Read the Official Description

Universidade de Caxias do Sul - UCS on brasilialainen korkeakoulu, joka on yhteisö, joka kuuluu yhteisöön. Sen toiminta kattaa suoraan maan eteläisimmässä osassa sijaitseva Rio Grande do Sulin koillisalue . Se on osa Fundação Universidade de Caxias do Sulia, joka on yhdistyksen jäsen "Consorcio das Universidades Comunitárias Gaúchas" - COMUNG (yhdistys, joka liittyy yhteisöön korkeakouluihin Rio Grande do Sulin osavaltiossa); Associação Brasileira das Universidades Comunitárias -yhdistyksen jäsen - ABRUC (yhdistys, joka liittyy yhteisön korkeakouluihin Brasiliassa); "Conselho de Reitores das Universidades Brasileiras" - CRUB (Brasilian korkeakoulujen presidenttien neuvosto); ja "Fórum das Instituições de Ensino Superior Gaúchas" (Korkeakoulujen foorumi Rio Grande do Sul). 1 Kansainvälisesti UCS on jäsenenä "Associação das Universidades de Língua Portuguesa" - AULP (portugalinkielisten yliopistojen yhdistyksen jäsen); "Organização Universitária Interamericana" - OUI; ja "Red Latinoamericana de Cooperación Universitaria" - RLCU (latinalaisamerikkalainen verkko yliopistoyhteistyölle). Vuonna 1967 perustettu Universidade de Caxias do Sul on alueen vanhin yliopisto. Se perustui yhteisön yhteisiin ponnisteluihin, ja sitä jatketaan edelleen sellaisten yhteiskunnan eri osa-alueiden sitoutumisen ja sitoutumisen mukaan, jotka uskovat korkeakoulutukseen sosiaalisen kehityksen lähteenä. Ne ovat edustettuina tukevasta säätiön johtokunnasta - julkisista viranomaisista - kaupungin, valtion ja liittovaltion tasolla - ja kansalaisyhteiskunnan ryhmiä edustavilta yksiköiltä. 2

Tehtävä ja ohjaavat periaatteet

Universidade de Caxias do Sulin toiminnan eri toiminta-aloilla ohjaavat tehtävät ja johtamisperiaatteet ovat seurausta laaja-alaisesta osallistumisprosessista, johon kaikki akateemiset yhteisöt osallistuvat toimielimen toimintasuunnitelmiin seuraavien kymmenen vuoden ajan. ainutlaatuinen identiteetti.

fokus

tuntemus

Näkemys

Olennainen tieto kestävän kehityksen kannalta.

Tehtävä

Tuottaa, järjestelmällistää ja sosiaalistaa tietoa laadulla ja merkityksellisyydellä kestävään kehitykseen.

periaatteet

  • Ihmisten kunnioittaminen - Ihmisiä arvostetaan ja arvostetaan aina yksilöinä ja kansalaisina.
  • Yhteiskuntavastuu - Yhteinen voimavara on yliopiston toiminnan ohjaava kriteeri.
  • Institutionaaliset tukikelpoisuus - UCS pyrkii henkilöstönsä ja rakenteensa pysyvään pätevyyteen; organisatoriset prosessit sekä ohjelmat ja toimet.
  • Institutionaalisen edun esiintyvyys - Institutionaalisten etujen on oltava päällekkäisiä yksittäisten kanssa, varmistaen monimuotoisuuden rinnakkaiselon.
  • Innovaatio - Tieteellisen innovoinnin, teknologisen ja kulttuurisen yhteistyön pyrkimyksen pitäisi ohjata toimielimen toimia.
  • Paikallinen ja maailmanlaajuinen osallisuus - Yliopisto pyrkii samanaikaisesti osallistumaan paikallisiin, alueellisiin, kansallisiin ja kansainvälisiin suunnitelmiin.
  • Demokraattinen johtaminen - Yliopisto edistää demokraattista kokemusta etsimällä akateemisen yhteisön osallistumista suunnittelu- ja hallintoprosesseihin.
  • Sitoutuminen ympäristöön - Yliopiston tulisi edistää ja osallistua sellaisiin toimiin, jotka edistävät kestävää kehitystä lopullisena tavoitteena elämän säilyttäminen.
  • Autonomia - Yliopisto ylläpitää tarvittavaa koulutusta ja tieteellistä, hallinnollista, kurinpidollista ja taloudellista ja omaisuudenhoidon itsenäisyyttä varmistaakseen tehtävänsä täyttämisen.
  • Kestävä kehitys - Yliopisto pyrkii taloudelliseen, sosiaaliseen ja ympäristölliseen kestävyyteen tehokkaan ja tehokkaan johdon avulla.

