UNINORTE - Centro Universitário do Norte

Esittely

Lue virallinen kuvaus

North University Center (UniNorte) perustettiin vuonna 1994 nimellä Manauara Institute of Higher Education (IMES) ja vain kolme kurssia: Hallinto, teknologia ja matkailu Data Processing. Vuonna 1998 se laajensi toimintaansa luoda kulttuuri-instituutin Amazonas Higher Education - ICESAM ja toteuttaa kursseja Sosiaali- ja mediapalveluja erikoistuminen Mainonnan. Tänä aikana, UniNorte oli hieno nimi oppilaitoksissa tavoite.

Se oli vuonna 2004, jossa akkreditointi yliopistokeskus, nimi College Goal väistyi UniNorte, nyt yli 50 peruskurssit. Neljä vuotta myöhemmin, laitos liittyi globaalin verkoston johtava korkeakoulutuksen, Laureate kansainvälisten yliopistojen (LIU), läsnä 29 maassa ja yli miljoona opiskelijaa 80 laitokset, jotka tarjoavat luokkahuoneen kursseja ja verkossa .

Tänään, UniNorte jaettu 14 akateemista yksikköä, jotka sijaitsevat kaupungin keskustassa, ja tarjoaa yli 50 kursseja perinteisiä ja teknologian valmistumisen; lisäksi tarjoaa laajennus kursseja ja jatko laajassa merkityksessä ja varsinaista yhteistyössä johtavien brasilialaisten yliopistojen.

Akateeminen rakenne UniNorte nykyään on jaettu neljään eri kouluihin: humanististen; Terveys Sciences; Tarkka ja tutkinnot. Sillä on merkittäviä etuja opiskelijan koulutusta, kuten Kansainvälisen toimiston vaihtoon; UniNorte yhtiöt, harjoittelupaikkoja ja työpaikkoja ennen valmistumistaan ​​opiskelija ja valtion laboratorioissa.

Vaikka se on nuori instituutio, UniNorte on voittanut sosiaalista tunnustusta tärkeänä oppilaitoksen ammattilaisia ​​avainasemassa tällä alalla. Imeytä sen ammattitaitoinen henkilökunta valmistuneet erilaisia ​​kursseja laitoksen hallussa.

Se on sen tehtävänä on tarjota laadukkaita korkeakoulutukseen hankintaan arvoista, taidot ja kyvyt, jotta hän kansalaisuus paremmat työehdot, jossa ohjenuorana etsittäessä kestävän kehityksen mallia.

Sijainnit

manaus

Osoite
Av. Leonardo Malcher, 853 - Centro
manaus, Amazonasin osavaltio, Brasilia