Lue virallinen kuvaus

Yli 40 vuoden ajan, Ibirapuera Yliopisto tarjoaa vankan saadut kokemukset aiemmin, todellisuutta käytäntö ja huomiota tulevaisuuden mahdollisuuksia kouluttaa ammattilaisia.

Tavoitteena on kouluttaa johtajia: ne, jotka pystyvät keksiä muutoksen ja ehdottaa ratkaisuja.

Vuoden historia paljastaa, että tuhannet opiskelijat, henkilökunta ja opettajat ovat mukana innovatiivista koulutushanke ja keskittyneet koulutukseen johtajia, joka perustuu markkinoiden vaatimuksiin ja sosiaaliset arvot.

Esimerkkejä, jotka todistavat korkeasta tarjoamia yliopiston Ibirapueran runsaasti. Näitä ovat investoinnit ja kannustin tehdä alalla akateemista tutkimusta, yksi peruspilareista yliopistojen toiminnan. Laitos ylläpitää muodostamien sertifioitu opettajat tutkijoiden National Research Council ja teknologia (CNPq).

Voimme myös korostaa maisterikoulutusohjelma laki ja hammaslääketieteen, molemmat suosittelemat viitat.

On edelleen mahdollista puhua sosiaalisen vastuun tarjoamalla vapaa hoito pienituloisille ihmisille klinikat yliopiston.

Korostaa Ibirapueran yliopiston huolta muodostumista opiskelija, voimme mainita, että laitos sijoittaa innovatiivisten opetus- ja tarjoaa opiskelijoille sekä peruskurssit, tekninen koulutus ja laajennus tieteidenvälistä visio humanistinen ja yleissivistävän koulutuksen.

Olipa myös johtaja sen tulevaisuuden. Yliopisto Ibirapuera on valmis auttamaan sinua varmistamaan tutkijantyötä menestystä.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Portuguese (Brazil)

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kandidaatti

Universidade Ibirapuera (UNIB)

Se on haara engineering, joka hallitsee henkilöresurssit, taloudelliset ja aineelliset voimavarat lisätä tuottavuutta yritys. ... [+]

Opetussuunnitelma Matrix:

Se on haara engineering, joka hallitsee henkilöresurssit, taloudelliset ja aineelliset voimavarat lisätä tuottavuutta yritys.

Tuotantoinsinööri on ammatillinen vastuussa suunnitella ja kehittää teollisuuden tuotantolinjoja, jotka lisäävät tehokkuutta ja vähentää kustannuksia.

University Ibirapueran, ammatillinen on täysin koulutettu, kuten Kurssi kehittää resurssienhallinta kapasiteetti ja henki Student Entrepreneur.

Voit työskennellä organisaation kehittämiseen elinkeinoelämän, liiketalouden, hallinta taloudellisen elämän, resurssien käyttöä, kustannusten, työvoiman hallinta, suunnittelu ja valvonta tuotantoprosessien, valinta ja lähtö tuotteen, maataloustuotannon ja jalostuksen.... [-]

Brasilia Sao Paulo
Maaliskuu 2020
Portuguese (Brazil)
Part-time
10 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi
Universidade Ibirapuera (UNIB)

Insinööri suunnittelee, hallinnoi ja valvoo kaikissa vaiheissa rakentamiseen tai kunnostamiseen. ... [+]

Opetussuunnitelma Matrix:

Insinööri suunnittelee, hallinnoi ja valvoo kaikissa vaiheissa rakentamiseen tai kunnostamiseen. On jopa häntä varmistamaan vakauden ja turvallisuuden rakennuksen, laskettaessa vahvuus käytetyistä materiaaleista.

Ammattilainen vastaa, esimerkiksi rakennusten rakentamiseen, tunnelien, moottoritiet, lentoasemat, ja vesi laitokset, teollisuus, kuljetus ja liikenne.

Markkinat lämmitetään. Kasvun aikoina kiinteistöjen ja infrastruktuuri-investointeja, on hyvät mahdollisuudet.

University Ibirapueran, ammatillinen on täysin koulutettu, koska kurssi kehittää tarvittavat monitieteinen tausta, kuin henki Student Entrepreneur. Luokassa, opiskelijat oppivat harjoittaa toimintaa aloilla suunnittelun, rakentamisen ja teknologiseen tutkimukseen.... [-]

Brasilia Sao Paulo
Maaliskuu 2020
Portuguese (Brazil)
Part-time
10 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi