Read the Official Description

CEUBAN - keskus Unified Bandeirante aloitti toimintansa 20. kesäkuuta 1968 aiemmalla nimellä Civil Society of Physical Education Santos.

• Huhtikuussa 1969 se luotiin ensimmäiset tiedekunta - Faculty of Physical Education, joka toimi tiloissa Brasilian Football Club. Tällä hetkellä Tiedekunta liikunta - FEFIS on asennettu Campus II (Av. Miinukset. Nebias, 536); • Vuodesta 1972 se aloitti College of Education and Human Sciences "Prof. Laertes de Carvalho "tarjoaa kursseja pedagogiikka ja Social Studies. Samana vuonna hän aloitti School of Business ja hallinnollinen laitos Santos, kursseja Business Administration and Business Administration painottaen kansainvälisen kaupan ensimmäinen tällainen kurssi maassa; • Vuonna 1976 laitoksessa on luotu School hammaslääketieteen Santos, joka tarjoaa kurssin hammaslääketieteen ja asiantuntemusta alueilla proteesin, endodontiassa oikomishoidon ja lapsipotilailla hammaslääketieteen. Tiedekunnan hammaslääketieteen tänään, tarjoaa erikoiskursseja 12 alueella, ja luottaa eri klinikoiden hammashoidon yhteisöön, oli keskimäärin 500 menettelyjen päivässä; • 80-luvulla, UNIMES alkoi tutkia Economics (86), sisällä hallinto- ja akateeminen rakenne tiedekunnan hallinto ja Commercial Sciences. Myös vuonna 1986, tehnyt muutoksia organisaatiorakenteen perustamisesta sulautuminen School of Business ja hallinnollinen laitos Santos tiedekunnan kanssa Economics. Tämä koalitio näkyy School of Accounting; • Vuonna 1992 alkoi tarjota toinen uraauurtava kurssi alueella, kurssi markkinointi. Vuonna 1996 hän perusti kurssi Business Administration painotetaan liikenne- ja logistiikka. Tänä vuonna alkoi myös Insinööritieteiden ja teknologian laitos, joka tarjoaa Food Engineering kursseja, Computer Engineering, Computer Science and Production Engineering (Chemistry); • Myös vuonna 1996 aloitti eläinlääketieteellinen tiedekunta, sekä ensimmäinen yliopistollisen sairaalan eläinlääketieteellinen (Hovet), joka toimii tällä hetkellä tiloissa Campus IV Morro da Nova Cintra; • Vuonna 1997 se avasi sen School of Law. Samana vuonna (97), laitos aloitti toiminnan Health Sciences tiedekunnan School of Medicine. Lääketiede on tullut generaattori tietopohja, pyritään integroimaan opetusta, tutkimusta ja jatkuva lääketieteellinen koulutus alueella. Vakiinnuttaminen toimintaansa terveyden alalla, vuonna 2001, se luotiin Nursing kurssi, joka oli tarjottu vuodesta 2002.

Vuonna jatko-kurssi, lisäksi erikoiskursseja, jotka on suunnattu erityisesti terveydenhuollon alalla, pankki alkoi myös tarjota kursseja tietoa uusien kurssien jotka konsolidoitiin. Lisäksi UNIMES on maisterintutkinto (tarkkaan ottaen jatko) Filosofian lain ja Diffuusi ja yhteiset oikeudet tarjoama Law School.

Programs taught in:
Portuguese (Brazil)

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kandidaatti

Universidade Metropolitana de Santos (UNIMES)

Manage on suunnitella, organisoida, johtaa ja valvontaa, tehdään päätöksiä resursseja ja hallinta edellyttää organisaation, jossa otetaan huomioon ammatillista tietoa, jo ... [+]

Manage on suunnitella, organisoida, johtaa ja valvontaa, tehdään päätöksiä resursseja ja hallinta edellyttää organisaation, jossa otetaan huomioon ammatillista tietoa, joukkueet, taloudellinen, poliittinen ja sosiaalinen kehitys niiden alueen, maan ja maailman.

Suunnitella, organisoida, johtaa ja valvonta, ylläpitäjän täytyy olla valmis:

Tavoitteiden asettaminen ja tavoitteet; Analysoida, ymmärtää ja ratkaista ongelmia Organisoida ja kohdentaa resursseja, sekä taloudellisia, teknologisia ja ihmisinä; Johtava, viestintään, ohjaamalla ja motivointi; neuvotella; Tehdä päätöksiä; Ohjaus, mittaamiseen ja arviointiin.

Hyvä suorituskyky hallinnon riippuu siitä, mitä ammattilainen voi olla hyvä johtaja, joka pystyy käsittelemään ihmisiä, neuvottelu ja viestintään, ja myös mahdollisuus tehdä päätöksiä, kun systeeminen ja kokonaiskuvan tilanteesta se hallinnoi.... [-]

Brasilia Santos Dumont
March 2019
Full-time
8 lukukautta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi