Lue virallinen kuvaus

Laitos tuo sen historia lähes 50 vuotta, huoli rakentaminen tiedon akateemista, ja olla valmiita tehostamaan oppimisprosessia. Taitava moderni käsitys opetuksen että arvostaa sosiaalista etua, kunnioitetaan yksilöllisiä eroja ja edistää työtaistelutoimiin ja monialaisten hankkeiden, sisällä maailmankaikkeus ominaista rikastaa rinnakkaiselo kulttuurista monimuotoisuutta.

Univille myöntää, että hänen näkökulma lisää aina kunnioittaa ja hyväksyy eroja. Monikko kuin elämä, ymmärtää, että ympäristö, jossa monimuotoisuus ideoita, kulttuurien, uskomusten ja tiedon tarjoaa tasapainon ja mahdollisuuksia maailmankaikkeudessa.

Yliopisto uskoo, että viisaus on hankittu ajan myötä, voittamaan haasteet ja osaamisen välittämiseen, joten se kannustaa ihmisiä elää heidän kokemuksiaan ja löytää lukuisia tiedon, joka on kaikin tavoin.

Univille, joka päivä, kannustaa ihmisiä tavata ja saavuttamaan päämääränsä. Ymmärtää, että kaikella on syy olla ja kautta ajatusten monimuotoisuus ja kulttuurien, hän uskoo, että ihmiset voivat löytää ja rakentaa niiden todellisen tarkoituksen.

Yliopisto harkitsee muodostumista college tohtorin ja on ainoa yliopisto pohjoiseen Santa Catarina. 50 vuoden historia, on vahvistanut rooliaan viittaus opetuksessa ja mielipiteenmuodostukseen tärkeimmistä haasteista paikallisen yhteisön.

Olla Univille sinäkin!

Missio, visio ja periaatteet

Tehtävä

Edistää humanistista ja ammatillista koulutusta viittaus yhteiskuntaan, työskentelee opetuksen, tutkimuksen ja laajennus ja edistää kestävää kehitystä.

Näkymä Se on kansallisesti tunnustettu Community Collegessa, kestävä, innovatiivinen, kansainvälistynyt ja viite opetuksessa, tutkimuksessa ja laajennus.

Institutionaaliset arvot ja periaatteet

Kansalaisuus: autonomia, sitoutuminen, motivaatio, hyvinvointi ja vastuullinen demokraattisen osallistumisen edistämiseksi henkilökohtaiseen ja sosiaaliseen kehitykseen.

Integraatio: yhteistoimintaan toimia sisäisen ja ulkoisen yhteisöjä rakentamaan yhteistä hyvää.

Innovaatio: valta tuottaa ja muuttaa tieteellisen tutkimuksen tuloksia kestäviä ratkaisuja sisäisen ja ulkoisen ympäristöissä edistää sosioekonomista kehitystä.

Ympäristövastuu: resurssien hallinta ja toimien sitoutunut ympäristön tasapainon suosimalla parempaa elämänlaatua.

Tavoitteet

Tuottaa ja levittää tieteen, teknologian, taiteen ja kulttuurin joilla pyritään sosiaalisen hyvä. Innovate vastuullisesti, laajentaa saatavuutta ja opiskelijan oleskelun laitos. Sitoutuvat hoitotoimia pyritään parantamaan työelämän laatua. Integroida uusia konsepteja ja tekniikoita koulutuksen prosesseja, tutkimus ja laajennus. Kehittää ja parantaa kriittinen, tutkiva ja vuorovaikutteinen henki sisäisten ja ulkoisten yhteisöjä.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Portuguese (Brazil)

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kandidaatti

Universidade da Região de Joinville (UNIVILLE)

Muodostavat kriittisiä kansalaisia ​​ja eettinen asenne, kehotti yrittäjyyttä kunkin akateemisen. ... [+]

Kurssista Muodostavat kriittisiä kansalaisia ​​ja eettinen asenne, kehotti yrittäjyyttä kunkin akateemisen. Auttaa hänen roolinsa luomiseen, johtamisen ja hallinnon organisaation järjestelmiin. Mahdollistaa akateeminen harjoitus ammattilaistason ominaisuuksia kestävän kehityksen seurannassa jatkuvasti markkinoiden muutoksiin.

Titraus: Bachelor

Kesto: 4 vuotta

Ottelu: Aamu tai Night

Ammatillinen profiili:

Ottaa akateeminen ymmärrys tieteen, tekniikan, sosiaalisten ja taloudellisten tuotanto ja hoito. Stimuloi henkilökohtainen / ammatillinen luottamus päätöksentekoon, asianmukainen kehittäminen ja laadun hallinta.

Yllyttää rinnastaminen uutta tietoa, joka muodostaa joustava, ja mahdollisuus sopeutumiskykyä eri ylläpitäjä ammattialoilla asiantuntemuksen ammattilaisia.... [-]

Brasilia Joinville
Maaliskuu 2020
Portuguese (Brazil)
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Universidade da Região de Joinville (UNIVILLE)

Kurssi tuotantotekniikka Univille yhdistää liiketoiminnan tuntemusta, talouden ja tekniikan. ... [+]

Kurssista Kurssi tuotantotekniikka Univille yhdistää liiketoiminnan tuntemusta, talouden ja tekniikan. Opiskelija on valmis suunnitella, käyttää ja hallita tuotantojärjestelmiä, edistää parantaa yrityksen tuottavuuteen. Tuotanto insinööri mukana suunnittelussa, toteutettavuus ja hyödyllisyys tavaroiden toiminta, perustavana pala toimialoilla ja yrityksissä.

Titraus: Tuotantoinsinööri

Kesto: 5 vuotta

Ottelu: Aamu tai Night

TOIMIALAT

Soveltamisalaan liiketoiminta:

Valmistusprosessia; Tuotantotalous; Laadunhallinta; Tilastollinen prosessinohjaus.

Osa sisällöstä että voit opiskella:

Tiede ja materiaalitekniikka; ... [-]
Brasilia Joinville
Maaliskuu 2020
Portuguese (Brazil)
Full-time
5 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi