Read the Official Description

Yliopisto Marilia (Unimar) on yli puoli vuosisataa omistettu koulutusta erittäin päteviä ammattilaisia ​​työskentelemään työmarkkinoilla. Tänään erottuu yksi johtavista oppilaitosten maassa ja on kolmannella vuosituhannella suurin yksityinen koulutus yliopisto Brasiliassa.

Joilla on todistettua kokemusta, nämä lähivuosina generaattori tiedon keskipiste, niiden välittämistä useita sukupolvia ja muodostaa johtajat eri aloilla.

Historia

Toimielin tuli Marilia, vuonna 1938, jolloin kaupunki - vain 9-vuotias - jo näkymiä kaupallista kehitystä, teollisuuden ja maatalouden, kuten yllättävä kasvu väestön indeksien.

Tällä kertaa, professori Glicério Póvoas onnistui luomaan Alta Paulista School of Commerce, silloisen Akatemia Marilia Commerce, joka asennetaan kurssin kauppakorkeakoulussa. Myöhemmin 30. joulukuuta 1956 johti yhdistyksen Marilia Education tänään ylläpitää Unimar. Sittemmin kasvu oli luonnollinen, seuraava kehitys maansa.

Unimar keskuksena generaattori tiedon kautta opetuksen, tutkimuksen ja laajennus, on seurannut kehitystä ja osallistuvat muutosprosessit yhteiskunnan.

Siten, tulos voi olla erilainen: ensimmäinen koulu vuonna 1938, hieman yli 50 neliömetriä, tänään laitos on valmis infrastruktuuri, jossa on yksi nykyaikaisimmista ja varustettu yliopistoalueella maassa.

Tehtävä

Yliopistossa Marilia on Mission muodostavat eettisiä ja toimivaltainen ammatillinen, sisältyy kansallisen yhteisön, voivat tarjota tietoa, edistää kulttuuria, vaihto kehittämiseksi kollektiivisen tajunnan jatkuva haku hyödynnettäväksi ja inhimillistä solidaarisuutta.

Näkymä

Olla kansallinen viittaus toimielimen korkeakoulutuksen ja on tunnustettu levittäjä opetuksen, tutkimuksen ja laajennus.

Arvot

Kunnioittaa asiakkaan, laatu ja luotettavuus, sitoutuminen, innovaatio, etiikka, sosiaalinen vastuu, kestävyyttä, turvallisuutta.

Tavoite

Koska innovatiivinen, asiakaslähtöinen, ihmiset ja tuloksia jatkuvassa etsiä opetuksenkehittämishankkeita.

Programs taught in:
Portuguese (Brazil)

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kandidaatti

Universidade de Marília (UNIMAR)

Unimar Management kurssi alkoi tammikuussa 1974 tehtävänä on edistää kiinteä muodostumista ammatillisten, jonka avulla se voi hallita organisaatioiden järjestelmällinen n ... [+]

Kurssi

Unimar Management kurssi alkoi tammikuussa 1974 tehtävänä on edistää kiinteä muodostumista ammatillisten, jonka avulla se voi hallita organisaatioiden järjestelmällinen näkemys, valmistella eettinen yrittäjät, sosiaalisesti vastuullinen ja sitoutunut jatkuvaa oppimista.

Ura

Ammatillinen koulutus sai hallinto takaa kokonaisnäkemys ja erityistä tietämystä liike-elämässä, jotta se voi toimia seuraavilla aloilla: hallinto, neuvonta tai konsultointi; kaupan, teollisuuden, taloudellinen, agropastoral, palvelut - pankit, taloudelliset jne.; sairaaloiden, klinikoiden, laboratoriot ja lääkeyhtiöt; osuuskunnat; opetus alue; yritykset ja valtion virastot: liittovaltion, valtion ja kuntien; vieraanvaraisuus ja matkailu. Tässä mielessä voimme nähdä, että johto ura on dynaaminen, jolloin voit lisätä jatkuvasti uusia kenttiä. Läsnäolo Management ammattilainen, onko teollisuudessa, onko rahoituslaitoksissa, on edelleen kaupan, voivat olla voimavara että organisaatio tarvitsee voittaa.... [-]

Brasilia Marília
March 2019
Full-time
8 lukukautta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi