Lue virallinen kuvaus

Sitoutuminen alueelliseen kehitykseen tekemät yliopiston Vale do Rio Doce (Univale) näkyy sen toimintaan. Päivittäin, Univale toimii tyydyttämiseksi yhteisössä, vahvistaa sen identiteettiä Community College. Niin hän täyttää kumppanina paikallisen tuotantoalan varten sosiaalisen, taloudellisen ja ympäristöllisen kestävyyden.

Lähtien vuonna 1967, jolloin se oli vielä Univale Minas alkio Institute of Technology (MIT), Percival Farquhar Foundation (FPF) on läsnä rakennuksessa historian korkeakoulun (HEI). Univale heijastaa saavuttaa haluttu unelma pitkä pioneereja, joka silmät tulevaisuuteen, pystyivät antamaan konsolidoitu yliopisto alueelliseen skenaariossa.

Opetus, tutkimus ja laajennus ovat perustana Univale joka on aina keskittynyt koulutus ammattitaitoisten työntekijöiden työmarkkinoille. Tarjoaa akateeminen rakenne linjassa tämän tavoitteen, Univale ylläpitää yli 27 perustutkintoa ohjelmia, jotka tarjoavat laajennus kurssien ja jatko laajassa merkityksessä.

Univale vielä kaksi maisteriohjelmaa. MSc Biological Sciences, vuonna 2005, on sen keskitytty Immunopathology tarttuvaa ja loistaudit. Mutta Master of Spatial yhdennetty heijastaa avantgarden visio Univale kautta uraauurtava monitieteistä lähestymistapaa ja ainutlaatuinen maassa, vuonna 2008.

Aina tarkkaavainen alueellisiin tarpeisiin, on rohkaisevaa Univale yliopisto urheilu- ja kulttuurikasvatuksen, aina keskittynyt alueellisia näkökohtia kasvun edistämiseksi. Projektien ja yhteisön toimintaohjelmat ja palvelut, Univale edistää rakentamisen tie, joka johtaa muutosta todellisuutta.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Portuguese (Brazil)

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kandidaatti

Universidade Vale do Rio Doce (UNIVALE)

Uusi kurssi johtajien Univale innovointiin kaikilla näkökohdat muodostuminen tämän ammattikunnan äärimmäisen tärkeää taloudellista ja rahoituksellista tukea maamme. ... [+]

Uusi kurssi johtajien Univale innovointiin kaikilla näkökohdat muodostuminen tämän ammattikunnan äärimmäisen tärkeää taloudellista ja rahoituksellista tukea maamme. Sen lisäksi strategisen koulutusta ja nykyisten etiikka, valmentaa opiskelijoita kehittää kokonaisnäkemys sekä innovatiivisia ja kestäviä HR, markkinointi, tuotanto, logistiikka, pääoman ja laatu, uusi kurssi on suuri kuilu painottamaan rahoittaa, tärkein pullonkaula olemassa yrityksiin ja hankkeisiin Brasiliassa. Näin uusi ammatti hallinto pystyy havaitsemaan, ennen muita, suurimmat esteet yrityksen tai projektin, sekä toimii ehdottaa mallia uuden johdon, kiinteys, tehokkaita, innovatiivisia ja kannattavia.... [-]

Brasilia Governador Valadares
Maaliskuu 2020
Portuguese (Brazil)
Part-time
8 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi
Universidade Vale do Rio Doce (UNIVALE)

Kulku sähkötekniikan Univale on modernit kemia labs, fysiikka, elektroniikka, materiaalit ja Sähkömittaukset, Electrical Machines, Industrial instrumentointi, automaatio, ... [+]

sähkötekniikka

Kulku sähkötekniikan Univale on modernit kemia labs, fysiikka, elektroniikka, materiaalit ja Sähkömittaukset, Electrical Machines, Industrial instrumentointi, automaatio, tekninen piirtäminen ja informaatiotekniikan Technology.

Koska 1. jakso opiskelijoiden läsnä projekteja Academic Trade, järjestetään vuosittain, mikä tieteellisiä artikkeleita. Tutkimus ja loppu tietenkin työtä tunnistaa eri yritysten, luoden Opetustarvikkeet jotka parantavat valmistusprosessit. Opastetut opettajat, opiskelijat myös suorittaa yhteiskunnallinen vaikuttaminen hankkeita tarvitseville yhteisöt alueen.

ammatillinen profiili

Valmistuneet aikana sähkötekniikan Univale ovat yrittäjyyteen; lisäksi se osaa toimia julkisen ja yksityisen kaikenkokoisia yrityksiä, eri sektoreilla ammatin, työskentelee akateemisen ja tutkimuksen kehittämiseen.... [-]

Brasilia Governador Valadares
Maaliskuu 2020
Portuguese (Brazil)
Full-time
10 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi