Lue virallinen kuvaus

UNISANTA: SUURIN COAST YLIOPISTO Paulista

Mukana valitse ryhmä Excellence korkeakoulujen ja opetusministeriön (OKM), University Santa Cecilia (Unisanta) vahvistaa laatua pedagogisen projektin perustutkintoa ja jatko, sen infrastruktuuri ja loistava hoitavat aktiivinen opettajien, opiskelijoiden, alumnien ja henkilökunnan. Vain 9% Brasilian yliopistojen ovat osa tätä ryhmää.

Vuodesta 1961 vaatimaton koulun kääntyi vähitellen Complex Educational Santa Cecilia, vanhin Santos ja yksi tärkeimmistä maassa, noin 15000 opiskelijaa, päiväkodista jatko-ja noin 100 tuhatta neliömetriä rakennetun alueen.

Tällä hetkellä, Yliopisto tarjoaa 37 peruskurssit, mukaan lukien perinteiset ja lyhyt (luokkahuoneessa ja etäisyys) ja lukuisia laajentaminen kursseja, laajassa merkityksessä, MBA ja Masters, hyväksyi yksimielisesti viitat: Ekologia ja Coastal Systems ja ammattilaiset konetekniikan.

Kahta herraa vastaamaan nykyisiä tarpeita maan. Master of Ekologia, ympäristöalalla ja kestävän kehityksen, ja suunnittelu, tavoitteena on kouluttaa insinöörejä entistä monimutkaisempia vaatimuksia valmiiksi suolaa ja muita lupaavia talouden alojen Brasilian talouden.

Mutta kokemus Unisanta päällikön kenttä on aikaisempi, kumppanuuksien kautta hyvämaineiset instituutiot kuten Interagency kanssa ammattikorkeakoulu USP ja EU: n toimielinten.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Portuguese (Brazil)

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kandidaatti

Universidade Santa Cecília (UNISANTA)

Koneinsinööri on ammattitason suunnitteluun ja valvontaan valmistusmateriaalit, erityisesti metallien, osia ja kokoonpanoja. ... [+]

Koneinsinööri on ammattitason suunnitteluun ja valvontaan valmistusmateriaalit, erityisesti metallien, osia ja kokoonpanoja. Se käyttää myös vaihtelua paineen ja lämpötilan ja hydraulinen, pneumaattinen ja lämpöenergian.

Siksi on ammattilainen valtavat mahdollisuudet toimintaan, joka käy ilmi mahdollisuuksia harjoittelupaikkoja opiskelijoille ja työtä valmistuneille.

Koska ensimmäisellä puoliskolla, opiskelijat osallistuvat käytännön toimintaan, kuten suunnittelussa ja rakentamisessa mönkijä pedaali, päättyy kiistänyt kilpailun lukukauden loppuun. Mutta se on hyvin vakava asia, koska se vaatii omistautumista ja tutkimukset osallistujien, jotka on hallittava fyysisen käsitteitä. ... [-]

Brasilia Santos Dumont
Maaliskuu 2020
Portuguese (Brazil)
Full-time
5 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Universidade Santa Cecília (UNISANTA)

Sopeutua markkinoiden tarpeisiin, joilla pyritään kohdennettua koulutusta, kurssi on sopimuksia ja vaihto yritysten käyttöön teknologioita, sähkölaitosten, tutkimuslaitos ... [+]

OPETTAJAT ovat suosittuja OPINNOT ENERGIA saajien

Sähkötekniikka kurssi Unisanta on viritetty uusien teknologioiden hyödyntämisessä, johon aloilla tuotannon, siirron ja jakelu, ottaen integrointi uusiutuvia energialähteitä, kuten tuuli- ja aurinkoenergia, biomassa, jne. Tässä yhteydessä se keskittyy käsitteellinen ja käytännön ammattikoulutusta liittyviä sovelluksia tilat hankkeisiin, analyysi sähköverkkojen, sähkökoneiden ja teho laitteet, suojelun ja valvontajärjestelmiä.

Sopeutua markkinoiden tarpeisiin, joilla pyritään kohdennettua koulutusta, kurssi on sopimuksia ja vaihto yritysten käyttöön teknologioita, sähkölaitosten, tutkimuslaitosten ja muiden yliopistojen Brasiliassa ja ulkomailla. ... [-]

Brasilia Santos Dumont
Maaliskuu 2020
Portuguese (Brazil)
Part-time
5 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi