Read the Official Description

Luotu vuonna 1962, tiedekunnan Engineering Minas Geraisin - FEAMIG - on kansallinen viittaus opetuksen suunnittelu. Tällä hetkellä, college tarjoaa peruskurssit Engineering Maanmittaus, rakennustekniikan ja Engineering Tuotanto ja merkityksessä jälkeinen valmistumisen kursseja Turvallisuusjohtaminen, tiesuunnittelun, Quality Engineering, ympäristötekniikka ja Geo-vertailemalla ja maaseudun omaisuutta .

College ylläpitää oppilaitoksen Cândida de Souza. Integrointi opetukseen, tieteelliseen tutkimukseen ja laajennus, FEAMIG tarjoaa opiskelijoille täydellinen koulutus, jähmettynyt tieteen, teknologian, hallinto-, humanistinen, eettinen ja yhteiskunnallinen tieto. Tätä varten tiedekunnassa on tieteellinen aloittamista ohjelmia, ohjaus, harjoittelupaikkoja keskus, opinto-ohjaus lisäksi kurssin ja koordinointi hallituksen, joka koordinoi opettajien työtä ja antaa tukee opiskelijoille. Kouluttaa ammattitaitoisia, pystyy kehittämään toimivia ratkaisuja markkinoiden tarpeisiin ja yhteiskunnan on tavoite FEAMIG.

Vuonna 2009 julkaistiin tunnustaminen uusiminen järjestyksessä Geodeettiset Engineering Course, vuonna 2012, tunnustaminen uusiminen järjestystä Production Engineering kurssi. Vuonna 2013 se julkaistiin määräys toimilupa kurssi Civil Engineering, joka on saatu luokan 4 MEC.

Programs taught in:
Portuguese (Brazil)

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kandidaatti

Faculdade de Engenharia de Minas Gerais (FEAMIG)

Sana alunperin tarkoittaa mittaus- maanmittaus ja rajaavat maa. Kuitenkin työ Insinööri Surveyor ei enää rajoitu maatalouden alueille, niiden kenttä on hyvin laaja. ... [+]

Sana alunperin tarkoittaa mittaus- maanmittaus ja rajaavat maa. Kuitenkin työ Insinööri Surveyor ei enää rajoitu maatalouden alueille, niiden kenttä on hyvin laaja. Maanmittaus on läsnä eri alojen Engineering ja osallistumista Surveyor Engineer on välttämätöntä monissa hankkeissa, suunnittelusta mittaukseen loppuun.

Insinööri Surveyor on käytössä työskennellä Koneyrittäjien, teollisuus, rakennusteollisuus, apuohjelmat ja koulutus- ja tutkimuslaitosten. Raskaan teollisuuden, maanmittauksen on merkittävä seurantavälineitä ja suuriin rakenteisiin, tarkan sijainnin osien ja koneiden, kvantifiointi talletukset ja seurantaa tuotantoaan.

Surveyor insinööri on pätevä ja hoitaa tietojen topométricos tutkimuksia, geodeettiset, gravimetrinen, hydrologiset, hydrografiset, fotogrammetriset, syvyyssuunnassa ja kuvia. Valmistelee kaavioita ja topografiset infrastruktuuritöihin, oikeusjuttuja, asiantuntijana katsastaja, rajaaminen alueilla ympäristönsuojelu, puhtaanapito järjestelmät, kastelu ja salaojitus, muun toiminnan. Onko vuokrasopimus yhdyskuntarakentamisen, liikenne, tunnelit, putkistot, tie geometria hankkeita, maaseutu- ja taajamissa sekä niiden rajaaminen ja jako. Toimii myös syrjintää, jakaminen maa, georeferencing maaseudun ja kaupunkien ominaisuudet, tutkimuksia, taidot, arviointeja, arbitrations. Näytöt fyysinen tila teiden rakentamiseen, rautatiet, vesiväylät, satamat, lentokentät, tunneleissa, maanalaisissa kaivoksissa, putkistojen, padot, kysymykset raportit ja teknistä neuvontaa, aina rekisteröitymisestä etiikkaan ja turvallisuuteen.... [-]

Brasilia Belo Horizonte
March 2019
Full-time
4 vuotta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
Faculdade de Engenharia de Minas Gerais (FEAMIG)

Civil Engineering kurssi FEAMIG pyritään koulutus rak.ins työskentelemällä tietoa. ... [+]

Esittely

Insinööri toimii rakentamisen ja teollisuuden asennus aloilla. Se on ammatillinen joka suunnittelee, hallinnoi ja analysoi teosten kodeissa, rakennukset, moottoriteitä, rautateitä, lentokenttiä, vesihuollon ja sanitaation, satamat, joet, kanavat, padot, ojat, salaojitus, kastelu, sillat ja muut rakenteet. Hänen suorituskyky myös analyysi maan ja maapohjan, auditoinnit ja tarkastukset, budjetit, tutkimus eristys, ilmanvaihto ja tyyppiasetuksia säätiöt.

Koska tämä erilaisia ​​mahdollisuuksia, Civil Engineering kurssi FEAMIG pyritään luomaan vahvan perustan matematiikan ja perus tieteiden, suunnittelutyökalut, projektinhallinta ja tuotanto, ja soveltaminen vesirakentaminen teknologian. Sekä laaja peruskoulutuksen, kurssi tarjoaa mahdollisuuden pitoisuuden tutkimusten topografia, geocoding ja rakentaminen yleensä.... [-]

Brasilia Belo Horizonte
March 2019
Part-time
6 kuukautta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi