Lue virallinen kuvaus

Syntynyt vuonna 1940 kaupungin Mogi das Cruzes, Braz Cubas, joka aloitti toimintansa pienellä valmennuskurssi, on tällä hetkellä noin 20000 opiskelijoita, välillä luokkahuoneessa ja etäopiskelun säännöt.

Yli 75 vuotta markkinoilla, toimielin on tehty useita muutoksia, asuntojen, kuten kuntosalipalvelut kurssit, keskitason kaupan, kunnes se saavutti oikeustieteellisen tiedekunnan vuonna 1965.

Korkeakoulutus, kannustanut koulutuspolitiikka on kasvanut koko maassa ja Braz Cubas, jotka täyttävät vaatimukset ja markkinoiden tarpeisiin, jatkoi kasvuaan, sekä fyysinen tila ja sosiaaliset, kunnes vuonna 1985, liittovaltion Opetushallitus myöntää sitten Federation of yliopistoissa Braz Cubas kuin yliopistossa.

Tärkeitä uutisia tuli arvostamaan Mogi das Cruzes alue ja palkita pitkän uran hyvää palvelua Brasilian koulutus, muodostaen osaajia ja ammattitaitoisen työvoiman markkinat.

Tehtävä

Valuing ihmiset, herääminen kykyjä kautta eri oppimisen tänään kehittää ihmisen huomenna.

Näkymä

Tunnustettava oppilaitoksessa keskittynyt oppimista.

Arvot

Kansalaisuus, humanisoinnille viisautta, nöyryyttä ja läpinäkyvyys.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Portuguese (Brazil)

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kandidaatti

Universidade Braz Cubas (UBC)

Production Engineering kurssi on kurssi, joka tarjoaa laajimman valikoiman sovelluksia mahdollisia ammattilaisia, koska se mahdollistaa ammatti valmistusinsinööri toimima ... [+]

Production Engineering kurssi on kurssi, joka tarjoaa laajimman valikoiman sovelluksia mahdollisia ammattilaisia, koska se mahdollistaa ammatti valmistusinsinööri toimimaan useilla eri markkinasegmenteillä. Niistä tutkituista ovat ne suunnittelu, prosessit, hallinta, laatu ja monilla muilla aloilla tiedon, joiden avulla voit enemmän joustavuutta ja varmistaa, että ammatillinen laaja osaamisalue.

Kaikki valmistajat kulutustavaroiden ja palveluiden on kyky olla ammattilainen tällä alalla toimivien niiden yksiköissä. Valmistus insinööri voi työskennellä missä tahansa segmentissä yritystä, joka vastaa eri toimintoja, mikä merkitsee suurta työllistyvyyttä.

[-]
Brasilia Mogi das Cruzes
Maaliskuu 2020
Portuguese (Brazil)
Full-time
10 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi
Universidade Braz Cubas (UBC)

Mahdollistaa opiskella, suunnittelu, tarkastus ja valvonta rakentamisen koteja ja rakennuksia, teitä, siltoja, tunneleita, asennuksen ja toiminnan hydraulinen vesiverkost ... [+]

Mahdollistaa opiskella, suunnittelu, tarkastus ja valvonta rakentamisen koteja ja rakennuksia, teitä, siltoja, tunneleita, asennuksen ja käytön veden verkkojen ja jäteveden varmistaen turvallisuus, vakaus ja kestävyys projektin. Voidaan sanoa, että on olemassa kaksi Rakennusinsinööri työpaikoilla: virkansa ja työmaalla.

Insinööri on yksi, joka on omistettu rakenteisiin, onko rakennuksia, siltoja, kodeissa, vesi verkot, tunnelit, maasiltojen, ja voivat työskennellä rakentamisessa toimistoissa, tehtaissa, rakennusliikkeet, julkinen palvelu, erityinen laitokset, kehityspankit ja investoinnit

[-]
Brasilia Mogi das Cruzes
Maaliskuu 2020
Portuguese (Brazil)
Full-time
10 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi