Lue virallinen kuvaus

Yliopisto Sorocaba - Uniso on yhteisön yliopisto, alueellinen, ei tunnustuksellisten, laatu, ensimmäinen siemen filosofisen tiedekunnan, Tieteiden Sorocaba, perustettiin vuonna 1951, joka alkoi toimia tehokkaasti 1954 kaksi kurssia: pedagogiikka ja Neo-latinalaisia ​​kirjaimia, ja vain 27 opiskelijaa.

Tänään, Uniso on yli 60 perustutkintoa, tarjoaa jälkeinen valmistumisen kursseja ja suppeassa merkityksessä, ja laajennus kursseja. Hänen opiskelijat ovat kotoisin 70 kaupungissa sijaitsevat säteellä 100 km noin Sorocaba, ja jakautuvat kolmella kampuksella: University City Opettaja Aldo Vannucchi, avattiin vuonna 1999; Trujillo kampuksella jossa filosofisen tiedekunnan, Tieteiden perustettiin vuonna 1954; ja kampuksen Seminaari vuodesta 1994.

Organisaatiossa National Higher Education, Uniso on suunniteltu yliopisto: yhteisön, sekä omaisuuden hallintaa, se omistaa yhteisö eikä valtion tai yksityisiä. Siksi, hallita sitä, lisäksi ylimmän sen viranomaisen Ylläpitäjä, jonka puheenjohtajana Sorocaba arkkihiippakunnan arkkipiispan ja integroitu kahdeksan luokiteltu jäsenten sorocabana yhteiskunnan, Uniso on sisäinen levyt, kuten University neuvosto - Konsultti , joka koostuu johtajat, opettajat, opiskelijat ja toimielimen henkilöstön edustajat sen Ylläpitäjä Entity, Kaupungintalo, Kaupungintalo, Asianajajaliiton Brasilia - Brasilian Asianajajaliiton ja Center São Paulo Industries - Ciesp. Yhteisö on Uniso olemassa palvellakseen tehokkaasti, kautta tiukka hallinnointi ja aina ajan tasalla.

Ei-tunnustuksellisten, eli vaikka sen runko Ylläpitäjä on perustettu hiippakunta Sorocaba, Uniso ei omista katolisen kirkon tai akateeminen ehdotus sitoo sitä, vaan on inspiroinut kristillisiä arvoja.

Alueellinen, mutta menettämättä sen yleismaailmallista luonnetta, Uniso on tarkkaavainen ominaisuuksien ja tarpeiden Sorocaba alueella. Tällä alueella, Uniso yhä asetettu, tuottaa ja levittää tietoa, sosiaalinen tehokkuus voimakas agentti operationalisointi perus odotukset alueelliset yhteisöt.

Laatu, eli skaalataan etsiä jatkuvasti ja merkittävä saavutus yleismaailmallisuuden tiedon ja johdonmukaisuus sen pedagogisia hanke ohjaavat kriteerit arvioinnin elinten ja eikä pelkästään määrällistä kasvua.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Portuguese (Brazil)

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kandidaatti

Universidade de Sorocaba (UNISO)

Pyrkii tarpeisiin kilpailukykyisen ammatillinen tarjoten vankka teoreettinen perusta kanssa hakemuksen arkitodellisuutta yritysten globaalin kehityksen ylläpitäjä. ... [+]

Pyrkii tarpeisiin kilpailukykyisen ammatillinen tarjoten vankka teoreettinen perusta kanssa hakemuksen arkitodellisuutta yritysten globaalin kehityksen ylläpitäjä.

Käytäntö alalla Se koostuu monia erilaisia ​​yrityksiä, kuin perinteinen teollisuus ja rahoitusala, kaupallisten yritysten, palvelujen tarjoamiseen julkiselle sektorille.

Ero Kurssi hallitus on perinne 47 vuotta, muodostaen opiskelijoita Sorocaba ja alue vuodesta 1966. Parhaillaan tietenkin eniten opiskelijoita Uniso ja myös alueella, se on enemmän kuin 1800 opiskelijaa ja tiedekunnan erittäin pätevä 72% Masters ja Lääkärit henkilöstön, selvästi vähimmäisvaatimukset MEC. Lisäksi pakollisen työharjoittelun, se on mahdollisuus kehittyä ja elää sosiaalinen suunnittelu, toteuttamalla toimia kansalaisjärjestöjen tai tukea yhteisöille. ... [-]
Brasilia Sorocaba
Maaliskuu 2020
Portuguese (Brazil)
Full-time
8 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi
Universidade de Sorocaba (UNISO)

Kurssi tiedonannossa suuria Mainonnan tavoitteena on kouluttaa ammattilaisia ​​ja tutkijoita, jotka toimivat muokkaava tavalla useissa nykyajan viestintä skenaarioita, va ... [+]

Kurssi tiedonannossa suuria Mainonnan tavoitteena on kouluttaa ammattilaisia ​​ja tutkijoita, jotka toimivat muokkaava tavalla useissa nykyajan viestintä skenaarioita, valmis suunnitella, valmistaa ja toteuttaa mainoskampanjoita ja viestinnän hankkeita, joilla kehitetään ja kuvan edistäminen tuotteet ja palvelut.

Käytäntö alalla Professional Mainonta on koulutettu ja stimuloi sekä akateemisen uran tutkijana ja opettajana, ja siitä työstä eri alueilla mainonnan työmarkkinoilla, kuten: Service, suunnittelu, tutkimus, media, luova ja tuotanto. Mainonta voi myös toimia aloilla markkinointiviestinnän teollisuuden järjestöjen, kaupallisten, palvelu toimitus ja tiedotusvälineissä, sekä toiminnasta erilaisissa digitaalisen viestinnän järjestelmiä, kuten Digital TV, web, mobiili järjestelmä ja mobiilijärjestelmien broadcast viestintä. ... [-]
Brasilia Sorocaba
Maaliskuu 2020
Portuguese (Brazil)
Full-time
8 - 12 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi