koulutus, tietotekniikan ja innovaatioiden.

Koulutus

Joustavien koulutus- strategioita ja huipputeknologian infrastruktuuriin, IST Senai CETIQT tarjoaa peruskoulutuksen kursseja ja jatkuva tekninen, perustutkintoa, laajennus ja jatko luokkahuoneessa menetelmiä ja e-learning (etäisyys), kansallisten Verkko, kautta Alueelliset osastot (RDS) on Senai kunkin valtion sekä suunniteltu ja kohdennettuja ohjelmia teollisuuden tarpeisiin eri puolilla maata.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Portuguese (Brazil)

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kandidaatti

Faculdade Senai-Cetiqt (SENAI-CETIQT)

Kemian insinööri on ammattilainen, joka voi osallistua kaikkiin vaiheisiin kemianteollisuudessa, suunnittelusta hankkeen lopputuotteeseen, mutta myös tutkimuksen ja sosia ... [+]

Aikana ja ero

Arvostellut MEC huomautuksen 4, kurssi antaa opiskelijoille mahdollisuuden kehittää hankkeita, toimivat teollisuuden, kehittää uusia tuotteita ja kemiallisia prosesseja ja mahdollistaa tuotannon parantamiseen kemiallinen tai biokemiallinen prosessi. Kemian insinööri on ammattilainen, joka voi osallistua kaikkiin vaiheisiin kemianteollisuudessa, suunnittelusta hankkeen lopputuotteeseen, mutta myös tutkimuksen ja sosiaalis-ympäristökysymykset.

Sen perustamisesta lähtien vuonna 2010 kurssin kemiantekniikan CETIQT Senai pyrkii pysyä markkinoiden tarpeisiin. Vuodesta 2013, uusi etusäleikkö, kurssi esittelee entistä enemmän huomiota koulutukseen insinööri, kasvava työmäärä tietyillä aloilla. ... [-]

Brasilia Rio de Janeiro
Maaliskuu 2020
Portuguese (Brazil)
Full-time
5 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Faculdade Senai-Cetiqt (SENAI-CETIQT)

Tunnustettu määrin huippuosaamisen, myöntämä opetusministeriön - MEC, kurssi muodostaa Textile insinööri, ammattilainen, joka pystyy toimimaan kaikissa tuotannon ja palve ... [+]

Aikana ja ero

Tunnustettu määrin huippuosaamisen, myöntämä opetusministeriön - MEC, kurssi muodostaa Textile insinööri, ammattilainen, joka pystyy toimimaan kaikissa tuotannon ja palvelujen toimittaminen tekstiiliteollisuuden ja vaatteet: alkaen valinta sopivimmat raaka-aineet, kautta tuotantoprosessit, laadunvalvontaan ja markkinointi lopputuotteen.

Kurssin tavoitteena on kouluttaa insinöörejä, joilla on kykyjä, taitojen ja asenteiden ratkaisuun liittyvien ongelmien tuotteita, prosesseja ja palveluja, kuten: suunnittelu, kehittää ja hoitaa integroituja järjestelmiä ihmisten, materiaalien, laitteiden ja tietojärjestelmien; Käyttämällä resursseja hankitaan tietoja ja taitoja perus tieteiden sekä periaatteiden ja menetelmien tekninen analyysi ja suunnittelu täsmentää, ennustaa ja arvioida saavutettuja tuloksia näistä järjestelmistä.... [-]

Brasilia Rio de Janeiro
Maaliskuu 2020
Portuguese (Brazil)
Full-time
5 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi

SENAI CETIQT Institucional