3

Programs taught in:
Portugalin kieli

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kandidaatti

Universidade de Caxias do Sul

Turistit ja niiden liikkeitä; hallinta matkailuyritysten; vieraanvaraisuus suhteet matkailun ja vapaa-ajan; julkinen hallinto, suunnittelu ja sosioekonomiset, kulttuurise ... [+]

Esittely

The University of Caxias do Sul on viittaus alalla Kirjastotietokannat Brasiliassa, joka on ollut edelläkävijä tarjoaa Superior Hospitality Course (1978). Yli kolmen vuosikymmenen kokemus alalta, yliopisto Caxias do Sul lisänneet uusia kursseja ja aloitteita Kirjastotietokannat, kannustaa kehitystä tällä alalla, joka on nyt, Minnesotassa, yksi maan osaamiskeskusten . UCS myös erottuu on yksi ensimmäisistä toimielinten ja toimitettava kautta julkaisija (EDUCS), kokoelma tieteellisen teoksia omistettu tämän alan tiedon.

tutkimus esine

Turistit ja niiden liikkeitä; hallinta matkailuyritysten; vieraanvaraisuus suhteet matkailun ja vapaa-ajan; julkinen hallinto, suunnittelu ja sosioekonomiset, kulttuuriset ja matkailun ympäristövaikutuksia.... [-]

Brasilia Caxias do Sul
March 2019
Full-time
4 vuotta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
Universidade de Caxias do Sul

Kansainvälisen kaupan luotiin opiskelijoille jatkaa tieteidenvälistä koulutusta. Jotka ovat kiinnostuneita historiasta, maantieteestä, kulttuuri, kielet, taloustiede, hal ... [+]

International Trade

Hallinnollisia prosesseja johdon kansainvälisellä tasolla ja sisällyttäminen järjestöjen maailmanmarkkinoilla.

Maailman kansalaiset

Kansainvälisen kaupan luotiin opiskelijoille jatkaa tieteidenvälistä koulutusta. Jotka ovat kiinnostuneita historiasta, maantieteestä, kulttuuri, kielet, taloustiede, hallinto, lainsäädäntö, logistiikka ja rahoitus. Opiskelijat ennakoivaa, utelias, kiinnostunut tietämään mitä on rajojen heidän kaupungin ja maataan, valmis ottamaan riskejä ja avoin eri kulttuurien ja eri tapoja nähdä maailma. Opiskelija osaa oppia ja toteuttaa.

On suuri toimintakenttä ammattilaisille alueella, joka soveltuu kaikkein erilaisia ​​profiileja opiskelijoita. Tähän liittyy tekninen ala, kuten tullaus ja logistiikka; neuvotteluprosessin alue suhteen osto ja myynti tavaroiden ulkomailla; finanssialuetta, pankkeja; julkisen sektorin, kuten tulli vero; yrittäjyys kansainvälisen liiketoiminnan johtaja; neuvonantajana kansainvälisiä suhteita instituutioiden, kuten yliopistojen ja tukemaan teollisuutta ja kauppaa; muun mahdollisuuksia. ... [-]

Brasilia Caxias do Sul
March 2019
Full-time
4 vuotta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
Universidade de Caxias do Sul

Tutkimus, suunnittelu, muotoilu ja hallintaan liittyviä kysymyksiä kolmikko ihmisen / ympäristölle / kehitykseen. Yksityinen yritys, julkinen, paikallisten, valtion ja li ... [+]

Environmental Engineering

Tutkimus, suunnittelu, muotoilu ja hallintaan liittyviä kysymyksiä kolmikko ihmisen / ympäristölle / kehitykseen.

Pelikenttä

Yksityinen yritys, julkinen, paikallisten, valtion ja liittovaltion virastojen sekä hankkeiden toteutusta, suunnitelmien ja ennaltaehkäiseviä toimia ja / tai heikentävät ympäristövaikutuksiin ihmisen toiminnasta ja toiminnan valvonnassa. Konsultointi- ja neuvontapalvelut.

Mitä ammatillisia

Tutkimukset, kehittää ja käyttää erityisiä tekniikoita vähentää kielteisiä vaikutuksia ihmisen toiminnan ympäristöön. Tekee tutkimuksia ympäristövaikutusten sekä laadun säilyttäminen veden, ilman ja maaperän. Valmista ja toteuttaa suunnitelmia, ohjelmia ja projektinhallinta vesivarojen, viemäröinti, jätteiden käsittelyä ja hyödyntämistä saastuneiden ja huonontuneen alueilla. Siinä käsitellään myös käytännön kestävän kehityksen.... [-]

Brasilia Caxias do Sul
March 2019
Full-time
5 vuotta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi

Universidade de Caxias do Sul - 2014