Universidade Ibirapuera (UNIB)

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Yli 40 vuoden ajan, Ibirapuera Yliopisto tarjoaa vankan saadut kokemukset aiemmin, todellisuutta käytäntö ja huomiota tulevaisuuden mahdollisuuksia kouluttaa ammattilaisia.

Tavoitteena on kouluttaa johtajia: ne, jotka pystyvät keksiä muutoksen ja ehdottaa ratkaisuja.

Vuoden historia paljastaa, että tuhannet opiskelijat, henkilökunta ja opettajat ovat mukana innovatiivista koulutushanke ja keskittyneet koulutukseen johtajia, joka perustuu markkinoiden vaatimuksiin ja sosiaaliset arvot.

Esimerkkejä, jotka todistavat korkeasta tarjoamia yliopiston Ibirapueran runsaasti. Näitä ovat investoinnit ja kannustin tehdä alalla akateemista tutkimusta, yksi peruspilareista yliopistojen toiminnan. Laitos ylläpitää muodostamien sertifioitu opettajat tutkijoiden National Research Council ja teknologia (CNPq).

Voimme myös korostaa maisterikoulutusohjelma laki ja hammaslääketieteen, molemmat suosittelemat viitat.

On edelleen mahdollista puhua sosiaalisen vastuun tarjoamalla vapaa hoito pienituloisille ihmisille klinikat yliopiston.

Korostaa Ibirapueran yliopiston huolta muodostumista opiskelija, voimme mainita, että laitos sijoittaa innovatiivisten opetus- ja tarjoaa opiskelijoille sekä peruskurssit, tekninen koulutus ja laajennus tieteidenvälistä visio humanistinen ja yleissivistävän koulutuksen.

Olipa myös johtaja sen tulevaisuuden. Yliopisto Ibirapuera on valmis auttamaan sinua varmistamaan tutkijantyötä menestystä.

Sijainnit

Sao Paulo

Osoite
Av. Interlagos, 1329 - Chácara Flora, São Paulo - SP, 04661-100, Brazil
Sao Paulo, São Paulon osavaltio, Brasilia